61

Охранител

преди 13 години

Това, което се прави е в услуга на шепа самозабравили се български търтеи - политици...и най-вече в услуга на ДПС. Как никой не разбра, че волен/болен е в полза на затягането на редиците на ДПС, преди всякакви избори...???

60

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС Какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- Станишев се моли за подкрепа, като вдовица за- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...

59

Анонимен

преди 13 години

само Атака бе *** турски!

58

до 59

преди 13 години

Забрави да добавиш и ВМРО, СДС ,НДСВ и разбира се БКП..пардон-БСП.

57

Анонимен

преди 13 години

ДПС, ГЕРБ, АТАКА - ДОЛНИ ПУМЯРИ!

56

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам наказания на мутрите от снимката за целенасоченото излиране на части от България, за подклаждане на омраза, за антибългарска дейност, за злоупотреби в особено големи размери, за саботиране на българската държава, за изнудване чрез заплашване с етнически размирици. ДПС трябва да бъде забранена!

55

Homer

преди 13 години

до номер 8...... бе бълха турска,че идете кат тигри и бягате кат овци!В скоро време ще се шият байряци....

54

Анонимен

преди 13 години

ДПС много да не знаят да не ми ядът х...у....я!

53

До кога?

преди 13 години

(разказ от едно дете) От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?Хе, там зад горите... много е далече,нямам татко, майка: ази съм сирак,и треперя малко, зима дойде вече.Ти Батак не си чул, а аз съм оттам:помня го клането и страшното време.Бяхме девет братя, а останах сам.Ако ти разкажа, страх ще те съземе. Като ги изклаха, чичо, аз видях...С топор ги сечеха, ей тъй... на дръвника;а пък ази плачех, па ме беше страх.Само бачо Пеню с голям глас извика...И издъхна бачо... А ед

52

Анонимен

преди 13 години

Доган мазния ***, като толкова милее за Турция да се изнесе да живее там!

51

ЧАКАЛА

преди 13 години

до 45: Докато престанете да бъдете цинции. 1 милион долара ми е тарифата за такова премахване и Доган си отива веднъж завинаги.

50

Анонимен

преди 13 години

Браво, браво, събуди се народът!

49

gtf

преди 13 години

"ДПС настоява всички политически сили, които се самоопределят като демократични" както написах и в друга статия, никой не е длъжен да слуша вой рано сутрин. г-дата от ДПС да се научат първо какво значи точно демокрация - тогава да дават изявления !

48

sas

преди 13 години

Какъв цар бе, папагал???

47

an

преди 13 години

TEZI NA SNIMKATA NE SA TURCI. TURCITE SA V TUTCIQ. NA TEZI DEDITE IM SA PREDALI VQRATA SI NA OSMANCITE, ZA DA OTARVAT NOJA. TAKA 4E V BG TURCI NQMA. IMA POTUR4ENI BALGARI.

46

Homer

преди 13 години

Най-висшето човешко право е правото на живот долни депесарски неграмотници,марш в анадола!

45

Никола

преди 13 години

Нека всички български партии да се разграничат от противоконституционната партия ДПС , чиито "хора" първи хвърлиха камъни по симпатизантите на Атака !

44

sas

преди 13 години

А Цецко е абсолютно прав, че това е един "неприятен инцидент".

43

анти турчин-терорист

преди 13 години

ДО КОГА ще ги търпим!!!......НАРОДЕ????

42

Анонимен

преди 13 години

ДПС много да не знаят...