81

ЗАПРИ СЕ

преди 13 години

Когато стана трагедията със Шестте деца ,беше почивен ден.Сега нашите решиха да яхнат народното недоволство.Е най-подло е да набираш точки преди Избори.България май си кара на самотек.Няма Парламент,Правителство.

80

Анонимен

преди 13 години

Стоят,стоят ,че на магарето чуш викат.Господата от ВМРО-Ямбол да си припомнят страшната трагедия край Ямбол,когато професионален шофьор на връх Бакаджика помете и уби около 18 човека.Причината за катастрофите е винаги различна.

79

ШУМАХЕРКА

преди 13 години

След 65 си връщаш книжката в КАТ, връщаш си дипломата за образование в университета,но..................................дами и господа от ВМРО искам и вие след 65 да не се занимавате с политика и да се махнете от паламента!!!!!!!!!!!иначе и ние напускаме страната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, управлявайте тези който са неграмотни и не искат да работят. Аз ще работя в друга държава и ще шофирам!!!!!!!!!!!!!!!!! Съжалявам ви!!!! Всички кафове на улицата се причиняват от млади и пияни!

78

?!?

преди 13 години

"шофьорска книжка не трябва да се получава преди навършването на 21 години" ами дайте да забраним изобщо да се шофира и няма да има никакви жертви. В САЩ децата получават книжки на 16 год. а смъртността е в пъти по-малка. Какъв е извода? Не младите шофьори са виновни, а институциите които следят и провеждат подготовката им!!!

77

Анонимен

преди 13 години

Искам да забранят МПС-тата, защото много жертви с тях и са екологично гадни:)

76

Вуйчо Ваньо

преди 13 години

Абсолютно подкепян с две ръце!!!

75

UncleCharlie

преди 13 години

Годините нямат много общо. Защо в доста голяма част от "западните" държави дават право на шофиране на 16 годишни? Или позволяват да се кара с придружител, който да те научи и да се явиш когато решиш на изпит? На нас проблемът ни е в главите и самосъзнанието. И на 35 да дават право за шофиране няма да се променят нещата, ако НИЕ не се променим.

74

браво

преди 13 години

за първи път съм съгласен, абсолютно на 100%

73

Анонимен

преди 13 години

70 - Аз мисля пък, че дори всеки болен, дори и от грип, трябва да няма право доживот да кара:))

72

Анонимен

преди 13 години

Тия юнаци като няма с какво да привлекат вниманието към особите си измислят шашкъний. Значи да сключва брак (законно), да гласува, да открива банкови сметки.... - на 18 може , но да кара кола - не може. В Македонската земя на това му викат " На магарето пръч вика"

71

Анонимен

преди 13 години

Имам приятели които са по 30 и кусур години и още карат безразсъдно.Взимат завои с ръчни и т.н.Било тръпка да караш бързо в града.Защото те бързали!!! Макар че спестеното време се равнява на 10-15 мин.Въпрос на виждане и манталитет.

70

Анонимен

преди 13 години

напълно съм за до 21 да не се дават книжки на фона на пълната безотговорност и липса на възпитание за всичко на масата от млади хора и максимум до 70 да се шофира, защото не е редно хора с инсулти и инфаркти да сядат зад волана, защото малко или много има отражения, а и като цяло самата старост

69

до 63

преди 13 години

Да ти кажа, по-проблемни са тези с малките двигателчета, дето с 1 и лай*о мотор и 50-60 коня си мислят, че карат ферарита. Там търси джигитите. Хората с мощни коли имат като цяло по-добра култура на пътя. Комплексарчетата са тези, дето си мислят, че щом някой може да кара със 150 и те могат, тръгват да изпреварват и оттам идват проблемите. аз лично като видя голф, рено (меган) и винаги съм с 1 наум

68

Анонимен

преди 13 години

Господи, стига с тия катастрофи! Само се опитват да отхвърлят вниманието ни от важните проблеми! Катастрофи е имало винаги и винаги ще има! Престанете вече с това, колко зле карали хората, колко несъвестни били младите шофьори. В София почти всички, с много малки изключения, карат като костенурки, а извън София винаги всички са се гъзарили с колите. Така е сега, така е било винаги и така ще бъде винаги! Имаме една от най-ниските процентни статистики при смъртност при катастрофи, но още ще бълват

67

Емо

преди 13 години

60-ти, ако няма друг шофьор - караш след 18, както е сега!

66

Анонимен

преди 13 години

ВМРО-НИЕ хахахахах не знам кой го е измислил тоя тъпизъм , но тежките катастрофи ги извършват хора БЕЗ КНИЖКИ , ДРУГАРИ ...

65

Анонимен

преди 13 години

VSEKI DEN TURSKI TIR ILI UBIWA BG GRAJDANIN ILI PRAWI PTP NAPRAWETE NESHTO WE HORA SLEPI LI STE?

64

ПРАВИЛНО

преди 13 години

Моето предложение е - Всеки Водач на МПС да се обажда на 112,преди да се качи в колата.Да идва КАТ,НАП,Данъчните, Лекари,Агенция Пътища,СБА,ДАИ,Пожарната,КМЕТА,Кметицата,ЧСИ,ТОПЛОФИКАЦИЯ,АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ,НОИ,СИНДИКАТИТЕ,ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ,Здравната каса,ГЕРБ.И ако нямаме грешки да можем да караме колите си,до Бензиноколонките.

63

Анонимен

преди 13 години

Според мен трябва да има промени не във възрастта а в школите.Не може да има хиляди школи които бълват купени книжки.Също и по строги наказания за водачите с превозни средства над 120 коня.За тях светофарите са като старта на формула 1 а пешеходните пътеки като чек пойнт.

62

Стефка

преди 13 години

Жалките ни управляващи отново показват колко са безсилни да се справят с какъето и да било проблем,за това по стара българска традиция забраняват.Само не ми е ясно катастрофите ги правят само младежи ли?Естествено на всички трябва да им е ясно ,че ефекта ще е равен на нула