189

Анонимен

преди 13 години

И като го чуе това изявление 90% от администрацията ще си кажат така и така ще ме съкращават я да не се преработвам много много тия така или иначе ще ме съкратят и ще започнат да симулират, че работят т.е. ще се скатават максимално. В същото време ще си помислят, че може наистина да останат без работа и ще намалят консумацията (ще се откажат от някой разходи), няма да теглят нови кредити, ще започнат да спестяват "бели пари за черни дни" и с това положението за цялата икономика само ще се влоши.

188

Анонимен

преди 13 години

Време е за промяна.

187

Анонимен

преди 13 години

Всеки обещава нещо такова и нищо подобно не изпълнява. Даже напротив - администрацията се увеличава. Нашата политическа класа до голяма степен се крепи на цялата тази изгдарена администрация - и при избори, и като постъпления от рушвети, и като администрация която се грижи да обслужва в "официален" вид далаверите им. Няма по-голяма тежест и по-паразитно нещо от българската администрация. Ако се отървем от голяма част от тези *** на страната ще просперира.

186

Анонимен

преди 13 години

ДЯНКОВ ТЪПО *** ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ В ИЗРАЕЛ ЧИФУТЕЕЕЕЕ

185

стефо

преди 13 години

ДО 191Метрото направи ли ти го бе 191

184

Анонимен

преди 13 години

Правилно!Пари няма - те какво броят, изчисляват и пр..?На улицата - да броят магистралите!Тях трябва да е имал предвид СЛЪНЦЕТО, като каза в неделя че ако са кадърни и образовани, останалите без работа ще си намерят веднага работа! Хайде да видим къде ще си намери работа СЛЪНЦЕТО.

183

стефо

преди 13 години

Тва да не крадем е ястноКво направи за вас 4естнитеМетрото поне направи ли

182

Анонимен

преди 13 години

До 191 ходи се скрии бе пич колко рушвети се дадоха за плажове и преместваеми обекти по морето - това че не знаеш не означава че не крадат като за последно! Всяка власт 2 години се опитва да направи нещо и 2 години краде щото няма повече да види власт, така беше и царя с безпрецедентната подкрепа и т.н.

181

стефо

преди 13 години

Ама той не краде ли?

180

Анонимен

преди 13 години

340 лв. заплата по 10 заплати = на две нормални в частния сектор! Ама после тези които останат да не земат да напускат щото хем 340 лв. хем 2,3 на работа !

179

DO STEFO

преди 13 години

SPRQ VI DA KRADETE A TOVA NE E MALKO!!!

178

666

преди 13 години

Само така, министър Дянков, ама по-рано трябваше да стане това!Има много държавни служители, които никаква не я вършат, само чакат края на месеца. Администрацията наистина е мн раздута!

177

KOMANDIRA KOSTOV

преди 13 години

AZ PAK SI PODKREPQM STANI6EV.ZAEDNO 6TE OPRAVIM BG. I MAIKITE VI 6TE OPRAVIM PAK AKO 6TE TRAKTORA DA NI OPRAVI.

176

стефо

преди 13 години

Абе тоя бойко кво направи за нас всъщонст?Или някой от герб кво направи за народа?Някой от форума знае ли

175

темка

преди 13 години

Нека първо да се изчистят пенсионерите от сладките местенца в съда и прокуратурата.Има хора навършили пенсионна възраст и все още работят в системата и то като началници,защото цял живот са *** с извинение з......Хора които се пенсионираха от МВР,сега ги набутаха пак по съдилища,прокуратури и общини.Според мен трябва първо да се започне от тях,за да може да се даде път на много безработни млади хора.Нека Дянков,който никак не ми симпатизира да се погрижи да направи това и ще види колко места

174

ХА,ХА,ХА,ААА....

преди 13 години

БРАВО ДЯНКОВ---ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЪТ!!"ПОСТ-КОМУНИЗМА" В БЪЛГАРИЯ, СЕ КРЕПИ ОСНОВНО НА ЧАНТАДЖИЙТЕ-БЮРОКРАТИ И АРМИЯТА ОТ ЧИНОВНИЦИ!ПОЧНЕШ ЛИ ОТ ТАМ СЪКРАЩЕНИЯ И РЕФОРМИ ----СПЕЧЕЛИЛ СИ ИГРАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ВЛАСТТА!РЕВАНЕТО ОБАЧЕ.....ЩЕ БЪДЕ СТРАШНО!!!!ПСУВНИТЕ ---ДО НЕБЕТО!!!

173

Анонимен

преди 13 години

Do 181 Абе то и аз преживявах по времето на бай Тошо, ама тате ме произведе, тогава мафията бкп "имаше лозунг правете деца народе", за разлика от сегашните от бсп, дет и жените в партията им търсят кремвиши и немогат ги намерят!

172

Анонимен

преди 13 години

Евреина се е захванал сериозно с трудоустройството на други евреи! То и така ни управляват и пият кръвта едни евреи та и тоя *** още повече *** ще ни налепи на гърба!

171

dqnkov

преди 13 години

ne pl4ete,ne prosete,rabotete!!!bezplatni obqdi nqma. vikaite nevolqta tapaci i pluite.

170

Анонимен

преди 13 години

Докато мутри и простаци като тоя управляват - нищо добро не чака България!