239

Алекс

преди 13 години

Ще го кажа така, в чужбина съм и цените на храните и горивата не са мръднали.Независимо, че цената на международните пазари се е вдигнала, а и колкото и кебабпчета да ядат китайците пак не се отразява върху цените на хранителните стоки.

238

до 278

преди 13 години

Популист ***!!

237

Анонимен

преди 13 години

до Реалист ,какъв реалист си ти пък та ти си поредната заблудена герберова оФца

236

xx

преди 13 години

протести до дупка няма се даваме за всичко протести крайно времее да се вземем в ръце стига са ни мачкали

235

:)

преди 13 години

Ами като гледам и чета форумите, до изборите ще си пишат само партиите, и техните привърженици. Нека хората да са по улиците, там трябва да си кажат мнението.

234

Бай ИВАН

преди 13 години

Пак искат да ни излъжат!!! Не са важни цените на бензина!!! ВАЖНИ СА ЦЕНИТЕ НА РАБОТНИТЕ НИ ЗАПЛАТИ!!! Хора,а,а,а,а! ЛЪЖАТ НИ! 20-30 стотинки работа не върши!

233

БМВ-Х6

преди 13 години

Пичове аз вземам 5000лв заплата и за мен горивото си е с напълно нормални цени .... скоро ходих до Швейцария с автомобил и съм зареждал само в ОМВ , трябва да ви кажа че в БГ е най-евтиния дизел. Друг е въпроса, че средната заплата у нас е ужасно малка и всичко ви се струва скъпо, а просто това е себестойността на продуктите и стоките...

232

Анонимен

преди 13 години

ВНИМАВАЙЙЙ НАРОДЕЕЕ НЕ ХОДИ НА ТИЯ СБИРКИ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ ОТ БСП-МАФИЯТА

231

до 262

преди 13 години

***, и аз имам такава карта но няма да зареждам там.

230

Анонимен

преди 13 години

ПРОТЕСТА Е НАЙ-ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ И ОРГАНИЗИРАН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСПНЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ИЗПОЛЗВАТ БСП-МАФИЯТА

229

Реалист

преди 13 години

Имайки предвид световната криза, нашето правителство се справя много добре.Бъдете реалисти, и погледнете с отворени очи. Герб се справя и бачкат здраво, за разлика от БСП преди това. Не се поддавайте на провокациите на БСП.

228

Анонимен

преди 13 години

А рафинерията на ОМВ в румъния пак зарежда от ликой

227

Анонимен

преди 13 години

От цялата седенка накрая се разбра, че нищо добро няма да стане. Поредният гробарски кьор фишек от който страдаме всичките.200 били вносителите , че направете ги 400 и давидим как Лукойл, ще клекне

226

Анонимен

преди 13 години

Радвам се поне, че има хора като "гуньо" наистина да смятат.

225

К

преди 13 години

Всичкото гориво в България е от Лукой, НЕКА ДА СПРЕМ ДА ЗАРЕЖДАМЕ ИЗОБЩО В ЗНАК НА ПРОТЕСТ.... заключвайте колите по гаражите и да почва протеста

224

гуньо

преди 13 години

До 248А от къде мислиш зареждат другите вериги бензиностанции? Единствено ОМВ частично се снабдява от рафинерията си в Ромъния.

223

za 253

преди 13 години

qnka se izdyni s flashkite i traktora i smeni pola i q prati v hotelite mu....amin

222

сашо

преди 13 години

Преди около 15 години гърците бойкотираха шел,заради подобно ценово поведение.Тогава шел са били пред дилемата да изнесат бизнеса си от Гърция.Така ,че ако народа иска-може и да постигне успехи.

221

Анонимен

преди 13 години

Тука засмърдя на *** червени ***.Можеде да оакате всеки граждански протест червени ***!

220

Анонимен

преди 13 години

Защо не внасят горива на по-ниски цени, при положение, че производствени цени почти навсякъде са по-ниски от в БГ ?Ами много просто - защото не искат да са поредния неразгадан случай на взривена кола, надупчено тяло в река и т.н. Че как си ги мисли Трайков тея неща - тръгваш и от утре внасяш горива ей така и никой не те пипа ?В Германия може и да става, макар да ме съмнява малко, но тук - 100% не става така.Всичко си е чиста спекула.