142

Стареца

преди 13 години

"Още от онзи черен за човечеството ден когато кракът на турците стъпи за първи път стъпи в Европа, те са олицетворение на най-гнусния, най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появявали, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на грубата сила в противоположност на властта, основана на закони, на цивилизацията..из Уроци по клане на Уйлям Гладстон

141

до 151

преди 13 години

Най- много да поробиш с *** си дупката на овцата ти в двора.

140

До 113

преди 13 години

А бе, питам те като човек, защото този текст ме заинтригува - искам да прочета целия труд. А ти, Бог знае защо, не искаш да се популяризира това, което цитираш. За да се добие ясна и пълна представа за това, което се е случило, човек трябва да е запознат с всички становища, изказани по въпроса.

139

Аферим

преди 13 години

Тука булгарската рая само се жалва. Май ще трябва пак да я поробим, да си знае мястото. И тоя път няма да дойдат руснаците да ви спасяват - като искахте да сте независими, хак да ви е!

138

Анонимен

преди 13 години

Po Osmansko vreme 500 god ste bili ravnopravni podanici na imperiqta,mojeli ste da uchite kefti v Istanbul kefti Viena ,itsarkvi ste imali kvo iskate oshte

137

maverick

преди 13 години

Za6to ne se zamislite malko za6to e stanala tazi stra6na tragediq kakvo e predizvikalo turcite ( samo turcite li sa u4astvali v bata6koto klane) ima edna osnovna pri4ina i mn malko hora e znaeqt (bata4ani q znaqt no mal4at i samo govorqt potarsete informaciq)

136

РОВЕНЕТО , ПО КОСТИ.

преди 13 години

...И ЧЕРЕПИ ОТ МИНАЛОТО ,ОТ ПРЕДИ 100 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ....СЕ ПРАВИ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО ---ЗА ДА СЕ ПРОБУТВА РУСКОТО ИКОНОМИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ И НАМЕСАТА НА РУСИЯ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ДЕЛА НА БЪЛГАРИЯ И РЕГИОНА!!!ПАТРИАРХА/МАКСИМ/---Е ДЪРТА ЧЕНГЕДЖИЙСКА, КАДЕСАРСКА МУМИЯ НА ОФИЦЕР ОТ КГБ И ДС!ДОЛУ ,ДЪРТИЯ ЧЕРВЕН КОЗЕЛ-----ВЪН ОТ БОЖИЯ ХРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

135

Мартин на 12

преди 13 години

Да турците са били големи изверги,но какво има това общо с това дали Турция трябва да е в ЕС?Нас ни приеха на късмет,а южната ни съседка е потенциален финансов пaртньор на България!Никой не пита България тук,Турция е с уникално стратегичеко положение за Нато и ЕС!!!Всички изверги причинили това в Батак са си получили заслуженото!Да живее България и Обединена Европа!!!

134

до 140

преди 13 години

Ти защото ставаш само да киснеш по форумите, затова не те знаят теб, даже в квартала, смешен!

133

Анонимен

преди 13 години

коминист турски махай се от тука до 142

132

Политик

преди 13 години

Тук усещам ксенофобски изказвания, че видите ли ние като отговорни политици 22 години незащитаваме името България пред света.Това не е сериозно и вижте къде сме днес благодарение на хора като мен които работим само и единствено за Европейското бъдеще на България.Политиците като всички вас изпълняваме тази наша професия с много отговорност и мисъл за утрешния ден.Нашата колежка Миглена Кунева положи доста труд да ни присъедини към демократичните народи с онази горда поза за която и нашите братя в Турция казват-Аферим.Тя също ще претендира за президент защото нямате много избор от към политици уважаеми гласоподаватели.Ние сме си едни и същи и трябва твърдо да премахваме досадници като Сидеров и Доган които вече не ни е нужен на либерално десния алианс.Касим Дал е един отговорен мъж който не е бил в ДС но пък има тясна връзка с Анкара.Август месец ви казваме номинациите и от вас се иска нещо просто -Да гласувате.

131

Батак

преди 13 години

В края на краещата Турция все още не се е извенила на българския народ,както го правят всички нормални страни и продължава да наглее.Ясно е,че дори и да се извени пак няма да секне негативизма на българите към нея,но ще демонстрира цивилизованост и достойнство,което след време може и да се трансформира във нормално съседско отношение.А до тогава просто нямат право на нямат право на добро отношение.

130

Социалист

преди 13 години

В този форум е пълно с ограничени расисти от Атака и ГЕРБ. Жалки сте но не можете да го разберете за жалост. Ще трябва да се поработи върху възпитанието на обществото! Това безобразие ще спре когато спечелим тези избори а след тях и следващите. Ще се научат някои фашисти да бъдат културни.

129

До 113 (krachol)

преди 13 години

Книга или статия цитираш? Можеш ли да посочиш точното библиографско описание на тази публикация - заглавие, година на издаване, града, в който е издадена и на какъв език? Ако е статия, в кой сборник или списание се намира?

128

ДО 121

преди 13 години

Ами като не си учил навремето и освен да береш портокали в ГР за др работа не ставаш какво да си мислят за нас!!

127

Анонимен

преди 13 години

3 минуса трима тур4ина имало тука(потур4ени българи де)

126

Шоп

преди 13 години

Българският Свети Синод е поделение на кагебейската шайка Руска православна църква. За целите на руската външна политика сега се разравят костите на загинали преди повече от век хора - за да се посее омраза между българските граждани и да се саботира България.

125

ПРЕМЕСТИХ ГО....

преди 13 години

...128, АМА И ТАМ Е ПЪЛНО С *** И *** КАТО ТЕБ!НИМА СТЕ ЗАБРАВИЛИ , КАК БКП/БСП/, СЛЕД КАОТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, ЗАПОЧНА ДА ЗАБРАНЯВА ЧУЖДИТЕ ИЗПОВЕДАНИЯ ,ОБЯВИ КАТОЛИЦИТЕ ЗА ШПИОНИ И ГИ ИЗБИВАШЕ В СОЦ--"ЛАГЕРИТЕ"......????!!!ТЕЗИ КОИТО НИ УЧАТ ДА МРАЗИМ ТУРЦИ ,*** И ДРУГИ ЕТНОСИ.....СА СЪЩИТЕ ЧЕНГЕТА И КОМУНИСТИЧЕСКИ *** , НА ПАРТИЯТА -МАЙКА!ДОЛУ ДС И НЕЙНИТЕ ЧЕРВЕНИ ***...!

124

Ахмаковски

преди 13 години

Защо на никой не му харесва да сес разкрие точната истина за Батак и клането?Защо е предизвикано това клане - причините за него ?Какъв е бил точният или поне приблизителният брой на убите в това клане, въстание или селска вражда ? Защо след Освобождението на този район от турско робство, все още живият предводител на това клане Ахмед Ага Барутинлията, не е заклан и не е убит ?Дали действителното жертвите са били 5 000 души в Батак ?Изкланите помаци през 1912г. са 500 000 души от българите ?

123

до 113

преди 13 години

тоя Джъстим да не е бил *** ,та реве за *** и ги защитава? Жена му Али ли се е казвала???