206

жаго

преди 13 години

опа ....... що така бе ора . Аз искам само да крадна, нищо повече.............

205

анонимен

преди 13 години

Правилно! Този едър рогат дивеч трябва да бъде отстрелван. Предлагам да се дава парична награда за такъв точен отстрел. :)

204

Вот за българина

преди 13 години

Докато *** са основни избиратели в България, и бате Бойко няма да им закача контрабандата, и няма и да има закон, който да ти дава да го застреляш като ти влезе в имота. В същото време ще видите как ще има все повече *** зулуми, въоръжени грабежи, нападения по улиците. Абе, Бойко, халал да са ти изборите, ама вкарай едно законче след това да можем да можем да ги дезинтегрираме като влязат в частната ни собственост. И без тва като станеш президентче имаш 5 години имунитет.

203

Врачанин

преди 13 години

ОРГАНИЗИРА СЕ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА СТАРЕЦА. ДА ЗАЩИТИМ ТОЗИ, КОЙТО В *** НИ НЕ-ДЪРЖАВА ЗАЩИТИ СОБСТВЕНОСТТА СИ ОТ БЕЗНАКАЗАНО ДОСЕГА ПОСЕГАТЕЛСТВО!!!!ВСИЧКИ НА МИТИНГ УТРЕ В 10:00 ЧАСА ПРЕД РАЙОННОТО!!!

202

Анонимен

преди 13 години

"От полицията уточниха, че починалият Радко Асенов е криминално проявен, с две условни присъди за кражби."Поради неадекватните присъди Радко Асенов е на свобода, затова вина имат правораздавателните органи, а не 77-годишения човек, който се опитва, да спаси себе си и имуществото си!!!

201

KKK

преди 13 години

Momcheta i momicheta taka pisheiki kakvo e redno i kakvo ne, nishto niama da postignem. Da vzemem i da si zaformim edin forum vav facebook i da predlojim izmenenie na idiotskoto ni zakonodatelstvo, taka che sobstvennicite na imoti da imat pravoto da zashtitatvat sabstvennosta si!!!!

200

Правова държава

преди 13 години

Днес 05.04.2011г., наи-тържествено Ви обещавам, че започвам да следя случая и ще организирам подписка в защита на 77-годишният ловец от с.Габаре, окр.Враца!!! ОБЕЩАНО!!! ОМРЪЗНА МИ ОТ *** ДЕПУТАТИ И *** МИНИСТРИ В ТАЗИ България!!!

199

иван иванов

преди 13 години

Ей скапани политици, Вие *** на които викаме депутати, ей *** от АТАКА нали сте много, много големи българи хайде да Ви видим къде сте сега и да защитите този дядо, а с това и нас Вашите данъкоплатци и работодатели. Или май ще се скриете като плахоци...Хайде българи скачайте на протест в защита на този истински БЪЛГАРИН.

198

Бай Тошо

преди 13 години

Това все повече и по често ще се случва.*** трябва да бъдат спрени!С добра дума и интеграция не става. Всички управници си трайкат и си взимат дан от техния вот.Но това тъпкано се връща на възрастните хора.Къде си беКрали Марко ,Цецо и други знайни и незнайни вождове ? Какво правите та хората да си лягат спокойно вечер и да не се страхуват за имота си ???

197

Анонимен

преди 13 години

Браво дядо! Едно добро начало! Сегаостава и другите да последват твоя светъл пример!

196

Анонимен

преди 13 години

Kolko pati sam pital ot lovnoto drujestvo da mi dobaviat kam razreshitelnoto za hishnici i ***, ama ........................ ne iskat tezi hora da im reshim problemite!!! Eh mechti mechti,.................... zamechtah se!!!!!!!!!!!

195

Селянин

преди 13 години

До 184Ами как няда да се е специализирал рома,като цял живот още от малко *** се занимава с кражби на цветни метали.Вместо да отидат и да работят *** предпочитат да откраднат нещо.А тъкмо сега идва сезона на селско стопанската работа.Място за свободна работна ръка,която не трябва да е кой знае колко образована има,ама уви бай *** предпочита вместо да се труди да краде и после с парите в местната кръчма купон до зори.

194

бляк

преди 13 години

И правилно, да ги отстрелват. След като здравната ни система я правят като американската / имаш пари - лекуваш се, нямаш-умираш/ , защо и защитата на имотите си да не е по американски.

193

gogo

преди 13 години

Ще вкарат дядото в пандиза ще видите,все пак живеем в БГ,за *** свобода за нас затвор ;)

192

моя милост

преди 13 години

Браво, дядо! Да вземем пример! Днес - по *** крадци на железа, а утре - и по костюмираните крадци на души!

191

иван иванов

преди 13 години

Предлагам да пишем всички и дори да разпространим и на нашите приятели и роднини и те да пишат в защита на този човек до Бойко Борисов и до парламента. Нека не оставяме така нещата вече ми дойде до гуша от крадци и лентяй, храненици на държавата, а като дойдат избори първи писти за БСП, ДПС и крадеца мушенник Първолетов- мръсен ***...

190

Българин

преди 13 години

Самозащитата е едно от най-основните човешки права, не само хората дори, но и животните имат това право - само Българинът го няма в собствената си страна, в собствеият си дом !!!!

189

ahh

преди 13 години

понякога докато чета подобни неща съжалявам за крайния изход от Втората световна война...

188

Кака

преди 13 години

За съжаление не прочетох дали е имало и малко ***. Жалко, че чичкото не се е намесил по-сериозно в естествения подбор при гадовете. Жалко и за човечеца, чиито живот ще продължи по съдилища и т.н. Жалко и за нас, българите, в такава държава като нашата.

187

.!.

преди 13 години

И СА КВО ЧЕ ЗЕМАТ ДА СЪДЯТ ЧИЧКАТА КАКТО СИГУРНО НЯМА ПАРИ ЧЕ ЗЕМАТ И ДА ГО ОСЪДЯТ АМА АКО Е НЕКОЙ С ПАРА И ДЖИП 4АКАЙ ДА ГО ОСЪДЯТ И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ Е 1000% ВИНОВЕН