18

марти

преди 13 години

До 17Това можеш ли да го изкоментираш???"Енергията от ТЕЦ AES Гълъбово - общо 2 557 736 мегаватчаса за година, трябва да се изкупи от НЕК за 324,193 млн. лева по дългосрочен договор, сключен още през 2001 г. при правителството на Иван Костов. Цената за 1 мегаватчас - 126,75 лева, е определена м. г., след като от AES поискали 136,91 лева. Утвърдената цена е два пъти по-висока, отколкото тази за тока от държавната ТЕЦ Марица-изток 2, която работи в същия регион и със същия вид въглища."

17

vaderooo

преди 13 години

Я, още едни са ограбили народа, нищо ново под слънцето.....

16

Анонимен

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС

15

Анален седераст

преди 13 години

Разбрахте ли защо демолишъна Гаргамел е против евтиният ядрен ток???

14

Анонимен

преди 13 години

Костов, костов ... да ти *** майката.

13

Анонимен

преди 13 години

Най после журналистите да се сетят да напишат на простия български народ, че две трети от цената на тока идва от НЕК, а не от ЕРП-тата. НЕК които дадоха 1 милиард за гьола наречен Белене и милиони за цанков камък на Доган, а миналото лято оставиха слънчев бряг без електричество за десетки часове. Всички знаем как се управляват всички национални фирми с народните пари.

12

Таня

преди 13 години

Семерджиев, до кога ще лъжеш,че ни защитаваш ,алчно ***....те искат увеличение с 10%....ти излиизаш и казваш,че е много...трябва най много с 5% да се вдигне..и тоя номер върви вече години....народа се радва ,че не е поскъпнал с 10%....ама ни го вдигат всяка година по два пъти,от първи юли, и от октомври

11

Анонимен

преди 13 години

Аз знам, че е поне с 30% по-скъп, както и парното, както и горивата, както и храните. Кого будалкате господа управници? Народа може да е беден, но не е глупав, ползва Интернет, сравнява и може да смята.

10

Анонимен

преди 13 години

ТЕЦ Марица-изток 2 е болна тема на грабителите Костов и Първанов,защото това е един от най изгодните проекти в енергетиката,всички останали се чудят как да ни го сложат.За това сега са го измислили да ни го турят бързо,безболезнено и докрай с Белене.

9

Местен Абориген

преди 13 години

И баничките по скъпи по онзиланшни цени на зърното

8

Анонимен

преди 13 години

Няма такава държава -нямаааааа!!!!

7

Местен Абориген

преди 13 години

Ами то плащаме и по скъп бензин, който не е произведен!!!

6

Оногондур

преди 13 години

Ей,не се наядохте.До кога ще търпим?

5

Преход

преди 13 години

Ал Кайда ще ни удари с ядрено оръжие трета световна война или апокалипсис?Службата за външно разузнаване (РВЗ) на Русия предупрежава за опасност от ядрена атака срещу България.

4

tarbuh

преди 13 години

Срам и позор за всички правителства и енергийни комисии от Костов досега

3

Аз

преди 13 години

Защо лъжете че само с 3% по-скъпо?

2

Анонимен

преди 13 години

Разликата да плаща Костов. Той им я "продаде" !

1

Анонимен

преди 13 години

Стига бе? Наистина ли?