146

за 148

преди 13 години

не им обръщай внимание.....на позитано соца не е свършил още :))

145

Чукундур

преди 13 години

# 149Некак си, не го виждам как ще стане това Тиквата да национализира завода на шефа си!

144

Анонимен

преди 13 години

А ние, дето бачкаме яко, а не висим по цял ден в нета и ни е все тая колко струва бензина, какво да правим?

143

Анонимен

преди 13 години

До 150 Те за това си имат личен гинеколог !

142

Анонимен

преди 13 години

Управлението на ГЕРБ се оказа ИМПОТЕНТНО !

141

Анонимен

преди 13 години

Абе какво искате бе мръсни платени комунисти - държавата да национализира рафинерията в Бургас и да забрани вноса на други горива ли? Май някои хора изпитват ностилгия по "светлия" комунизъм?

140

за 143

преди 13 години

Сега е момента да окупираме наяколко кладенеца в Либия и да си го върнем на полковника заради сестрите...........пък и на Лукоил ще го покажем през крачола

139

Ф.С.В

преди 13 години

За каква болка говори тоя ..хората гладуват .когато горивата са по скъпи не значи че който няма кола няма да пострада -моментално се вдигат всички стоки --те не се телепортират до магазините ,,в момента целта на правителството е просто да спре напрежението ,а за другата седмица ще видим -Бойко се мъчи да извърти нещата че виновен бил Кадафи .сега и тока ще поскъпне защото централата в Япония се развали .какви лъжи -тука не живеят моркови а все още мислещи хора --

138

Анонимен

преди 13 години

Ууууу, бре:))))Два месеца ме нямаше, влизам, а тука все същите червени ***:)))Бедни, гладни, но с комсомолски устрем:))))))

137

абе

преди 13 години

с минуси тук или не, но то ясно че тея са пълни профани, то няма едно единствено нешо, от което да разбират, да са го почнали и да са го свършили като хората... с конкурс да се бяха търсили, нямаше да могат да се съберат в тоя състав...позьори и въздухари, да не споменаваме умствения багаж...

136

тик-так

преди 13 години

Мислете бързо Трайчо и почвайте да действате, че времето си минава, а ние сме все така недоволни!!!

135

Анонимен

преди 13 години

"Срещу кое протестират? Срещу Кадафи? И аз бих протестирал, защото всичко идва оттам, идва от проблемите с петрола", коментира Борисов Да не би тези да предприемат нещо срещу Кадафи, че за тях той е проблема за високите цени в България ?

134

Чукундур

преди 13 години

# 140 Режат ленти на ТУРСКИ заводи и дават пари на ТУРСКИ ФИРМИ за да закъснеят със сроковете за изпълнение на магистралата ("Люлин")!

133

Анонимен

преди 13 години

Не забравяйте, че при гюзмето в Япония са били облъчени.

132

До-132

преди 13 години

Ъъъъъ...Коя работа на ГЕРБ?...Каква друга работа свърши ГЕРБ освен да ни натика още по-дълбоко в блатото?

131

ЛЮБО

преди 13 години

КАТО Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ 1л. БЕНЗИН НА ИЗХОДА ОТ ЗАВОДА Е 0.25-0.30? БЕЗ НАЛОЗИ И ДДС КАКВО НИ БАЛАМОСВА ТОЗИ ХИТРЕЦ. РАЗЛИКАТА ОТ 0.75 ЦЕНТА СЕ ПРИБИРАТ ОТ ДЪРЖАВАТА. КАКВО НИ БАЛАМОСВА ТОЗИ. ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ. РЕЗИЛ!!!

130

Анонимен

преди 13 години

Горкичкото правителство... Все някой му е виновен. То не беше тежко наследство, то не бяха саботажи, то не беше ЕС... А когато Дянков увеличи акциза ДВОЙНО на изискванията от ЕС, тогава приходи шеще да докарва; сега пък ЕС искал толкова акциз - демек ЕС казва един процент и иска двойно да го приложим, ама то това е друго.Иначе на Тиквата световните цени му виновни - а вчера имаше статия, че горивата са в ценови пад.За "саботажите" какво да кажа - и аз като НЕ РАБОТЯ, се чудя кого да обвиня.

129

Даскал 6 дан спагети

преди 13 години

Любимите нибратушки имат монопол върну нафтата, бензуна, газта, ярденото гориво.А какво става при монопол? Напънете си мозъчетата. Ха така ! Браво!Някой с верния отговор ?

128

Чукундур

преди 13 години

Б.Б. - Какво пра'иш, Танов?В.Т. - Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...Б.Б. - Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилния.В.Т. - А-а-а...Б.Б. - Т'ва му е ЕГН-то. Тва е едно момче, къде рита топка с мене, бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита топка с мене по обед, го преместил на друго место.В.Т. - Еми... ще го реша веднага.Б.Б. - Айде, виж го и ми звънни.В.Т. - Добре!

127

Анонимен

преди 13 години

бих написал нещо сериозно ,но като знам че тука има цензура и няма никой освен платените писари на гоце и ей тиоя *** на снимката...няма защо да пиша свериозно.....няма нормални за да го прочетат...нека си изпълняват поръчките писарите на мафията-бсп.след изборите ще им приключи кариерата на мекерета...и пак ще бъдат незабележими безполови ***,готови да лъжат денонощно и най-съзнателно...тука вони на болшевишки ***