177

цицерон

преди 13 години

Генерал А.Пиночет в Чили преди време излекува нацията си по много ефикасен и лесен начин,който трябваше да бъде приложен във всяка държава по земята,в която има опити за Комунизъм.Понеже у нас,в БГ,сме закъснели за превенцията по чилийски,можем да приложим последващата методика - изрязване на туморните образувания и изгарянето на метастазите,за да оцелее цялостния организъм.Назрял е моментът за рязка смяна на поведението и най-важното:Нова Конституция,обслужваща интересите на Суверенът - Народа!

176

До 186

преди 13 години

Филмирани приателю с няколко позиции.1. Ако вярваш на всичко писано в медиите. САЩ ще спасят света, България е добре, Африка всичко е нормално. Аз вярвам на трезвата си преценка и това не ме е подвело.2. Не мога да говоря за другите, главно тези, които не познавам (сини, червени) и да обвинявам какво правят. Който може да говори и да си вярва.3. От всичко в статията която си копирал разбрах само, че всички го правят, е да го правят живи и здрави аз съм млад човек с мнение, НЕ НАСАДЕНО : )

175

Анонимен

преди 13 години

Човека се е самоубил,а тук коментират лешояди за политически пристрастия.Що за безочие е това?

174

JollyRoger до 184

преди 13 години

И да и не, всяка монета има две страни. Това, което направи ГЕРБ (не омаловажавам дейността им) е логичен и добре следван политически модел-не това, от което се нуждае един изпаднал народ в криза особено след предходни събития, пак казвам от както съм жив до днес няма радикални промени-това което трябва да се направи. Всеки пази пост и обвинява предишния, че виждаш ли не е променял когато трябва. С обвинение никъде не отиваме освен по рано в гроба. Свърши ми страницата за писане : )

173

Анонимен

преди 13 години

Този "номер" съм го открил сам и няколко пъти съм го ползвал, плюсовете и минусите не значат нищо.

172

до 187

преди 13 години

Не си "сократ", а "другаря". И какво е е откраднал "Бойко бандита"? Може би е взел хонорар за 2 милиона, като вашият прекрасен доган? М?

171

Анонимен

преди 13 години

Хората никога не са блили по- отчаяни и обезверени, както сега.Последиците не закасняват за жалост.

170

сократ

преди 13 години

до АНОНИМЕН!!! Ако приемен че БСП и др.са доктор които не може да ни изле- кува а г-н Борисов казва че той може да лекува всичко и ако искаме да оздравеем да изберем той да ни лекува.Добре,сменихме стария доктор с д-р Борисов и защо сега ни обяснява че ония старите са виновни.Това не го разбирам.Не обещавай на болния нещо което не можеш.Това стори Бойко.Оказа се че неговият екип е много некадърен т.е. видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак.Това е Бойко бандита, а не желания доктор.

169

Просветителят до 183

преди 13 години

Филмирал съм се викаш, а? Е добре. Прочети сега какво казва Антон Кутев за днес.бг...НЕ за кой да е, а точно за днес.бг. Заповядай "нефилмиран" приятелю :)))ЧЕРВЕНИТЕ АГЕНТИ ЩЕ ПИШАТ БЕЗ ПАРИ В ИНТЕРНЕТАгентите на БСП в интернет форумите няма да бъдат платени. Хората, които ще защитават идеите на социалистическата партия в световната мрежа, ще бъдат от младежката структура и ще работят на доброволни начала.Това обяви пред Dnes.bg депутатът от Коалиция За България Антон Кутев.Стратегията на БСП е чрез онлайн кампанията да се гарантира силно участие на партията в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър".Другата задача на агитаторите ще бъде да защитават от нападки червени активисти във форумите на новинарските онлайн издания.Идеята социалистите заимствали от ДСБ, които от години наред имали на разположение форумни писачи, защитаващи Иван Костов. На тях вероятно им се плаща, както и на тези от ГЕРБ, предположи Антон Кутев.Във всеки град местната организация на социалистите ще избере между 10 и 15 млади и образовани хора. Всеки един от тях ще пише в различна сфера. Някои ще имат за задача да хвалят кандидата за кмет на партията, а други да се застъпват пред останалите юзъри за идеите на БСП и да ги обясняват.Ето ти и оригиналния адрес: dnes.bg/politika/2011/04/18/chervenite-agenti-shte-pishat-bez-pari-v-internet.116533

168

Анонимен

преди 13 години

И кво, ако са му открили рак или СПИН и човека е решил да не се мъчи пак ли ГЕРБ е виновна?

