91

Анонимен

преди 13 години

Аз като лудите си имам един натрапчив въпрос и ПАК ще го задам, защото никой не се наема да ми отговори: КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ЧЕРВЕНИИТЕ ОЛИГАРСИ КОМУНИСТИТЕ - МИЛИОНЕРИ ВАСИЛ И ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВИ? КАЖИ, БЕ БОЙКО? КОГА? НЕ ТИ СТИСКА, А? ЩОТО ДО ВЧЕРА БОЙКО ЯДЕ ХЛЕБЕЦ ПРИ ТЯХ, НАЛИ? ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, ЧЕ АКО НЕ СПРЕТЕ ДА ПРИЛАГАТЕ ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ В ГОНЕНЕТО НА МАФИЯТА, ЩЕ СЕ ПРОВАЛИТЕ И ВИЕ КАТО ПРЕДИШНИТЕ! В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НИ ОСТАВА ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ТОЗИ, КОЙТО ДОЙДЕ СЛЕД ВАС, ЩЕ СЕ ПОДБЕРЕ ЗА НАЗИДАНИЕ СТОЯЩИТЕ ЗАД ВАС ОКТОПОДИ!

90

...

преди 13 години

samo 20000 li se okazahme nedovolnite v kraina smetka?

89

Кадафи Ал Петрол Ибн

преди 13 години

А сте ме свалили, а съм ви разгонил икономиката! Видяхте ли какво става с тези, които ме закачат?! Много да внимават първо в Италия и после във Франция какво говорят и правят срещу мен. Аллах беше "акбар", ама сега - "Бензин акбар"!

88

Анонимен

преди 13 години

Всичко е Пунта-Мара ...

87

до 92

преди 13 години

От Костов тръгна надолу ....всичко ,като ТОЙ открадна /присвои/ от БГ ---500 м-и-л-и-о-н-а $ ,е нека оди бос!

86

Курти

преди 13 години

Как да ги намалят бензина като цената за барел отива над 100$? А освен това и държавата цуца здраво 40%+ акциз ами няма как да стане.А и по долу видях че се говори за Канада ами да добре сме си не се оплакваме защото сами си търсим късмета не чакаме да дойде поредния месия и да иска да ни оправя за по 800 дена.И с какво ни хранят-хмм ами много просто с 3кг кайма за 2$ и бензин 1.22%/л. хахах мишки само стоят и се оплакват по форумите с анонимни именца.Минуси моля

85

Анонимен

преди 13 години

Ще проверяват "Лукойл" ли? Свещената крава на правителството? Не ми се вярва! Напразно се е притеснила Диана Дамянова - Гьобелс, та е взела да се обяснява на Танов... Виц: Жители на Обзор попитали радио Ереван: "Кога МВР и прокуратурата ще нахлуят за проверка в хотелите на комуниста - милионер Валентин Златев?" "Никога! - отговорило всезнаещото радио - Защото може да се окаже, че там е отседнал да нощува министър- председателят Борисов."

84

Анонимен

преди 13 години

Конфликтът между президента Георги Първанов и премиера Бойко Борисов е само ТЕАТЪР, тъй като това са хора с общи бизнеси.Години наред по време на тройната коалиция нещата се решаваха от една четворка: Георги Първанов, Бойко Борисов, Вальо Златев (шеф на "Лукойл - България") и Румен Петков, който впоследствие беше дистанциран като ненужен след отстраняването му като вътрешен министър. Нищо ново не се случи след идването на ГЕРБ в управлението, защото не се промени нищо в статуквото на властта.

83

ВЛАСТ!

преди 13 години

До Баровец с Х6А така колега, хубаво им го каза за газта. Хем е по- евтина, хем е екологично. Какво са запърпорили с тия издухани дизели, дето компресията им е по- малка от на "балканче". Хубавия автомобил е за отговорни и трудолюбиви хора, а не за неблагодарни лентяи, които по цял ден пишат лозунги проив Властта и все са недоволни от нещо.

82

работещ

преди 13 години

До разпенения комунист az 90:Леко, бе перекенденце, вярно е че комунистът ви Костов подари нефта на златевци, ама, такова лапане - вкл. от нефта, каквото сега комунистът ви Борисов и сие лапат, имаше само при Беров и Станишев, с когото все се извинявате, освен с Костов.

81

до 83

преди 13 години

Печалбата ,нали трябва да е 25%,а тук ......колко е ?Или не можем да смятаме ?Бензина за крайният потребител е 1 .57 ЛЕВА ,а до 2.48 лева ...колко са %?

80

Анонимен

преди 13 години

Да те *** у "баровеца" - Х 6 с газова бутилка ... И Син Сити до зори ...

79

az

преди 13 години

6o za tapaci pishat tuk kogato e privatiziraxa i 4erniat Kostov ia podari mal4axte sega Borisov e vinoven komunisti s komunistite razsipaxte dargavata stiskaite palci da ostane 4eina4e niama i kakvo da kradete ve4e umirate

78

работещ

преди 13 години

Не мога да определя, дали е тъжно, та чак смешно или смешно, та чак тъжно. Бат ви Бойко възложил ... на трима министри ... Страшно е, в същност.Не стига, че и ББ и всичките му министри до днес, освен вдигане не всички цени, откъдето смучат техните ***, друго не правят, не стига че тоя *** публично се похвали как бил скътал само 30 милиона, не стигат кражбите на Цецо, не стигат грабежите под името на *** му Цветелина, ами сега пак да се подиграва. Ей, български *** ебани, докога?

77

Гошко

преди 13 години

Боко да помоли другарчето си мафиот Вальо Златев да не е толкова алчен и готово - цените на бензина ще се укротят. Валко акъл и воля трябват, ама Боко акъл няма, а волята му зависи от това, кво ще му кажат в слушалката тия, дето го командват, като във вица за мутрето "дишай - издишай"

76

съвсем открито

преди 13 години

Това е поредната фирма обръч,..."ЛУКОЙЛ",както казваше ---Доган ,май е прав ,колкото и да ни е мъчно !Преди за 3-ната коалицийка ,а сега за 4-ната,колко просто ----Уотсън?

75

Анонимен

преди 13 години

Да живее Вальо Златев - работодателят на Би Битко.

74

Баровец с Х6

преди 13 години

Какво се оплаквате нали сте с газови уредби.Газта е 1.лев и нещо.Стига пишали глупости а работете.Само Герб!

73

Стар рафинер

преди 13 години

"Поради социалните функции на дизеловото гориво обаче повечето европейски страни са възприели такава данъчна политика, че след данъчно облагане крайната цена на бензина става по-висока от тази на дизела."На баба им хвърчилото!!! Дизелът се отлага в процеса при производството на бензин и като такъв има значително по- ниска производствена цена също, както мазута и битума. Цената на дизела започна да нараства спекулативно преди 10-ина години заради все по- големия брой дизелови автомобили.

72

Анонимен

преди 13 години

Дори още ще скача цената.Това е нормално все пак това е бизнес,а в бизнеса трябва да се печели.