200

kapo

преди 13 години

Браво , Румене!

199

от 207 до 209

преди 13 години

Много ме дразни откритата наглост на този посланник. Считам че пова е унизително за нашето правителство и от там и за и за народа ни. А за другото извинявай.

198

Сенатор от УСА

преди 13 години

Приказката за пикаещият Руменчо и пеещото фонтанче,подарено му от едни братя.

197

до 207

преди 13 години

Не ставай смешен и не вдигай лозунги. Да имаш национално достоинство и себеуважение е едно, а да защитаваш ....... /тук ти спестявам епитетите/ съвсем друго.

196

Анонимен

преди 13 години

На какъв ли принцип са избрани тези 19 сенатора и конгресмени, та нашичкия да разчита да му обърнат внимание?...И за да пищи толкова колко ли имота и пари има на тяхна територия, както и преобладаващата част от нашия "елит"?

195

Анонимен

преди 13 години

Не помня при така наречения социализъм някой от руснаците да се е държал така нагло като Уорлик. За мен е срамно,че един посланик управлява БЪЛГАРИЯ. Преди руснаците сега американците. *** сме били винаги. ДОКОГА БЪЛГАРИ ???????

194

Съгласен

преди 13 години

До 204:И аз също мисля така. Иначе капута нямаше толкова много да реве. Щеше като батето да им тегли една майна на американците, да обърне няколко големи джонита и след това да се изпикае в намиращият се наблизо фонтан.

193

uladislau

преди 13 години

Свинска грозна мутра. Косматият ми г*з е по-красив от този омраз.

192

Плевен

преди 13 години

Този *** със сигурност има пари, имот, бизнес, или и трите в САЩ. Иначе нямаше толкова пара да вдига. Би трябвало вземането на визата сериозно да му е навредило на далаверите, които върти. Не вярвам обаче Уорлик сам да е взел подобно решение. По-скоро са му наредили отгоре така да постъпи.

191

Анонимен

преди 13 години

malkata zapalak i golemie firegolemia fomtan i malkoto pikaloda ama e prav, zastoto istiskite myje pikaia pravi i ne se kriiat zad tystite , babalycitei pojarnikarite: Въпросите тука са простички и конкретни: Американският посланник пропагандира ли в България легализиране на дрога, макар и лека, разпространява ли лъжлива информация за български политик, дава ли оценки на работата и действията на един или друг български политик, т.е. прави ли опити да се намесва във вътрешните работи на страната, в която е посланник? С други думи, посланникът изпълнява ли задълженията си в страната, в която е? Мисля, че няма никакво значение кой е политика в България, поставил тези въпроси, а въпросът е вярно ли е съдържанието на писмото изпратено до Конгреса на САЩ. Всеки уважаващ страната си българин, би следвало да държи за суверинитета й, а когато някой политик не ни харесва- има избори, да излезем да гласуваме и да вкараме тези политици, които отговарят на разбирането ни за български политик. В противен случай да защитатваме всеки чужденец и да охулваме всеки българин и всичко българско си е нихилизъм и чуждопоклонничество. Политиците ни са такива каквито си ги избираме и позволяваме да ни управляват и да чертаят бъдещето ни.

190

Анонимен

преди 13 години

Цирк за пред българската публика е това. Че толкова е корумпиран, че вече дори никой от неговите съпартийци не му вярва

189

лелед

преди 13 години

Няма такъв селянин!Да се прави за смях колкото иска. Той да не си представя, че Уорлик е решил да не му дава виза? Уорлик е една пионка в огромната машина на американското разузнаване. Обикновен изпълнител. Въвели са името на Петков в системата и е изписало "не му давайте". Щом са му казали, че го разследват, значи просто в USA си го знаят като бандит и това е. Обаче дотолкова се е самозабравил, че си мисли, че ще е като по времето на комунизма - ще наклепа пред директора и ще се оправи.

188

do 180

преди 13 години

pi4, men ne me e sram 4e 5ko OFF moje da pishe pismamen me e sram 4e CECO TI$A KATO BEGA$ I RAZNASIA PAPKA SLED PAPKA ZA DA IZKUPI APARTAMENTITE V SOFIA

187

Уорлик E PI4!!!!!!!

преди 13 години

NIAKOI NAклепаL Петков в PAPKA-писмоПетков клепаL NIAKOI в писмо ZA УорликNiakoi si VZAL 8 APARTAMANTAPETKO NAPYLNIL FONTANA< IZVADIL ZAPALKATA I PODPALIL FITILA NA TIKVITE

186

revlio

преди 13 години

работата отива на ЕДНО ГОЛЯМО ТРИЧАНЕ страшно съм впечатлен от народната мъдрост такива сложни думи като ЛУСТРАЦИЯ ми се виждат сложни за разбиранеа народа мъдър той го измислил отдавна лекуването на злите сили се наричало ТРИЧАНЕ на обхванатите от престъпни и корупционни демони се препоръчва ТРИЧАНЕТО ПРЕЗ ВРАТА

185

Анонимен

преди 13 години

Боли ги к*ра американските сенатори за на Р. Петк. визата. Явно му е голяма болка тая Америка...не съм чувал да е толкова привързан към СССР деее'а!

184

...

преди 13 години

И аз искам виза- ама няма! Ще взема и аз да им драсна някой ред на тия в САЩ

183

revlio

преди 13 години

абе ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИТЕ

182

Анонимен

преди 13 години

Tozi nqma li da spre da reve za taq Visa!?! Qsno e , 4e vseki iska da se spasqva na nqkyde.... ama toy i nagyl pisal na senatori, kongresmeni- mnogo im puka za toq!!Da si sedqt tuka i da si vlagat otkradnatite pari v Bg ikonomika....

181

Лека

преди 13 години

Барах си ташаците, докато прочетох статията и заключих дълбокомислено че ще ходя да спя.......