55

Анонимен

преди 13 години

до *** 49Резултатите излязоха и показват, че доверието в ГЕРБ спада, което е нормално за всяка партия, правеща радикални реформи.

54

Анонимен

преди 13 години

Тоя прасуняк в средата сигурно е управителката на клона, като го гледам как се е нагрухтял.

53

Анонимен

преди 13 години

Не знам тройната коалиция дали е краднала. Знам, че имаше и за народа. Тия сега краднат само за себе си. Ако погледнем реално, ГЕРБ е една сбирщина от комунисти и полицаи.

52

тъпо

преди 13 години

К'во ривете бе!?! Ако имаше жертви ГЕРБ щяха да са виновни - развръзката беше добра - пак не сте доволни - некадърни били и прочие. Ако за една добра новина не може да се каже нещо дбро и градивно, то по-добре нищо да не се казва.А иначе - за този синдром (за отричането де) си имаше медицинско обяснение, даже някаково завъртяно име си имаше, ама не се сещам. Както и да е - ЛЕКУВАЙТЕ СЕ, че здравето е най-важно!Ай със здраве!

51

Анонимен

преди 13 години

само на задна ли ги е оправял или има и други

50

Анонимен

преди 13 години

Не мога да си представа какво е да си платен драскач в някакъв жалък сайт !.....Жалки ***, които не стават за нищо друго !!!

49

Анонимен

преди 13 години

Бачкам яко по 14 часа, парите ми стигат и ще гласувам за ГЕРБ до дупка

48

Анонимен

преди 13 години

Долу! Всичко долу! На колене! Щото са абсолютни престъпници. До един. А горе - сияйна тиква. Хелуин. Бе споко. Утре ще излезнат данните на НЦИОМ. И ще ни "убедят", че правителството и управлението са стабилни като Южната дъга. Само да не валне дъжд, щото... А на 26 ще се съберат тия от Бузлуджа. Този път в София. За пръв път от двадесет и една години. Какво доживях. На 27 пък някакви други, после иде ред на зърнопроизводителите. Щото министърът на продоволствието и дупетата не може да намери парите. Няма ги. фискален резерв вчера - 3 876 милиона. Надолу, надолу надолу....

47

до Ха-ха-ха!

преди 13 години

*** те е родила и отгледала, затова наричаш всички ***. Поведението е обусловено от травми и преживявания в детството, като например да слушаш от детската стая *** как обслужва трима *** наведнъж. Разбираме те, но поне не се излагай.

46

Анонимен

преди 13 години

Очевидно аргументите на червенте гнидоци се изчерпаха и затова ръсят безумните си обиди...

45

Анонимен

преди 13 години

Нямам никакво време да се оплаквам по форуми или да стачкувам. Зает съм с картофите - сега им е времето.

44

демократ

преди 13 години

Славана Бога че са живи и здрави без драскотина,защото всички са майки на свойте деца и имат семейства да изхранват,полицията си свърши перфектнно работата преговаращия с похитителя успя да го склони да им изпълни всички изисквания,22г.демокрация това е първия такъв случай и трябва да благодарим за отличната работа на нсбоп и главния секретар Калин Георгиев,а за злобните и комунистите няма нищо свято,тъй че нека плюят на воля друго не можем да очакваме от тях...

43

Ха-ха-ха ! ...

преди 13 години

Браво ! Дайте им и на тия по един апартамент като на ш.афрантиите от Либия !

42

Анонимен

преди 13 години

И коя от тия 5 е изгората на похитителя?

41

Анонимен

преди 13 години

Оново за пореден път, акцията по отвличане вниманието на матер'ла е проведена ювелирно.Сега мтер'яла ще бъде зает и ще забрави за глада, високите цени, чалгизацията, мутризацията, опростачаването и за това, че е скубан от олигарсите и картелите, приятели на Премиерчето.

40

Салахадин

преди 13 години

Малко остана, на 27 протести, после с Доган взимаме властта, и тогава ще видите как ще ни правите ибрик, и ще разберете що е *** вуй, рая гяурска!

39

Анонимен

преди 13 години

ервените *** направиха връзка между този терористичен акт и протестите, организирани от комунистите..... Божеее, чержената *** оглупява прогресивно

38

читател

преди 13 години

Най-вероятно е " обезвреден" завинаги.....

37

СОЛИДАРЕН С 15

преди 13 години

"За пореден път се убеждавам, че комунистите сте най-злобната, комплексирана и безполезна твар, която може да съществува."

36

Анонимен

преди 13 години

Простотията в Тикволандия е безгранична ...