428

borokaro

преди 13 години

до 426 ДЪРЖА ДА МИ ОТГОВОРИШ ТЪЙ КАТО ВИЖДАМ ЧЕ СИ ОСВЕДОМЕН ПО ТОЗИ ВЪПРОС ....

427

borokaro

преди 13 години

до 426 ...такаааа , от кога чакам някой да ми отговори - ТОЧНО С КАКВИ СРЕДСТВА ЩЕ СЕ СТРОЯТ ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ - това пари на заем от ЕС ли са или безвъзмездна помощ - ако са заем при какви условия, държавата ще участва ли със средства и колко ...

426

Бензин 3 лв.

преди 13 години

При тези цени на горивата, по магистралите, които ЕВЕНТУАЛНО ще бъдат построени ще се движат основно турските ТИР-ове и "германски граждани" от турски произход, които посещават родните места през лятната си отпуска. Congratulations Borisov!

425

Монк

преди 13 години

Бате, един приятелски съвет от мен : Разправяйте си заедно със Сергей вицове един за друг , за да разсмивате публиката, пийте си заедно бирата / ММ /с Първанов , ходете си заедно на лов , за да ' отмаряте ' и свалите натрупаната умора от държавната ви работа , правете си след това чевермета на нечие барбекю , играйте си футбол, тенис и волейбол, мислете си, че ние ви вЕрваме !Но не давайте повече ' гениални ' идеи , за да не ни разсмивате повече !Не всички сме ' финансови гении ' и почитатели на ' туристическите дестинации ' из Сингапур , независимо от това дали знаем или не Гаусовото разпределение !

424

Анонимен

преди 13 години

Мозъкът му е магистрала.

423

Смърт за ГРОБ

преди 13 години

ГРОБ са пълна трагедия. Група мошеници и некадърници, които грабят и назначиха разни калинки в държавната адмисистрация, оито не могат да различат слама от сено, но управляват фондове за милиони и естествено гаф след гаф и скандал след скандал. Убий Гробар, спаси дете!

422

Аспарух

преди 13 години

Стискайте зъби! Сега ще ядем асфалт, а като станат магистралите ще изядем туристите!

421

Анонимен

преди 13 години

411,не пиши глупости!Парите с които се строят магистралите са парите,които Европа спря на крадливата тройка,а сега се строи,но не с парите от твоята и моята заплата,парите са целеви-всички виждаме ,че парите не се крадат и не отиват за избори.Да си спомним какво направи един спонсор на агент Гоце с едни европейски пари/дари ги за избори на Първанов/,а после Европа нададе вой.Но нали президент ни е агент на държавна сигурност,какво можем да очакваме-да даде преоритет на развитието на мафията.

420

Анонимен

преди 13 години

btw Туризмът е сектора с най-малка добавена стойност. За тези, които не са запознати - това означава, че даваш много за да получиш малка печалба. Няма страна в света, която да печели от туризъм.

419

аиде стигааа

преди 13 години

Докога тия *** ще ни пързалят по тия Магистрали,бе,а......Какви ,,приоритети,,когато народа трябва да бъде наи-важния ПРИОРИТЕТ,ама друг път,нали...Разрухата отдааавна върви по план,ние просто сме опитните мишки.За мен,лично,няма оправия,по-зле ще става.....

418

Monk

преди 13 години

И сега к'во излиза ?2 милиона честни и трудолюбиви български граждани вземат по 300 лв заплата от олигарсите на ДС, самоопределящи се като бизнесмени ...Същите тези 2 милиона / балами / плащат данъци, а едни други 2 - 3 милиона , наречени депутати, министри, ' независими ' съдии , агенции като ДАНС, БОРКОР , СЕЛКОР и др. , митничари и др. държавни служители, които вземат в пъти повече в сравнение с честните и трудолюбиви български граждани / балами / ...И кой тогава ще се движи по тези магистрали, за да ходи да разглежа културни забележителности или да отстреля някое животно в гората, за да ' премахне ' напрежението от умората от държавната работа и да се зареди с ' положителна ' енергия ? Онези, които работят за по 300 лв като балъми и пенсионерите с по 130 лв пенсии или олигарсите на ДС, самоопределящи се като бизнесмени и всичките им ' техни ' хора от държавните институции, администрации и агенции ?Май некои ни мислят за плод и зеленчук ? НЕ, мерси !

417

antiES

преди 13 години

не е лесно да си тиква

416

ПРОСТАК

преди 13 години

БОЙКО -МУТРАТА КАЗА КУЛТУРА И СЕ ХВАНА ЗА К-РА. НЕ ТАКА МИЛИЦИОНЕРЕ, ПО ДОБРЕ НАПРАВИ МАГИСТРАЛИ ДО ГРОБИЩАТА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД, ЧЕ КАКТО СТЕ ЯПОДКАРАЛИ ВИЕ ГРОБАРИТЕ ЩЕ ПОГРЕБЕТЕ ЦЕЛИЯ НАРОД. ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ТИ И ЦВРЪЦКО НАЛИ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ И ВЕРНИ ДО ГРОБ НА ГЕРБ-ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ НА МИЛИЦИОНЕРИ, ЕНИЧАРИ ,МУТРИ ,ДОНОСНИЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ***.

415

borokaro

преди 13 години

до Я ...ми просто няма трети вариант ...може би ако имаше освен палец надолу и нагоре и среден пръст то щях да напиша 3.среден пръст - ББ е *** и лъжец ...

414

Я

преди 13 години

до 415А защо или/или?

413

Ф.С.В

преди 13 години

2020 г Млади български труженици ( ***) летят по магистралите .с екологични нови коли ( конче с червено пюскюлче) и бързат за работа ( неохраняван захранващ кабел и изоставена жп "магистрала") полицаи наблюдават безочастно бързо развиващата се "логистика" седейки в раздрънкана патрулка с скъсани кубинки ..млад пенсионер събира хартия с мечтата да си купи билет до София за да протестира пред Парламента ..луксозен джип се тряснал в каруца по "новата магистрала" и така напред

412

Азъ

преди 13 години

Изумителното е ,че в 21 век Б.Б. лансира магистрали и култура,но изпълнителите по проектите са...нови фирми,без опит и специалисти,без капитал и ресурси.Дори и за да крадеш се иска акъл.Бих цитирал една песен"За крадец не ставаш сине,ти си будала.."

411

седесар

преди 13 години

Убеден съм, че тия комунисти както са я подкарали ще ни докарат до времето на жанвиденовата разруха. Просто упорито вървим натам-най-ниски заплати и пенсии, най-високи данъци, разбито здравеопазване, образование... Само с милиционерски сводки и измишльотини хазната няма да се напълни.

410

borokaro

преди 13 години

КРАТКА АНКЕТА 1.палец нагоре - ББ е малоумен2.палец надолу - ББ е лъжец

409

go Дедо Гаджа

преди 13 години

Nima Boiko dokara BDJ do tova systoqnie? Nima pri BSP / DPS , BDJ cyfna i vyrza? Naprotiv, to4no pri tqh situaciata oshte pove4e se vloshi! Ne kazvam che Boiko e sveta voda nenapita, ama e po-malkoto zlo ot SerGei i Sopola!