35

Анонимен

преди 13 години

Как няма да крадат при това кривосъдие!?

34

ИМА ГОСПОД

преди 13 години

Този човек(управител на незаконите търговци),ще си плати греховете на другия свят.Как може да пребиеш гладен,бос и жаден Човек.

33

Анонимен

преди 13 години

Ей ти папи ли си си къф си,ти един анорак със кола ли сравняваш бе,много си зле,дори и плюсове са ти сложили за простотията която изръси...

32

Да не е крал идиотът

преди 13 години

В случаите, когато бъде спипан крадец, трябва да важи максимата: "Боят е от Бога даден!"

31

dsm

преди 13 години

Пожелавам на съдията да има късмет няколко наркомана да *** я щерка му я сина му.... Квот съм пожелал се е случило , дано го прочете!Съдия ***!!!!!А ако може и него да нагласи!!!!

30

хммм

преди 13 години

голям ербап е тоя управител бе,за един анорак събли4а мом4ето гол,не оправдавам мом4ето,но този *** заслужава един здрав бой да му се хвърли.

29

Анонимен

преди 13 години

Хм....да го беше...ъъъъ ...как да го кажа ....любил !!!! :D

28

Шоп

преди 13 години

Няма право да го бие и това е. има си полиция, катго са го хванали ще извикат полицаите и те ще се разправят. В България никой няма право да бие друг човек, още повече заради някакъв пиклив анорак. Сега да му дадат една ефективна присъда от три месеца и друг път няма да си помисля да се саморазправя.

27

папи

преди 13 години

Тя верно Темида е с вързани очи.Дано управителя не си е загубил работата заради това, че пази магазина от такива ***.Имало закони.....като има, крадливия *** осъден ли е и той, м?Върнал дрехата........аз ако утре отида открадна една кола, навъртя 200 км и после я върна какво ще последва, м?

26

Към пост. 18

преди 13 години

Ако близките на изнасилените момичета бяха наказали изнасилвачите според стария български обичай -да им отрежат еди-какво-си,дали някой *** в този град щеше да посмее да мисли да посегне на момиче?Затова в подобни случаи си спомням това,което се твърди за актуалната действителност в Русия:"Съдът наказва според закона, а мафията - по справедливост."Затова хората предпочитат да си платят на мафията,ако искат справедливо възмездие.Изводът?Всяко нещо възниква и съществува по обективна причина

25

Bobi

преди 13 години

Като не го е онодил пак добре.

24

aide

преди 13 години

айде и глупавите ви комаентари пак - НЕ Е осъден за дето го е набил, осъден е че му е взел телефона и докумените, осъден е за това че е принудил негови подчинени да лъжесвидетелстват. Никой не е казал нищо че хванал и набил крадец.

23

Алото

преди 13 години

Цялата история мирише на развалено! Първо, наркоманът- крадец успаял да открадне. Второ, като го спипали доброволно се върнал в магазина. Трето, билли го, ама без свидетели както и си тръгнал по бельо ама се върнал на сутринта. Обаче междувременно бил пдал жалба. Накрая, за кражбата многоуважаемият съд издал ли е някаква присъда, защото тя поне е неоспорим факт. Изводът е, такъв крадец го закопавам дълбоко, за да не подава жалби и да ме осъдят!

22

SSSSS

преди 13 години

Nov Zakon!! Pipnete li prestapnik zatvor

21

прос селянин

преди 13 години

... бил спипан и доброволно се върнал... - абе ей таранкоолу, дето си писал статията, как може като те спипат, тогава да се върнеш доброволно?*** такива!

20

...

преди 13 години

neznam kakvo obshto ima boko tikvata i gerb tochno v tozi sluchai. men lichno predi godini za malko da me zatvorqt zashtoto hvanah edin da krade na tavana mi. vurzah go za 1 stol dokato doide police. te doidoha, pusnaha go i zadurjaha men. tova stava po vremeto na stanishev

19

Омекотител

преди 13 години

"...където му нанесъл бой, накарал го да се съблече и събуе и го изпратил по живо по здраво през аварийния вход..."Извинете, аз тук не виждам престъпление, а справедлива саморазправа! Когато държавата спи, истинските мъже взимат нещата в ръцете си! Еваларка, незнайни човече!!!

18

сгс

преди 13 години

*** НАРКОМАНИЯТА НЕ Е БОЛЕСТ НАРКОМАНИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,НА СЛАБОХАРАКТЕРНИ ***.ВСЕКИ НАРКОМАН Е *** И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКАРВАН В ЗАТВОРА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ МИНИМУМ ПО 20 ГОДИНИ...

17

Хайде да помислим:

преди 13 години

1.Ако управителят НЕ беше осъден, дали някой апаш щеше да посмее да влезе пак да краде там?2.Сега,като се знае,че персоналът ще си има едно на ум и няма да бие, дали крадците ще са респектирани?3.Да си припомним случая отпреди около 15 г. /приблизително/, когато група *** бяха изнасилили две студентки във В.Търново. Хванаха ги, после ги пуснаха, делото се влачеше. Изнасилвачите открито се подиграваха на близките на момичетата при случайни срещи по улиците. Но ако им бяха резнали х*йовете...

16

Анонимен

преди 13 години

Е, КАК НЯМА ДА КРАДАТ ПРИ ТОВА КРИВОСЪДИЕ!?