507

Добре си живее

преди 13 години

Да, дааа, добре си живеете някои. Разхождате си се с хвърчикоптъра да си режете ПР лентички на чеушмички и тоалетни, да си ритате или гледате ритнитопка. Колко ли пушкала можеше Гоце да си купи със спестените пари от ттия глезотиййки...а магистралки... а пенсиии.... абе добре си живеете....

506

мами

преди 13 години

Г-н министър председателю свали си розовите очила слез долу сред народа и виж очаянието, мизерията и беднотиятата. Хората умират от болести и глад къде го виждаш това ДОБРЕ в палатите и обкражението ВИ. По зле никога не сме били и повреме на най-голямата криза. По голяма корупция никога не е била. И този *** Дянков ще довърше народа не виждате ли на къде отиваме. Младите мосово бягат в чужбина а по възрастните са изпаднали 70 % в депресия за утрешния ден.

505

абе........

преди 13 години

....Бойко,свали капаците от очите си,слез в низините и виж истината.Народът е затънал в мизерия и едва ,с неистови напъни оцелява.Ситият на гладния не вярвя !!

504

Една_от_БГ

преди 13 години

Mr. Bean е забавен и знае английски, Тиквата - нито едно от 2-те... *** и див уличник, та се не трае...

503

Jitan

преди 13 години

Ами верно си е това дето Байчо казва ! По-рано ходехме с гадни пионерски връзки и униформи на училище,трамвая се плащаше-6ст.,нощния ток-1ст., садехме по вилите си картофи и домати, тъпчехме се нецивилизовано със свинско и тлъсто кисело мляко в бурканчета,карахме се на работа кой кога да си вземе отпуската,даже си плащахме обяда в служебния стол по около 40ст....и т. н. и т. н.....А сега си живеем къде къде по-добре без всички тия неща !

502

Анонимен

преди 13 години

Можеби незнае ,че средната заплата в Хърватска е 950 евро.Зелена тиква......

501

ръх

преди 13 години

нещо май блокаж, а :)

500

васко

преди 13 години

Боце се ***, ама лошото е че е над главите ни ... И ние го отнасяме. Време е да махнем тоя *** от политиката ! НА ПРОТЕСТ !

499

васко

преди 13 години

Не е ли време да го изгоним тоя самозабравил се *** от управлението ? Ама кого да сложим там после е истински проблем ...

498

2

преди 13 години

до кога ще го търпиме този ***

497

2

преди 13 години

този е луд не е добре къде се живее добре прават ни и нас на луди

496

Пловдивчанин

преди 13 години

Продължавам да твърдя, че гербаджиите имат и мислят с ДВЕТЕ си "мозъчни" гънки: едната на врата и другата на ***.

495

Teo

преди 13 години

Xaxaxaxaxaxa

494

Анонимен

преди 13 години

Между другото МИСТЪР БИИН гледали ли сте? Който не е да го гледа!

493

То бива

преди 13 години

Бойко да си *** , бива .... ама чак пък толкоз !!! А дали не ходи да плати на Йоца Амстердама , че да го остави на мира ???

492

Прав е

преди 13 години

По празниците не можеше да се мине в гръцко от колони

491

Българан

преди 13 години

490!Къде забравяш Искрето Федосовата, с 120 хиляди "наем" от Титан, а тъстовете Цецо Консултанто?Добре си живеят хората, спор няма!

490

Анонимен

преди 13 години

аве Бурунди са много по добре от България бе къде ги сравняваш ти Бурунди България е сравнима с някво Аборигенско племе там забравено от света!!!

489

аххаха

преди 13 години

извинявам се за своето богохулство срещу месията борисовнека да направим една простацияооо велики ми борисов да се свети твоето име както в софия така и в страната (без варна защото по негови думи варна е село) да пребъда твоята воля да се свети твоето име АМИН

488

хахаха

преди 13 години

ще му пикая на гроба на тоя ***