497

Анонимен

преди 13 години

2040 г. е много далече. Тия не са пресметнали,че съвсем скоро няма да напускат по 7 а по 30 човека на час.

496

Schweizer

преди 13 години

Пълни глупости. Докога ще бягат от БГ? На запад нещата също не са розови. Аз съм по професия софтуерен архитект, получавам на месец около 12 000 SFR чисти, но каква е файдата? Не се чувствам свободен, а по-скоро като роб на когот му дават всичко от което има нужда само и само да го използват. В България пък има други недостатъци. Повечето сигурно си мислят че съм откачен щом се оплаквам, но познавам и други българи които не са щастливи тук. Явно пълно щастие няма и не знам къде е по-добре.

495

Анонимен

преди 13 години

В най бедните държави се раждат най много деца .Явно ние сме доста богати !

494

MJB

преди 13 години

до 512:не зная дали съм безумец,може би - но съм щастлив, оптимист и намирам смисъл в хубавите неща.Не ми се налага постоянно да бягам,нито търся друг виновен за собствените си провали.Зная,че да обвиняваш демографията и международното положение за неудачите си изглежда лесен изход от личностната криза,но този изход е същия като напиването - на края пак повръщаш и пак си с махмурлук.

493

Анонимен

преди 13 години

До 504 MJB Етноса няма значение само докато се отнася за други, но не и за ***. Позаинтересувай се. В Отоманската империя са били ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕТНОС от който не са събирали еничари - смятали ги за неблагонадеждни. В Европа така са пропищели от тях, че напр. ако селянин убие сърна в имота на господаря, го чака сурово наказание, но ловът на *** е бил поощряван.Просто факти.

492

Bo

преди 13 години

Хич не е nice. Предлагам които имат възможност да почват да се гушкат по качествено тея студени дни и да си направят поне по още едно дете. Така де.Нищо че са бедни.

491

браво

преди 13 години

Браво, денят започна с пного приятна новина. Ако в текста не беше споменато името на агента на ДС щеше да е по-добре но както и да е, важното е, че около 2030-40 година въпросът с едно злобно, крадливо и лъжливо племе, племе пълно с комплекси няма да съществува. До тогава поради демографските условия и половината ще се притопят в смесени бракове и толкова...Най-после!!!!

490

do mjb

преди 13 години

а бе човек,ти живял ли си в чужбина?точно благодарение на местните бели хора тези държави са напред,всички други етноси са пълнеж,те не се асимилират в обществото,турците в германия какво са дали там-дюнер кебапи и турски ресторанти без които всеки може,не са нужни,арабите също,*** също,15 години съм живял в зап европа и всичко ми е ясно,благодарение на различните етноси тези общества се разпадат и вървят към лошо!

489

do 510

преди 13 години

Kude e tozi zakon????Iskam da go procheta??Ako e istina se vrushtam v BG i shte sudia durjavata......hich ne me e strah nito ot gerb nito ot perk nito ot verk...mamka im...

488

До 496

преди 13 години

Напротив. Още повече щяха да напускат ако имаха възможност.

487

SS

преди 13 години

до MJB : ....ти си абсолютен безумец , ако вярваш че е възможен просперитет с 50% *** на врата на 50% пенсионери !!!!

486

до 433

преди 13 години

Много си точен. Това е истината за съжаление.

485

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ е държава на *** вижте новия закон - от вчера, всеки който си има работа с *** го грози затвор, журналисти и писатели нямат право да пишат за тях, нямаме право да ги закачаме, просто трябва да ги оставим да осират всичко. Те това не е ли *** държава

484

trol

преди 13 години

eeee...haide stiga veche..omruzna mi vse nashata strana da e prebroiavana,oceniavana i sravniavana.Stiga s tazi umishlena psihoza na naselenieto che shte sme samo *** i neznam oshte kakvi!!!Tia lumpeni da ne bi da imat machina na vremeto i da preletiaha do 2030 i da vidiaha.Nikoi ne znae utre kakvo shte stane i kak shte se oburnat neshtata v BG za po-dobro.Moje puk vsichki koito sme navaun da se vurnem.Vse nie sme nai zle i vse nie izchezvame.Ne viarvam na tazi eFtina propaganda

483

до 499

преди 13 години

Защо да е ясно, че нямам деца? Децата не са отговорност и задължение само на майките си! И още нещо, българките не раждат по 3 деца, защото нямат достатъчно средства, а не защото искат да имат време за Инджито!

482

Анонимен

преди 13 години

Доста години съм работил на запад за добри пари, но колкото и да изглежда изтъркано - камъка тежи на мястото си.

481

анонимен

преди 13 години

бягат хората какво да правят тук? след 89 година политиците ни предадоха българина на течението на промяната.държавата абдекира от задълженията си към гражданите си..интересуваше я само как да взема още и още по големи данаци.а политиците ни гледаха само личната си облага както и до днес.липсва социялна политика.изобщо е една огромна каша. бягай българино и не се обръщай на зад. на запад живеят бели хора.но не и тук.това нещо по Живково време нямаше начин как да се случи..но сега.......

480

MJB

преди 13 години

А какво значение има от какъв етнос са българските граждани? В момента в германия само турците и кюрдите са 8%! А за САЩ изобщо не е възможно да се коментира - белите са 50ина %. Най-повърхностното изброяване включва 30 етноса. Нима има значение всичко това? Наистина ли някой вярва, че просперитетът на една страна зависи от етническия и състав? Светът вече няма етнос. Омразата разяжда отвътре онзи, който я изпитва. Само погледнете в кои страни "воюват" на етническа основа - в изостаналите!

479

до Тодор

преди 13 години

Преди да говориш глупости за планът Ран-Ът вземи го прочети. Доста е голям и не съм го чел целият, но мога да те уверя, че това са пълни глупости! Това е план за излизането на България от кризата и преминаване към пазарна икономика. Единственият проблем е, че типично по български той не се спазва и се чете между редовете. Примерно там изрично е упоменато, че приватизацията трябва да е прозрачна и всеки да може да участва, за да не попаднат предприятията в превилигировани хора. Дали стана това?

478

the future

преди 13 години

Много от Българите вече тотално се циганизираха! Слушат евтина *** музика, кършат гюбеци по чалготеки, обличат се като ***-влачат свлечените анцузи по кафетата, замърсяват и живеят в ***, лъжат, крадат, давят се в битов алкохолизъм и се карат като ***, мързи ги да гледат, обаче вият и се оплакват.Така че, ако до 2030 г. половината от населението ще са роми, то другата половина ще са напълно циганизирани българи!ХОРА, СПРЕТЕ *** И ДЕГРАДАЦИЯТА в себе си и околните!!!!!!