44

Кутевъ

преди 13 години

Да, пишете повече, другари, по-активно.

43

ЗОРОВ

преди 13 години

Абе тоя сега ли тупна от Луната!?

42

Анонимен

преди 13 години

Този няма ли да се скрие ???Като взе да въвежда стандарти и цените на храните тръгнаха нагоре ! Не е лошо да се опитва да въведе ред с качеството на храните, но на първо място са доходите на населението. Като стигнем до средният доход за европейският съюз тогава да взима мерки. Сега натиска производителите, но не си прави сметка, че потърпевш е потребителя защото го кара да си брои стотинките за храна и то от най-евтината.

41

Анонимен

преди 13 години

Поредната парлама за народа Стигате вече че ставате смешни ей гербарии

40

Груйчо

преди 13 години

Хем искате да не ядете вода, хем го плюете!! *** и шматароците ви!

39

Петко

преди 13 години

Те 18 месеца не разбраха за фалшивата диплома на Калинка ....

38

ъ

преди 13 години

ииииии веднага дружинния отговорник "по новина" на БСПто ми цъкна минус! Че за всяко забавяне бригадира го глобява 10 стотинки!

37

до 34

преди 13 години

СКРИЙ СЕ БЕ ПСИХОЛОГИЯТА НЕ ТИ СЕ ОТДАВА ЗАРОВИ ГЛАВЯ В ПЯСЪКА...

36

Анонимен

преди 13 години

Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. Dnes.bg си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз.

35

Кутев

преди 13 години

Другари, това ще е добро за държавата и хората, а всичко което е добро за държавата и хората и лошо за партията!!!За това моля ви по смело в плюенето!!!!БСП БСП БСП БСП БСПДА ЖИВЕЕ БСП!!!!!!

34

ъ

преди 13 години

Ама наистина БКП (бсп) има сериозна армия от платени цъкачи по форумите. Що се отнася до намерението на министъра - ми това е хубаво, ако има черен списък хората ще знаят от кой да не купуват и това ще дръпне качеството нагоре.

33

народопсохолог

преди 13 години

Народа иска хем много евтина храна хем качествена.Хем евтин апартамент хем в центъра ,ако може с гледка към парк и задължително ново строителство.Евтина кола втора ръка и,ако може да не е карана ,ама изобщо.Е това е българина и се сърди и реве ,че кафето не е хубаво,но пък за сметка на това е скъпо .хахахаххаахааах

32

trunk

преди 13 години

Един безхаберен експерт.....само приказки - реално.......НИЩО.

31

Месоманчо

преди 13 години

Процесът,при който се инжектира месото се нарича инжектиране и става на инжекторни машини,които са с определен брой игли и под налягане се инжектира сместа.Затова и "помпеното" месо е с разкъсани от тях влакна или кожа.Тумблирането и друг процес с подобни резултати.И не са до 50%, от 50 нагоре се почва!

30

до 25

преди 13 години

Само с думи не ставааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

29

expert

преди 13 години

Oп-аааДежурните писари на Дмитриевич пак са тук.

28

Анонимен

преди 13 години

Не отнемайте солената вода от храната на червените!

27

ДО 25

преди 13 години

ДЪРВЕН ШОП "МЛЕКО" НЯМА ТАКАВА ДУМА ИМА "МЛЯКО" ШОП ПАВЕ.

26

Анонимен

преди 13 години

Do NIKI: Той "мешан" политик,ама ти още повече!

25

Анонимен

преди 13 години

НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ТВ СКАТ КРАЙ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И КРАЖБИТЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