219

Валери

преди 13 години

Горкото момче Младенов.Дадоха му пост по-висок от възможностите му и тоз започна да дава фира.

218

Oleee

преди 13 години

Всъщност - николайчо ТИ СИ ***!!! Кажи го на висок глас - не е срамно!

217

ShaMana

преди 13 години

До 215:Забрави и повишаването на безработицата с ~3 до 4 процента :)

216

Анонимен

преди 13 години

22 години ни управляват само мутроченгета и олигарси. Нищо не се е сменило за съжалени. По-точно смениха се хората - едни мутроченгета, смениха други и сега лобират за техните си олигарси. Народът гладува и тъне в мизерия.

215

Анонимен

преди 13 години

ШЕНГЕН ЩЕ И МОЛИ ДА ВЛЕЗЕМЕ ПРИ ТЯХ.БОКО Я КАЖИ КОГА 4Е НИ ПРИЕМАТ У 4ЕНГЕНУ .ВЪИ ТОЗ 4ЕНГЕЛ ПРИЖКИ НА ЕЗИКO МИ ИЗЛАЗАХА.

214

ей

преди 13 години

тея министри не се научиха преди да се покажат пред камера или микрофон, да си питат шефа кво може и кво не да се говори щото после става "ама аз не мислех така, ама не съм имал това предвид" и причие извиненияпък човек тръгне ли да се извинява, значи е виновееен !

213

Рая

преди 13 години

В тази сложна координатна система ориентацията е твърде лесна - там, където се подава главата на миризливия лисугер Гоце, там е отцеизменничеството. А главата на Гоце се подава в образа на адаша му по фамилия Първанов, шеф на НЕК. Публична тайна е, че той е човек на вагабонтина от село Сирищник. Така е и със сложния казус с бившите Вацове - едната от спорещите страни заяви, че ако спечели, ще върне Тошо Тошев - човекът на агент Гоце. Значи права е другата страна. Долу Гоце Седефчов Сирищника!

212

смърт за вс гербаджи

преди 13 години

това ако е "дипломат" аз съм космонавт. Женчо, нагаждач, мазник, *** - ДА, не не и дипломат. Някога близа *** и пу..та на оная никаквица надето и се помисли за велик - ти си едно нищо. плюнка си и такъв ще си останеш, а тоя дето те сложи на този пост е *** и народа ще му го покаже на изборите, че не желае *** да го "управляват"

211

UK

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ И ГЕРБ УПРАВЛЯВА.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.

210

Анонимен

преди 13 години

Думите на Младенов изобщо не бива да се тълкуват. А най-добре - изобщо да не се вземат предвид думите на човек, който първо говори, а после си проверява темата.

209

Вечната Амбър

преди 13 години

Субординацията на Боко си каза тежката дума. Синият комсомолец Ники се отметна от думите си като к*рва, обещала паричен запис на сестра си.

208

Анонимен

преди 13 години

Промитите гербомозъчета отново насаждата тезата си, че който не харесва тъпият им празноглав Вожд, непременно е фен на Сергей.Неееееееее, драги тъпнари, бъркате. Има и нормални хора в България.

207

Анонимен

преди 13 години

ГЛЕДАИТЕ АМЕРИКАНСКАТА БТВ.В МОМЕНТА ДАВАТ ГУБЕРНАТОРА НА БЪЛГАРИЯ УОРЛИК ИЗНАСЯ ПОРЕДНАТА РЕ4 ЗА ИНТЕГРИРАНЕТО НА *** И КОЛКО НУЖНО Е ТОВА ЗА БЪЛГАРИЯ.

206

багера

преди 13 години

а тук нито един Герберист ли няма,олиииии подкрепата на Герберята вече е -нула?Много бързо окапаха,дори сляпите подръжници видяха що за стока са.Браво вече имам вяра в БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

205

Анонимен

преди 13 години

да ........... еврейския ***. БКП - СДС -сега ГЕБР..........кой гласува за тия ***

204

ivza

преди 13 години

Много резил, много нещо.Мирише, ама много, няма скоро да мине.Понякога мириса е по-голям около ***, отколкото от самия *** /КАТО В СЛУЧАЯ/.Абе издънка на АБПФК, какво да го правиш.На времето те се вреждаха във власта, и сега е така, нищо че не става за нищо.

203

просяк

преди 13 години

един министър на външните работи ако не знае какво говори и могат да го тълкуват различно май сам е *** в средата

202

ТРЕЗВО МИСЛЕЩ

преди 13 години

МЛАДЕНОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ЕЛЕКТОРАТА И ДА ПРОЯВИ ДОСТОЙНСТВО(АКО ИМА ТАКОВА) КАТО ПОДАДЕ ОСТАВКА

201

Иван

преди 13 години

А тия от Герб са много зле ! НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯТА!! БЕГОМ МАРШ !!!

200

щедър бизнесмен

преди 13 години

Предлагам на всеки който е готов да си татуира на челото името на фирмата ми да го възнаградя със сто лева. Знам че в тази криза така ще помогна на някои от вас да не гладуват а и аз ще имам полза все пак това е реклама. Който желае да се обади.