92

до № 86

преди 13 години

Абе това беше миналия месец!Ти да не караш машина на времето?!

91

Това е Герб

преди 13 години

Благодарим ти бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, академиците, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.Рибарите ти благодарят че им бутна бараките!Гласоподавателите ти благодарят, че им отне правото да гласуват за районни кметове!Цяла България ти благодари за такса ЕЛЕКТРОМЕР

90

ВОТ

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

89

Анонимен

преди 13 години

Клрай, това е!Правителството пада!Излизайте на улицата хора, на бунт, да свалим мутрите!Долу властта и всички до стената, на бунт хора, какво чакате!!!

88

Дянков

преди 13 години

"!искате да измрем от глад ли герберисти-комунисти и ти *** докарано ат америка?мамка ви *** на всички!!! "НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ХРАНА ПЪК ИМАТЕ ПАРИ ЗА КОМПЮТЪР И ЗА ИНТЕРНЕТ! :) ОТКЪДЕ, НАЛИ Е КРИЗА?А Й ДАНЪЦИТЕ НА ВИЛИТЕ НЕ СТЕ СИ ПЛАЩАЛИ ОТ 20 ГОДИНИ!

87

c0ldblooded

преди 13 години

сърби ли те вече *** пърдянков?

86

Анонимен

преди 13 години

България е в нокдаун....очаква се нокаут.

85

Те това е

преди 13 години

Протестите на животновъдите са само началото......БТВ обяви че са участвали около 3.700 човека а според независими източници са били над 8 000 .......Гербери,това е само началото на края ви....Какво казаха още по вашата телевизия БТВ а ?. Че кордон от над 1 000 полицаи и жандармеристи не можаха да удържат хората......1 почина по време на безредиците....Идва края ви мутрокомунисти от ГРОБ..Не само оставка - помнете ми думата...СЪД и в затвора,до стената а след стената.....червеи

84

Анонимен

преди 13 години

Истината- абе пич ти си имаш някъде на склад десетина написани текста и ги пускаш подред като ти прещрака.

83

ан

преди 13 години

ДЯНКОВ пълни хазната като прибира по-голям акциз при по-голяма цена на горивата.Предлагам да не плащаме данъци.

82

до 76

преди 13 години

Кой да е горе ли? Ами на този въпрос проф. Вучков даде отговор в интервюто с ББ. Много хора се подиграват на професора ,но сега разбирам ,че е адски прав.

81

Emigrant

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

80

Анонимен

преди 13 години

Ресторантьор- това го пусна преди три месеца и още тогава ти казах че ако мръсната ти усмърдяна шкембеджииница фалира това само ще ме зарадва. Ако за теб е екзотично докъто обядвам някой любител на белодробният рак да си духа димът в лицето ми то отиди и си отвори шкембеджийница в Анадола.

79

Истината

преди 13 години

България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.70 лв. сега 2.53 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

78

юнака

преди 13 години

Никакво увеличаване на раб. заплати,раята в *** трябва да се изцеди до край.

77

Анонимен

преди 13 години

Плакат в центъра на София: " Не псувайте Вдянков,той толкова си може"

76

ВОТ

преди 13 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЕРВАТЕ НА ЛЪЖИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРБ ТА ДА ВИДИТЕ ДО КЪДЕ ЩЕ ВИ ДОКАРА.

75

Анонимен

преди 13 години

Много мрънкачи, много разбирачи тука.Всеки вика долу, а никой не казва после кой да е горе.А кажете де?

74

Ресторантъор

преди 13 години

Геноцид има ужасен и над всички нас от тези крадци от ГРОБ..Никога не сме били в подобен колапс. Ние от асоцацията на ресторантъорите също искаме оставката на Борисов- най - некомпетентния и нагъл крадец- премиер в историята на страната..Хиляди наши служители също са в готовност да излязат пред министерски съвет и за часове да пометем тези нагли крадци и мутри.....Ето.....Празните салони на ресторантите са все по-често срещано явление напоследък. След време логично ще се превърнат в нещо напълно естествено. Поне докато има ресторанти, защото след като фалират няма да има нужда дори да се коментира този проблем. След новогодишните празници за повечето хора е изненада, когато отидат на някое любимо място, което до вчера е било пълно, да го заварят пусто и празно, но за сметка на това проветрено и с достатъчно места. За собствениците новият закон, който изпразни кръчмите, също е изненада. Шефът на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин коментира ситуацията така: Само това ни трябваше. Колегите са в шок, всеки ден променят наредби и закони. Вече имаме чувството, че искат да ни фалират насила, да освободят пазар за някого.Пред 24 часа той каза, че фалитът на повечето заведения е сигурен, тъй като поне 50 000 лева са инвестициите за нова система за циркулация на въздуха в залите за пушачи.

73

Amigo

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