28

МИЕТ

преди 13 години

Румен Христов е по достоен от Надежда Нейнски. Интересно е , че тя имаше голямо желание за президент , но хората не я харесват достатъчно и тя няма шанс.

27

Т

преди 13 години

18A след като Сините ни управляваха къде отидоха те? И оправихме ли се?

26

Анонимен

преди 13 години

Костовци,Мартинчовци и сие,престанете да мислите този народ за УЛТРАТЪП!!!!!!! Негодници жалки сте вие! Не ви омръзна да залъгвате изхабените до немайкъде хора,които сте зомбирали от 20 години! Вие сте чудовища!Един ден историята ще ви анатемоса до 20 коляно,помнете това.

25

Пацо Змея

преди 13 години

Синята коалиция действа на принципа - МНОГО ВОЖД, МАЛКО ИНДИАНЕЦ!

24

до 18

преди 13 години

"И пак искам да попитам, след като сините не управляват, вие оправихте ли се, *** некадърни "Значи от където е минало СДС, там и трева не никне. Таковай мамата на една държава, пък после и господ да дойде - все ще е тази.

23

zzz

преди 13 години

"Бил е съветник на президента Желю Желев." JHAHAHAHAHAHAH JHAHAHAHA AHHAHAHAHAH

22

Анонимен

преди 13 години

Някой ще идат в небитието ,сините отдавна са си там.

21

Анонимен

преди 13 години

само Болен Сайдер той ще замести достойно гоце и ще ги запука с мухобойката

20

...

преди 13 години

she glasuvam a pri4eskata mu bas lovq 4e ne q e smenql ot 1995 g.

19

555

преди 13 години

Поне да се беше езбръснал. Или да му баха сложили снимка за която се е избръснал.Тук прилича на пияница.Тия нещастници пак накой като Първанов ще докарат с дебилието си.

18

Анонимен

преди 13 години

Гласоподавателите на Синята коалиция не сме много, нормално е в страна на ***, чалгари, милиционери и *** да сме малцинство. Но е забавно да видиш как разни жълти, гербави и други подобни недоразумения събират 50 % и след това отиват в небитието. И ***, които са оправени за пореден път на следващи избори се надупват пред новия спасител да ги оправи. За пореден път ! И пак искам да попитам, след като сините не управляват, вие оправихте ли се, *** некадърни Щом сте се оправили, защо плачете на чужд гроб ? Мислете как ще я карате когато ГЕРБ отиде там, където се намира НДСВ

17

Анонимен

преди 13 години

баси забавата, тумаба комунисти и гербери седят и се вайкат, че са "разочаровани" и "предадени" от избора за кандидат на СДС..

16

crus

преди 13 години

ех жалко ...Надето ме кефи повече ..като визия имам в предвид:)))

15

5ar

преди 13 години

Кой е този ?! Май найпосле след 20 години ще ме откажете да гласувам за вас

14

Анонимен

преди 13 години

VANIO GLEDA KOI E PO GLAMAV OT NEGO I VEDNAGA mu razviava kilotite za prezident

13

Е - Ник

преди 13 години

Ама... много, много неприятен поглед има тоя! Прилича на фоторобот на издирван престъпник, какъвто най-вероятно си е! Аман от службогонци!

12

Отвратен от СК(БКП)

преди 13 години

отново сините се показват като предатели. Никога няма да гласувам отново за СК. По-добре явни комунисти, отколкото прикрити. Все предлагат накого, коготода не е реален конкурент на явното БКП (БСП, ГЕРБ).

11

СФ

преди 13 години

ДОКАРАЙТЕ ОНИЯ С ВИСНАЛИЯ НЕКРОЛОГ ОТ ДЖОБА НЕДЕЛЧУ БИРОНОФ ЛИ КЪВ БЕШЕ А ТОЗИ КРАЛИВИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО ПРЕБОЯДИСАНИ ЧЕРВЕНИ В СИНЬО КАКВИ НАДЕЖДИ ИМАТЕ ЗА ИЗБОРИ ВИЕ СТЕ В ЗАБВЕНИЕ КАКТО НДСВ КАКТО И ГЕРБ СЕГА.ТО ВЕЧЕ НЯМА И ЗА КОГО ДА ГЛАСУВА ЧОВЕК БСП СА КРАДЦИ САМО НАРОДНА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ.ДРУГОТО Е АЛА БАЛА.

10

Голям Праз

преди 13 години

***, ако бяхте издигнали Немската овчарка дето нахапа *** Нинова, щяхте да съберете повече гласове!

9

Анонимен

преди 13 години

ОТ БКП ПРЕДЛАГАТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ А ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА ВИЦЕ