61

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ,КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА---- ЕТО ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ТРЯБВА ВСЕКИ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ПОДКРЕПЯ ВЪПРЕКИ БОЛШЕВИШКО-МАФИОТСКИТЕ ПРОПАГАНДИ,МАНИПУЛАЦИИ,ЛЪЖИ,ДОНОСИ,СРС-та И ДРУГИ МРЪСОТИИ НА КОИТО САМО ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СПОСОБНИ.СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СА ВТОРАТА И ПОСЛЕДНА КРАЧКА С КОЯТО ДА БИЕМ ШУТА НА БОЛШЕВИШКАТА МАФИЯ ЗАВИНАГИ.

60

до 61

преди 13 години

Народа не иска тия дето си изброил толкова, колкото и твоят Боко тиквата. Това не успяхте да разберете герберчета. Като човек е против Тиквата той е за тези дето си изброил ли? Много олигофренясала логика!

59

Мето Пироньо

преди 13 години

....Че е криза всички разбрахме, но е крайно време ГЕРБ-ерите повечко да работят и по-малко да приказват, защото накрая ще стане като Гонзо и Левски- велики приказки и мощно наакване накрая....А за станишката какво да кажем- то природата достатъчно го е наказала....

58

Nerealen

преди 13 години

Така... когато Тройната си развяваше байряка и крадеше ви беше зле, а сега когато Боко и компания владеят контрабандата и бюджета е с 3 млрд лв назад ви е добре? Когато храната се е вдигнала средно с 20% ви е добре? Когато бензинът е 2.50 също ви е добре? Абе вие нормални ли сте или сте просто слънчасали? Стига с тая стратегия- щом аз съм гласувал за него, значи добър!!! И предишните и сегашните са един дол дренки, толкова ли не усещате?

57

Анонимен

преди 13 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВГОЦЕРУМЕН ПЕТКОВРУМЕН ОВЧ.МАСЛАРОВАДОГАНТОВА СА "ХОРАТА" ОТ КОИТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НИ Е ГНУС,КОИТО ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ,КОИТО СЪЗДАДОХА МАФИЯТА,КОИТО ТРЯБВА ДА МРАЗИМ ЗАВИНАГИ,КОИТО ТРЯБВА ДА СА ПЪРВИТЕ В СПЕЦ-СЪДА.ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ПРЕЧАТ НА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,КОИТО ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПЪРВИТЕ ЧЕСТНИ УПРАВЛЯВАЩИ,КОИТО ИСКАТ ОТНОВО ДА КРАДАТ С МИЛИАРДИ.ТОВА СА ХОРАТА КОИТО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ,ЗАЩОТО ЩЕ ПОГРЕБАТ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ.НИКОГА БСП НА ВЛАСТ...

56

Запи

преди 13 години

ЗА БСП убеждавайте хората.СЕлата и малките градчета.Младите няма да гласуват ,турци и *** за Доганя.И антикомунистите ще духат супата.

55

ВОТ

преди 13 години

НЕКА ДА НЕ СПОРИМ.ГЕРБ И БСП СА ДЕЦА НА БКП. ОТ ТЕЗИ 2 ПАРТИИ ПО-ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА.

54

Анонимен

преди 13 години

До 56Малка главичкоо Цените нямат никаква връзка с правителството бе....това са световните пазари, и бензина особено...плюс това когато СърГей СтаниКенефШев беше на управление световната икономика не беше в рецесия...когато времената са лесни и глупаците могат да правят пари...А когато времената са трудни само най добрите задържат положението...а това са ГЕРБЗа разлика от нашите съседи, БГ е на доста добро ниво.

53

Анонимен

преди 13 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВГОЦЕРУМЕН ПЕТКОВРУМЕН ОВЧ.МАСЛАРОВАДОГАНиска ли някой да се върнат на власт отново тези престъпници и крадци---едва ли.тогава да подкрепяме бойко с две ръце защото ако дойдат ей тия българия ще стане най-мафиотската държава на света.това е.

52

Васко

преди 13 години

Тиквата ни ликвидира.Само БСП.

51

Анонимен

преди 13 години

на всеки средно интелигентен българин е ясно че страната се управлява от валентин златев чрез лукойл .всички останали са артисти.

50

сссс

преди 13 години

Тоя хапльо па кой го бръсне за слива.......Нито в ЕС го искат ,нито в БСП го искат,нито руснаците го искат.............Колко и да реве,за тоя политически труп никой няма да си пусне гласа....Цялата държава гласува против тоя ***.....и ся ми говори колко било добре по негово време.......

