46

Анонимен

преди 13 години

Този е истински ***,спешната помощ била удоволствие.Е в такъв случай му желая от такива удоволствия да не се отърве родата му.Егати капитализма.Егати краденето.

45

jertva

преди 13 години

ubiite ni da ne se ma4im pone!!! vsi4ki mladi treba da izbiagat ot taia darjava ta da vidim ot kade 6te smu4at togas upravliava6tite mili !i bez tui ve4e sme martvi kato nacia dano se zadaviat.!!!!!!!!!!!!!!!

44

Breach

преди 13 години

В Белгия линейката струва към 200 евро (хонорари на 2-3 лекари, парамедици, т.н.). В зависимост от застраховката се плаща от застрахователя.

43

ТОВА НЕ Е ИСТИНА...

преди 13 години

Не е истина. Срам ме, че гласувах за това правителство!

42

Анонимен

преди 13 години

Очевидно народа е само да дава - на МОНОПОЛИТЕ, БАНКИТЕ И МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , а когато се разболее - да върви при прадедите .

41

в

преди 13 години

Как ще струва точно 100 лева?! Че и кръгло число.. абе стига сте смукали от бедния народ!! тая линейка да не би да се движи с ракетно гориво или амортизацията на км да и е 30 лева?! такова чудо няма по света!! ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ ТОВА СКАПАНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ЗНАМ!!! А ДДС-то е данък върху всички данъци, които ни взимате и то от крайния, най бедния - потребителя! ИСКАТЕ ДА УМОРИТЕ НАРОДА, който се стопява всеки ден! ДО 31 100 лева са лъжа!! за това става на въпрос, а не кой колко ще плаща!

40

Анонимен

преди 13 години

Браво! Това вече е върха на цинизма! Значе, ако умираш, но нямаш 100 лв в джоба тези, които са положили Хипократовата клетва няма да се помръднат, така ли? Хора, вече ми си повдига от този материализъм и безчовечие! Спрете се!! Бойкооо, какво става в тази държава?!

39

Анонимен

преди 13 години

Скапана, изчезваща държавице, децата ти *** като мухи, нямаш пари за една линейка, а си тръгнала да ми строиш втори, трети и пети нациоален старион и да ми кандидатстваш за Европейско по футбол.

38

Анонимен

преди 13 години

Пъка аз не помня досега в живота си да сме викали линейка в семеството си, ама си плащаме значи! И личният ми доктор не ми е виждал очите и добре, че малкият ходи по административни причини да му вадим бележки, ама и ктой взима:) Този министър е достоен наследник на онази от кръстовището:)

37

до 22

преди 13 години

Моля те я ми обясни следното: За повикване на 2 км от спешен център каква е сумата и за повикване от точка да речем на 7 км в следобедно задръстване??? И не ми отговаряй,че 100-те лева са средноаритметично, защото когато се касае за разходи - никога не се получава кръгло число...

36

Да се чете:

преди 13 години

Министърът на здравепогазването официално определи цената на човешкия живот - 100 лева.

35

Кога ???

преди 13 години

Кога българските полицаи ще започнат да плащат здравни и пенсионни вноски ?Кога *** ще започнат да си плащат здравните и пенсионни вноски ?КОГА ???

34

анонимен

преди 13 години

Е да де ,ама нали не всеки българин вика линейка всяка година. А осем милйона българи по десет лева колко правят и дали се харчат всичките за повикване на линейки ?????????

33

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

Спешната помощ била какво ? УДОВОЛСТВИЕ ???Майко мила ! Този и той се превърна в полицай. ***, но пък нагъл !!!

32

Анонимен

преди 13 години

Интересно аз си мислих че линейките горят малко а те били цели танкове изглежда щом им струва едно повикване 100 лв.Шофьора на линейката е на държавна работа тоест взема заплата мед екипа също, и им се заплаща за това да са постоянно в готовност при сигнал.Тогава кое е това нещо което струва 100 лв в едно повикване.Можеби това че болния нарушава спокойствието на лекарите докат играят карти и правят мръсотии.

31

стг

преди 13 години

не мога да повярвам че само един от коментиралите е чел статията и всички обсъждат как точно ще платят 100 лв в брой или по сметка вместо да прочетат 2 реда

30

Анонимен

преди 13 години

Този се нуждае спешно от помощ.

29

зло джудже

преди 13 години

лекарите на Кадафи! До един,а също и тоя *** дето уж е министтър

28

Анонимен

преди 13 години

*** ще плаща 100 кила ДЖИЛЯЗУ за повикване.

27

parata

преди 13 години

che mi zemat golite kicii