67

Основен играч

преди 13 години

А колко е заплатата на ония безделници с натоканите голфчета и дебелите ланци, които протестираха срещу цените на горивата?

66

Анонимен

преди 13 години

Абе това предизборна кампания ли е? къде ги видяха тези заплати, къде ги видяха тези работещи? хората умират от глад тук само за ръст ни говорят - ръст на износа (може би на емигранти), ръст на продажба на автомобили, ръст на заплати (може би на колкото по малко работещи делят заплатите от софия и администрацията на БГ толкова по висока заплата ще получат)

65

az

преди 13 години

Защото явно има прекалено много кандидати за 1 място и още не са ми предложили работа.

64

123

преди 13 години

В същото положение съм и аз.Гадното е,че дори и в големите градове,като София нещата стават с \"твои хора\"...

63

Политкомисар

преди 13 години

за 123и защо не започваш работа?

62

Абичуренд

преди 13 години

Ас сега ша върва да уча на Англиата и като са върна ша работа в фирмата на тате за много голема заплата и ша са запиша в герб за да участвам в проекти

61

Калин

преди 13 години

няколко десетки хиляди .. са на по няколко договора .. стъкмисти!! тоя *** и социален *** тотьо да не се прави на ощипан!

60

Анонимен

преди 13 години

58 - Че ти ако беше работлив нямаше да чакаш на Цветанов:)

59

123

преди 13 години

не ме мързи...през ден сам на интервюта

58

КОНВОЯ

преди 13 години

Бяха такива, преди кризата.. Точно преди около 4 години. Разбира се, че не отдавам това като заслуга на тройната коалиция, но в София поне средната беше към 600лв. и имаше и работни места. За жалост аз - тъпанарът реших да уча, когато бях на 18г. и докъде го докарах. Безработен в момента и прекъснал с ученето. Ако си намеря работа за повече от 400лв. на месец с този "СТАЖ", който имам, това ще ме направи галеник на съдбата.....

57

Анонимен

преди 13 години

54 - *** и твойте запетайки се губят:) Не пиши сложни изречения, че ти се губи мисълта:) Опс! Ти май я нямаш:) Хайде на нас ни е простено, но за теб.....:)

56

az

преди 13 години

хах...мале колко е узлобял народа...какво за най малката правописна грешка се ловите и то във форумите ли,ти си пълен ***!

55

Политкомисар

преди 13 години

123Мързи ли те да работиш?

54

До 52

преди 13 години

Това е така, защото хората масово не се осигуряват на минималните прагове, а в действителност получават в пъти по-високи заплати. Средната заплата в България не е 689 лв., а гони 1 000 лв. - хора без образование и амбиции няма смисъл да изказват мнение тук, ясно е ча са с ниски заплати.

53

Туроператор

преди 13 години

Под статиите за морето се разбира колко е средната заплата. Там всички се надпреварват да се хвалят как ходят на море в чужбина. Реално средната заплата в България е около 900 лв. Само за пред НАП се водите на минимална заплата, иначе масово взимате по 1000 лв. на месец.

52

Анонимен

преди 13 години

53 - "Повърхостен" е ласкаещ израза гербер:)

51

до 123 N45

преди 13 години

"Наскоро бях принуден да работя,като продавач консултант в голяма фирма,ми то 90% от хората бяха вишисти,икономисти,счетоводители и тн.."И ти ли си като тях "ВИШИСТ". Такива ВИШИСТИ като теб сте за ***, а не за продавачи. Иначе претенциите големи.

50

123

преди 13 години

Аз и пари за интернет,ако не давам какво удоволствие ще имам...Нито имам пари да излезна на заведение,нито за почивка имам,а съм млад човек и имам нужда от тези неща...Много си повърхностен!

49

noname

преди 13 години

Моля от статистиката да кажат, ако могат, каква част от средното увеличение на средната заплата е заради приетата нова номенклатура на професиите, с която голяма част от длъжностите преминаха от по-нисък в по-висок клас, съответно и минималните осигурителни доходи се промениха нагоре, та от там и възнагражденията де... абсурдно е да си мислим, че някой е зает на минималния осигурителен доход, а всъщност получава по-висока заплата... :)))

48

Анонимен

преди 13 години

На минимално заплата или направо безработни са всички другари съфорумци, но пък пари за интернет имат. Странна работа!