121

Стамат

преди 13 години

Трябва да се вдигнат данъците за да могат хората да започнат да живеят нормално

120

m3m0

преди 13 години

И аз много се вдъхновявам като ги бия и как яко викат.

119

Анонимен

преди 13 години

Спри им помощите и ще видиш изобщо няма и да си помислят да правят деца, защото държавата няма да им плаща.Те правят това за което им се дават пари, на децата си гледат като на касички а не като нещо по важно.Трябва да се приеме закон ако нямат минимален доход за отглеждане на едно дете, за следващите направо да не им се плащат детски и каквито и да било помощи.Колко български има с отрязани помощи за абсолютни глупости, а досега няма нито една *** с отказани помощи, дискриминация спрямо БГ.

118

руснак

преди 13 години

а така , българите да си докарат по една *** в къщи ... да се похвалят пред майка си , да омесят малко от боите . така и така ще плащат ))

117

Анонимен

преди 13 години

Когато видя *** го наказвам с батата. Много се кефя как викат :D

116

е, и?

преди 13 години

Кой жали за избягалата ***? Кой я издирва?А кой, се интересува какво, къде е родила..и на колко? Кой плаща на комшията си за ,,изселилата" се ***? Някой. Някой ***,,***, които ги е страх от съд. ЕС. Не ми пука.Нека дойдат да видят, кой колко пуши, кога ражда, колко ражда, как ги гледа, колко получава, къде работи..съвкупност от въпроси..Много е лесно да подкупиш ТЕЛК, НЕЛК..Лесно и да ги народиш. Ако си сигурен, че има ***, които ще плащат..Е, честито, ние плащаме.

115

Анонимен

преди 13 години

ми плодете се и вие ве *** вземете пример от Големите Наций Индия и Китай за вас и Китайците ли не са хора дето са 1 милиард и 400 милиона ве?

114

Nobody

преди 13 години

Написаното по-горе води до един простичък извод - БГ ромите не са хора.

113

Анонимен

преди 13 години

значи може българи , турци , арменци , евреи , и др...да си плащат всичко а *** не може ...и защо -ако смея да попитам ?

112

Анонимен

преди 13 години

Единственото спасение е контрол върху раждаемостта.Оставяш си детето в дом за сираци-глоба.Второ дете-затвор.Трето -кастрация .

111

Боко

преди 13 години

Ей, ша ви прата милиционерите на Цецо, нема да ми закачате илектуратъ! Мое да не иска да сади картофи ама за две кибапчета и бира пак за мене ша гласува! Хак да му е на Първанов, неговия илектурат вечи е мой!

110

Анонимен

преди 13 години

аиде някои които е добър по математика да сметне само здравната вноска която кум момента е към 8 лв слагам ги грубо към 700 000 по 8 лв и ги умножавам по 12 месеца (не ми се мисли ако ги умножа по 20 години и им сложа лихвите) - колко го изкарахте ? после защо нямаме заплати , пътища , здравопазване и тн ...ами еи затова аиде сега същото упражнение и със осигуровките .....ето ви ги средните заплати от по 2000 евро на месец ...а си траем.....

109

Анонимен

преди 13 години

в балчик и там са с панорама - на един от наи - хубавите хълмове а в каварна освен че имат панорама са се кръстили - бевърли хилс решението - работа , които откаже да му спират помощите на мига раждане на деца от малолетни и непълнолетни маики е криминално деяние - време е да се приложи закона

108

Анонимен

преди 13 години

Да във варна това там е ужасТ. Трябва *** иначе няма да се оправят нещата . Проблема е ( може да се потретвам ) че си МЪЛЧИМ, а *** нЕ!

107

миличка

преди 13 години

рано раждат, за да ги тунтуркат, докато просят, а като пораснат и не могат да послужат ги затриват, че как иначе ще пушат безпарични по 20 цигари на ден. Схемата е ясна! нещо трябва рязко да се промени!

106

Анонимен

преди 13 години

варна -точно на краи езерния път (страхотна панорама) така са го *** че нямам думи - а къщите им на по три ката -незаконни , но пък и те с панорама ти се навираи в панелка с гледка прането на съседа и бачкаи като ненормален по 10-12 часа а баи *** по цял ден гледа нещо да крадне ...а ако отидат да му закачат електромер прави революция защото му нарушавали правата лично съм ги виждал да крадат ограда от която изкараха към 200лв - за 30 мин работа ...4 мазни *** - това е

105

Анонимен

преди 13 години

112, много верен коментар, за съжаление...

104

соц.работник

преди 13 години

От известно време са ни погнали да издирваме малолетните и непълнолетни бременни. Ние им говорим колко е вредно да раждат толкова невръстни а те се хилят и отегчено се оглеждат дали не може да ги оставим намира. Пращаме сигнали на прокуратурата и от тава няма ефект. На цялото напрежение при което работим сега ще откриваме случай и на малолетната майка и на новороденото - че посещения, че писане на тримесечни и шестмесечни доклади, че планове!! А те ни гледат и направо ни се подиграват в очите.

103

безпомощен зрител

преди 13 години

Крадат, безчинстват, убиват, никога не плащат в транспорта, не плащат ток, вода (бирата си изстудяват на течаща вода, после защо водата става 2 лв.), рушат нарочно и безпричинно, ако видят нещо хубаво - счупват го, стъпкват го, развалят го. И остават безнаказани. Повечето са на социални помощи ... Но това не им пречи да живеят като .... само вижте на какво са направили квартала зад Бакърена фабрика (където минава авт. 108) - клоака! Но това им били традициите реват подкупни "правозащитници".

102

Анонимен

преди 13 години

дори капоне успяха да вкарат на топло за неплащане на данъци трябва да се вдигнем и ясно да зявим че си искаме това което реално си изработваме ....както и искаме да плащаме реално това което потребяваме ако държавата иска да толерира една етническа група -моля но да си намира пари за да ги издържа , а не да ги натриса на всеки от нас ....по една лопата да им бяха дали да строят пътища - сега щяхме да греем а то ....*** .....