202

прав е

преди 13 години

Крайно време е този *** свят да свърши и да създаде ВСЕВИШНИЯ нещо по съвършенно - всъщност АЛЧНОСТТА ще бъде причина за края на света - алността и идиотизмът - НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА СВОЯ КРАЙ- ДАНО Е ПО СКОРО!!!!!! ха-ха - баси няма да могат крадльовците да си изхарчат крадените мангизи за деветото им коляно щото няма да има такова - БОЛЕСТИ-РАК И ОЩЕ МЪКИ ИМ ДАЙ!!!!!

201

Кор

преди 13 години

Ох...добре че е след Великден и 6 май, че няма да пропуснем печените агнета...

200

Галин

преди 13 години

Не ме устройва тогава съм канен на бал !!! :Д

199

До 192

преди 13 години

Приятел мисля че си малко в грешка както и по-голяма част от хората. Края на света и Апокалипсиса или /деня на страшния съд/ са две различни неща и не бива хората да смятат че Аопкалипсиса ще е края на света. Това което цитираш се отнася за края или съвршъка на света и за неговата да тата не знане никой ... , а за Апокалипсиса е отделено страшно много място и също се пише че живота ще се прероди и ще има мир и благополучие за 1000г. Не обърквай людете. 2/3 от библията са пророчества

198

Дядо Ставри

преди 13 години

Ехе с тоз Кемпинг сме набори, ама той преувеличава, как бърза да ни затрие всички. Леле, какви хора...какво нещо. Апък за природните бедствия, то си ги има открай време и верно много жертви през последните години, ама дедо ви навремето все на полето, копа...копа и няма време да чете библии и някак неверующ човек.

197

МЕХМЕД

преди 13 години

СВЕТЪТ НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СВЪРШИ НО АЗ ДОВЕЧЕРА 100% ЩЕ СВЪРША....

196

Анонимен

преди 13 години

какви са тия простотии 2012/2011 това един обикновен човек не може да каже кога ще доиде края на света (глупав американец)

195

Анонимен

преди 13 години

"А за онзи ден и час не знае никой, нито Синът, нито Светият дух, а само Отец".+++Демек, никой не знае. Ще стане, когато тати реши :)

194

ivan

преди 13 години

Тия американските проповедници са по-големи циркаджии и от Азис. А тоя е *** медийния магнат. Мърдог пасти да яде.

193

Анонимен

преди 13 години

Kraqt na sveta e ponqtie prieto ot spisvashtite bibliqta s cel, da plashat vqrvashtite i da im davat nadejda che rano ili kusno loshite hora shte si poluchat zaslujenoto. Tova dava golqma podkrepa i na takiva fanatici dori i oblecheni v raso. Takiva kato nego trqbva da lejat v zatvora za vsqvane na smut i panika v naselenieto!

192

Джуна

преди 13 години

Има голяма вероятност на тая дата да свърши живота на самият проповедник,и да не успее да види края на света.

191

Анонимен

преди 13 години

След щателното проучване на Библията явно е пропуснал само един дребен пасаж (цитирам по памет, не помня точно глава и стих): "А за онзи ден и час не знае никой, нито Синът, нито Светият дух, а само Отец".

190

Анонимен

преди 13 години

Какво толкова страшно има в това. Има едно единствено сигуро нещо на тази земя и то е че ще умрем. Дали ще е утре или на 21,05,2011 или на 21,12,2012 или да друга дата какво значение има ако сме живяли така че дори утре да стане да сме готови да отговаряме за грешките си пред създателя образно казано. Живейте така че като се обърнете утре да не съжалявате за постъпките си и да може да гледате хората в очите и да ходите по улиците с изправена глава.

189

Нина

преди 13 години

Хубав и усмихнат ден на всички :)))))

188

Анонимен

преди 13 години

Тоя свят свършва ли свършва и все не може да свърши... трябва му виагра.

187

Анонимен

преди 13 години

до 187Затова е пълно с баламурници, дето ходят да трошат пари по врачки за енергийни защити, черни магии и т.н. все реални неща :))

186

Анонимен

преди 13 години

Такива типове не вървят в БГ.Все още не са ни промили толкова мозъците като на американците.

185

do-Зайо

преди 13 години

Зайо, kvo ti puka pa na tebe ? Na 25 sveta e tvoi.

184

желко69

преди 13 години

Аз имам рожден ден на 10.12, някой може ли да ми грантира, че ще го празнувам или да го изтегля по рано през месец май, щото мисля да направя купочне яко.

183

конте

преди 13 години

Драги Къмпинг, ти си самият Юда? Няма по-хитър от теб, освен Муун, дето така отлично да търгува с Христовото име и смърт? нека Христос като дойде (ако не е лъжа?) да те препита какво знаеш за Божиите заповеди и какво прилагаш! И, ако не ги изпълняваш, да те набучи отзад, на струна на китара и да я дърпат и свирят две *** от двете страни ама да ти е кеф! Понякога се чудя, тоя Христос луд ли е, че търпи такива тарикати? Обезсмислят всяка вяра в него и словата му? Да не броим мъчениците?