179

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Българите владеят езика на омразата Българските вестници бълват огън и жупел.Езикът на омразата е широко разпространен в българските медии. Четейки вестниците, човек остава с впечатлението, че ромите са виновни за 90% от престъпленията в България и едва ли не за всички проблеми на страната.Тъжно е, че в 21 век българите продължават да си служат с реторика и стилистика, която е била типична за 40-те години на миналия век.Национализмът и расизмът са неизменна част от българското съвремие - това не е тайна за никого. Но е срамно, че никой не носи отговорност за хилядите вулгарни расистки писания, заливащи българското интернет-пространство.

178

Слава Севрюковa

преди 13 години

Не бойте се, най-тъмно е преди зазоряване. Тежката мрачна българска карма, побеляла от очакване, вече е на привършване.

177

гл.пр.Мръчков

преди 13 години

Истината е ,че българите в България хич не им пука за изселниците.Някои хора дълбоко бъркат ако си мислят ,че политиците много са загрижени за т.н.изселници.Те са търсени само за избори и нищо друго,а в същото време ДПС само става по богата,за сметка на бедния си електорат.За съжаление,хората които гласуват за ДПС от Турция незнаят какви са-турци?-българи?,а живота минава.Вече минаха повече от 20г от Възродителния процес.Никои не си го спомня за него,а и не му пука!!!!

176

Крали Марко

преди 13 години

"Турция е страна, в която *** са си основали държава"

175

100ХХХ

преди 13 години

Минималната пенсия в Турция е равна на максималната в в България. Освен това един полицай и един учител получават около 1500 лири = 1500 лева. Докато стигнем турците, доста път трябва да извървим и то само ако повече не си избираме бабаити за управници.

174

Анонимен

преди 13 години

не се наяде тази Фидоска дае-а

173

citizen

преди 13 години

Време е тази порнография с турскте избиратели да приключи! Не може неграмотни хора, който не знаят и дума български да ни решават съдбата!!!!!!!!!!!!!!

172

Анонимен

преди 13 години

аз гледах предаването. проблема направи лютфи местан защото Фидосова каза че има турски секции в които се гласува за избори в България. тоя като ужилен скочи че не можело за български избори да се дава такова определение на тези секции и че те не били турски а български секции в турция . фидосова му отговори изключително достойно но лютфи местан търсеше интрига и скандал изобщо не искаше да я изслуша и я обвини че била атакистка и нарушавала с изказванията си конституцията и турските права

171

КараИбрахим

преди 13 години

genefan03/03/2010, 01:16Tук изглежда също се предъвква основно произхода на Аспаруховите българи, а генетиката сочи много малък произход от тях. Ами защо - не защото са били малобройни в сравнение със завареното наеление, но има друга лесно обяснима причина. Те са съставяли главно аристокрацията, заедно с куманите, влели се във Второто българско царство. Какво става обаче като идват турците - всички искат да запазят позиции, затова масово се ПОТУРЧВАТ. Още повече,че българите и куманите са си говорили на тюркски език, затова за тях не е било голям проблем да се пишат османци. Тези, които не са пожелали да си сменят вярата пък са сега гагаузите. Та това е причината да не се намерят потомци на нашенските боляри - не че са избити, просто всички сега са турци. Колкото и да не ни е приятно, но ние сме си потомци на средновековни селяни, не на царе и боляри, затова сме си автохтонни, това е.

170

Boroka

преди 13 години

А ние тук българите в България пък искаме ДПС, заедно с активистите и симпатизантите си да се изсели завинаги от страната която им е чужда и в която са се впили като ***, защото и в турция не ги искат а само ги използват да дестабилизират моралните устои на източно-православното християнство. P.S. Да си вземат и ходжите дето вият по пет пъти на ден, а никой не ги е..ва.

169

РОДОПА

преди 13 години

Тая Искра Фидосова е доста пълничка. Ама няма страшно- мюсюлманите не ядат свинско.

168

195

преди 13 години

само че "*** народ, слаба държава" - затова сме се докарали до това дередже, нацита, турци или мутрички да ни управляват, а ние да мълчим кротко...

167

Слава Севрюковa

преди 13 години

Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!

166

Много тъжен

преди 13 години

Най-лошото е, че публично се плюят, а след това са заедно! Рахат софра, кьочеци и маанета навсякъде... Пфу!

165

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Благодарение на славната Османска Империя се запази Тюрко-българското семе. Серсемин посочи ми други народи освен тези в Османската Империя запазили се след 500 години под управляение на друг народ.Няма и няма да има. Молете се на Османският Съюз, че ви запази неблагодарното дивашко семе.

164

sweden

преди 13 години

EY HORA TURCI BILGARI *** I DRUGI SIGORNO IMA TUKA VIV SAYTA KOLKO I DA SE PLUEM VSI4KI SME TUKA I SI PI6EM VIV EDIN I SI6T SAYT TOVA ZNA4I 4E HUBAVO I NYAMA PROBLEMI

163

а дали

преди 13 години

ползващите свастика знаят какво представлява този символ и какво ознчава всъщност ? щото не е измислен от хитлеристите, просто е присвоен от тях, за съжаление, и е компрометиран от тях

162

Слава Севрюковa

преди 13 години

Страната ще преодолее кризата и укрепне. От богоизбрания ни народ ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Това е кармично предопределено.

161

До-180

преди 13 години

180-Така нареченият от теб-"хитлеристкия пречупен кръст" е един от най-древните знаци,още от преди Христа.Присвояването му от хитлеристите не го прави хитлеристки.Той носи символика,която е дълбока и красива...и съвсем чужда на хитлеризма....

160

Boroka

преди 13 години

Преди повече от 10 години имената на ДОНОСНИЦИТЕ бяха официално обявени. Оказа се, че половината от ръководството на ДПС е в списъка. Защо тогава не реагираха ***/изселници/, сега се сетили за чест и доблест?! Май за нещо друго става дума. п.п. Много ви здраве, изселници,стойте си в Турция и не мислете за България.