167

до JollyRoger

преди 13 години

Глупаво разсъждаваш. Ако се приеме тази примиренческа позиция, то тогава всеки ще иска да се докопа да управлява (не че сега не е така де) за да може безнаказано да краде, защото ще знае, че е "глупаво да се търси сметка на политик от минал мандат", тоест безнаказано ще си живурка с откраднатото. Каквито и да са ГЕРБ, харесват ми затова, че вкараха в съда предишни министри, което малко или много ги е притеснило. Това, че съда е на Гоце и няма осъдени не омаловажава успеха, че вече се търси справедливост от крадците...Ако можеш да ме разбереш какво ти говоря, ще разбереш че това е пътя напред

166

Ей 182

преди 13 години

Честно ти казвам оправи ми сутринта : ) . Вие вече тотално се филмирахте с платени драскачи, срс-та, интернет трикчета, и тайни членове на активни терористични групировки. Ей това, което сам си причиниш, не правителството ГОСПОД не може да ти го направи. Губи си времето, аз се забавлявам добре...за твоя сметка : )

165

Просветителят

преди 13 години

Да, сега го правя аз, но иначе вие, нещастни Кутеви драскачи от сутрин до вечер прилагате тази тактика. : )))

164

JollyRoger

преди 13 години

Просто е глупаво да се търси сметка на политик от минал мандат, ами царя, софиянски, костов??? Търсете от умрял пари, от сляп показания, от глух информация и от сакат помощ и тази страна ще се оправи!

163

!!!

преди 13 години

Да сте чували за структурна безработица... това явление тресе България от много време насам и хората в предпенсионна възраст остават без изход... А никой не прави нищо, защо ли... Оптимист съм, но положението е страшно... Жалко за човека...!!!

162

до Просветителят

преди 13 години

Много си *** щом гледаш само (+) и (-) към коментарите, а не съдаржанието!Слагай си (+) и се радвай!

161

Анонимен

преди 13 години

да, след инвазия, обаче на чалгарщина и простотия след 90 г. преди това нямаше самоубийства ей-така...просто скромно, лично мнение. не го натрапвам на никой.

160

Просветителят

преди 13 години

Знаете ли какво правят червените БСП ***? Отварят 10 пъти новината в браузера (става лесно, копираш адреса от лентата с новината и после отваряш нов прозорец, пействаш адреса, ENTER и така 10 пъти). След като отвориш прозорците, пишеш коментар, изпращаш го, но не си слагаш плюс още. Минаваш през останалите отворени прозорци и само натискаш бутон F5 - той рефрешва. След като си рефрешнал 10-те страници, минаваш през всяка една и си слагаш плюс :))) И опалаааа, светва ти коментара в зелено, сякаш много хора си ти одобрили комунистическото малоумието което си ***. Ето така става. Също така, ако не ти хареа някой коментар, нужно е след рефрешването на страниците само 6 (шест) пъти да натиснеш малкото триъгълниче с удивителната, което го има на всеки коментар (сигнализирай за неуместен коментар), за да скриеш на врага от ГЕРБ написаното с червено :))) THAT'S ALL FOLKS :)))

159

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си крайно отчаян за да сложиш край на живота си. Не знам води ли някой статистика, но на мен ми се струва, че доста хора жертваха живота си доведени до отчаяние и безнадеждност в нашата държава. Питам се- не е ли държавата тази, която трябва да осигури условия и възможности за всеки, който иска да работи и работейки да живее без лишения. Сега искат данъчни декларации дори за получени 40 лв?! Аз гласувах за Бойко Борисов, но днес ми е неприятно да го гледам

158

До дан

преди 13 години

Ако си седнал зад волана с ясното съзнание, че не движи, само за няколко километра докато издържи, пък пътниците сами да се оправят после - ти си за бой, не тоя, който ти я е продал.