49

Анонимен

преди 13 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВГОЦЕРУМЕН ПЕТКОВРУМЕН ОВЧ.МАСЛАРОВАДОГАНАКО НЯКОЙ СЕ ИЗКЛЪЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ БАНДИТИ---БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ

48

ВОТ

преди 13 години

ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.БЕНЗИН 1.80 ЛЕВАУВЕЛИЧЕН ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ.ЗА РАЗЛИКА ОТ ТРОЙНАТА ГЕРБ ПЪК ЕБЕНЗИН 2.44НАМАЛЕН ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ С 1-2МИЛЯРДА И УВЕЛИЧЕНА ВЪНШНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ.

47

rumen221

преди 13 години

Приятели,ДНЕС по света бошуват едновременно:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия...!!!4. Световна екологична криза5. Кризата у нас, обаче, е структурно-управленска, а най-голяма пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена у нас Обръчи от фирми, които унищожават всички наченки на Пазарна икономика- ... Нали сме членове на Е.С., нали сме хора..., Свалихме Червените фашисти и сега ни управлява партия наречена "Граждани за ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ"... Живота на всички ни зависи от Бюджета..., или вземаме или даваме...!!! - Изминаха стоте дни. Завършиха ревизийте по министерства и Агенции. Правителството ВЕЧЕ ЗНАЕ, какво завари... Всички искаме да видим извънреден Национален План за излизане от кризата... Лично аз очаквам да видя следното в плана...:1. Основен принцип:Подкрепа на националните инвестиции в български фирми и гражданите, чрез целенасочен и умерен финансов протекционизъм.2. Цели на мерките:- Възстановяване на доверие в икономиката ни;- Финансова подкрепа само за реформи в държавните системи, износно ориентиран икономически растеж и работни места;- Ремонт на банковата система, за да се възстанови нормалното кредитиране, при поносими лихвени нива в условия на криза лихвата на БНБ + макс. 3%;- Изкупуване от ББР (Българската Банка за Развитие), на онези части от жилищните кредити, за единствените жилища на гражданите, които са необслужваеми и последващо разплащане с гражданите.- Засилване на фискалните регулаций и въвеждане на драконовски данъчен и финансов контрол НАД ВСИЧКИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА.3. Метод за прилагане:Стимулирането на икономиката, чрез финансово и данъчно подпомагането на такива български физически и юридически лица, чрез които ще се окаже най-голям положителен ефект на производствената свера и преди всичко износно ориентираните.4. Годишен ресурс:Ресурса трябва да е около 1% от БВП, отделени чрез политиката на Фискален излишък, заложена в бюджета и от Валутния резерв, общо от 1.8 милиарда. 5. Схема за финансирането:.Етап.Основна схема на разпределение:- 1,2 милиарда, за първите 18 месеца - инвестирани чрез Бълг. Банка за Развитие(ББР), В БЪЛГАРСКИ износно ориентирани ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, с лихва БНБ +1%;- Не по-малко от 3 милиарда за следващите 24 месеца - инвестирани чрез ББР.Допълнение към програмата;- 400 мил. целеви резерви на БНБ, за гаранций на износно ориентирани производства, неограничени във времето;- Държавни гаранций и национално съфинансиране и инвестиране в енергетиката и инфраструктурата от 1 милиард., през първите 18 месеца;.Етап.- 5 милиарда, за целево финансиране на национално ниво, след първия етап, чрез по-гъвкави схеми за финансиране отново, чрез ББР, през следващите 24 месеца.БОЙКО, ПАРИТЕ ГИ ИМА..., ЧАКАМЕ...!!!

46

никои

преди 13 години

тоя геи кьрвави сьлзи рони сега ама когато триглавата ламя крадеше като замаяна добре му беше.общо взето всички политици са от една маима продажна *** която продава своите деца но, децата порасват от ден на ден и накрая ще потьрсят сметка и ще има обесени по дьрвета скоро

45

Ковчег

преди 13 години

Топло е и аз гледам ****о путока от прозореца в офиса....Запалил съм си една цигарка......Но след като го видях тоя *** ми се доповръша...

44

Анонимен

преди 13 години

НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ТОТАЛНО---СПОКОЙНО

43

Анонимен

преди 13 години

прочетете 27 и 28 посттова е истината

42

ияяя

преди 13 години

Ей колко е щаслив тоя съсел какво ли е видял,че пръщи от радост?