18

БГ Съдия

преди 13 години

Гаранция от 500 лв и да си ходи

17

Анонимен

преди 13 години

Този човек е безсрамен. Браво на нас, какъв "дипломат" сме имали.

16

гласоподавател

преди 13 години

Типичен политик с турско самосъзнание...Така се работи в братска Турция...

15

tikvataa

преди 13 години

Искам да благодаря на нашите другари за неуморната офанзива по цял ден и нощ които киснат по форумите и ме защитават и нападат всеки който се опълчи срещу мен и нашият вожд-Богът слънце Анубис Бойко,да се свети името му,Да ме прощава че му го споменавам без причина.Без вашата подкрепа другари от Гроб,аз нямаше да постигна това да си уредя живота,както и на моите деца,внуци,правнуци,пра пра внуци и.т.н.Не пропускайте да наричате всеки безработен-МЪРЗЕЛИВЕЦ,всеки възрастен-ЧЕРВЕНА КРАТУНА,въобще всеки който е против нас-КОМУНИСТ.Само така другари ще се преборим с тези които ни пречат да крадем,ааааа пардон ДА УПРАВЛЯВАМЕ ДОБРЕ.Нека всеки наш подкупен агент се активизира и да докаже похарчените пари по него,като почне неуморимо и зомбирано да обижда и плюе сънародниците си като ги нарича Комунисти.Защото всеки който не е съгласен с нас-Е ПРОТИВ НАС.Хайде сега аз да тръгвам ,че имам още един оглед в БОЯНА на една хубава къщичка,а вие яжте камъни,които ви ги осигори Изпепеляващата ръка ДЯНКОФ с неговия план: ШОКОВА ТЕРАПИЯ..

14

турчин

преди 13 години

" Дай на *** власт - да убие баща си " Не аз - народа го казал. Уж бяха от народа уж бяха малтретирани уж щяха да защитават интересите на малцинствата но щом хванаха кокала - никого не признават. Не се наситиха и Доган и тоз и другите... пък кога наближат избори идват тук в Турция хленчат и дърпат сополи за гласове -.*** за тях - не глас дол.а ***

13

писна ми

преди 13 години

ама той е невинен.. същински ангел-закрилник - патрон на изчезналите автомобили... и благородният неподкупен и проницателен български съд ще го оневини... както и николай цонев... да ви пи.кая на институциите

12

до 10

преди 13 години

Касите ги пълнят на митниците... човека е решил нещо странично и в извън работно време да заработи :)

11

Аз

преди 13 години

БСП ДПС - Вечна дружба. Много са огладнели щом почнаха коли да крадат... Ама това не е за първи път. Помня че имаше едно комунистическо отроче, дето татко в парламента, а то краде коли.

10

Бенц

преди 13 години

Подложени сме на геноцид със постоянното увеличаване на горивата от В.Златевата мафия. А тук ни занимават със кокошкарски истории. Пишете защо горивата продължават да растата на фона на скапаните български заплати.

9

Анонимен

преди 13 години

А така... как се пълнели касите на ДПС!

8

емос

преди 13 години

Хей Шерлок холмовци номера е ясен 11500евро и двамата са волни птички

7

Ту Пийпъл

преди 13 години

Ааааа... Не , има грешка СРС са манипулирани, става дума за 23 евро и то за зареждане на гориво, някой е добавил и украсил думите му...

6

Анонимен

преди 13 години

А ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ ЗА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА?????????????????????ПИШЕ СЕ ЗА КАКВИ ЛИ НЕ НЕЩА, НО ЗА НАЙ-ВАЖНОТО, ОТ КЪДЕТО ДРАСТИЧНО ЩЕ ПОСКЪПНЕ ВСИЧКО СЕ МЪЛЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

дан

преди 13 години

долна гаджалска ***...само бесене ги оправя

4

божеее

преди 13 години

Да не се косят всички негови защитници, които ще изливат кофи тук за Цецо Физкултурника и Боко, вашия човек ще излезе чист като сълза, спокойно. Просто ще е минавал от там, а виновни за всичко са СРС-тата. Тия мръсни кръвопийци. А да и Цецо, Бойко и правителството... и ГЕРБ. А ние *** все за тройната коалиция плямпаме, нЕма такова нещо!!! Да живее Българския Независим Съд!

3

Анонимен

преди 13 години

Това е политическо преследване на един "честен" депесар.

2

Килъра

преди 13 години

И този ще го пуснат,а вие ще се чудите как ще си плащате нафтата като стане над 3 лева!

1

Съдия

преди 13 години

Като си плати ще го пишем невинен!!!!