167

шОфер

преди 13 години

До 156Какво се разяри? Щото ще ти секне безотговорното отношение ли? Само да те "светна", че нЕма кьорав полицай, нито ще те спре, нито ще ти иска кинти - получаваш си фишчето и ако до дни не си го платиш, те си знаят как да те намерят, а камо ли да им предложиш корупция оооооооо, те тогава ти гарантирам топла храница и света през решетка! Така трябва да стане и тук, за да им дойдат мозъците в главите на всички такива като тебе, а инак плюете по туските ТИР-ове - и вие сте като тях!

166

do Carvulan

преди 13 години

Kakvo zna4i dostata4ni? I v kraina smetka ne razbrahme ti kakvo mislish - s kolani ili bez kolani na zadnata sedalka e po-bezopasno?

165

някой

преди 13 години

В youtube се нагледах на много записи от полицейски камери в Щатите при заловени нарушители на пътя.И това още повече ме убеждава, че трябва да последваме техния пример и глобите да се налагат редовно, даже не само по време на акции.Една жена беше арестувана и отведена в ареста. Защото се беше разбесняла, не искаше да изпълнява нарежданията на полицая и му се нахвърли на бой. Е, щом има такива американци, представете си какви българи има! Само полицейски режим ще ни вкара в пътя, нищо друго!

164

pissed off

преди 13 години

Още малко ще вземат да голбяват за свален прозорец или непуснато парно през зимата.......

163

Анонимен

преди 13 години

Абе колко са необходими се видя през годините ясно. Хората измислиха еърбагс, щото разбраха, че като си с сколан и се треснеш с малко по-висока скорост колана ти потрошава, врат, гръбнак, къса вътрешни органи и чупи ребра. То дали ще пукнеш като си разбиеш кратуната в стъклото (а може и да се спасиш като излетиш отпред) или като си размазан като пихтия за седалката, все тая. Като в оня виц "...а вижте ги тия с коланите...като живи". Та затова направиха еърбагс. Карайте разумано. Тва е!

162

Факт

преди 13 години

Доста *** коментарии - повечето коли се карат в рамките на населените места с ниска скорост. Коланът там с какво помага - да не изхвърчиш през предното стъкло, защото си се движел с 200 км/час ли? Тук друго е важно - вредно е да има "акции" на КАТ, вместо постоянен контрол, както е по закон. Задачата на КАТ е да осигурят постоянното спазване на закона, а не спазването му само в едно отношение по време на някоя и друга тяхна "акция". Точно "акциите" на КАТ са причината закона да не се спазва.

161

личен избор

преди 13 години

Личната безопасност на човека трябва да е въпрос на личен избор.Ако един човек иска да си навреди има хиляди начини,а неслагането на колана е начин на пълнене на бездънната каца наречена-държавна хазна.Тва е голата истина на държавата не и пука за хората и тяхната безопасност,защото ако беше обратното нямаше да сме на тоя хал в тая невъобразима мизерия и глад.Та дали ще си сложа колан или не си е въпрос на личен избор.Стига са измисляли начини да съдират и без тва изнемогналите от немотия хора.

160

Анонимен

преди 13 години

Съвсем не са достатъчни, но са необходими !

159

Цървулан

преди 13 години

Излиза че си ***, ако коланите бяха достатъчни автомобилната индустрия намяше да измисля еърбагс.

158

Водител

преди 13 години

Да шефчетата от КАТ вече прекаляват те дават заповедите на обикновенният полицай. Отпред ДА на коланите, отзад за какво? Да и за детската седалка.Хванете" Йосковците" автохулиганите,тези без книжки,и с купени такива, а коланите отзад след това, те да са Ви последната грижа.

157

gotin

преди 13 години

iztiskvat otvsqkade i vsqka kapka kruv ot shofiorite,napravo super zaedno s maroderite - petrolnite kompanii 4engetata samo gledat kak da vzemat pari !!!

156

Анонимен

преди 13 години

Шоферче, айде не ми горови глупости, не гледали там какво правят куките или депутатите. Личи си колко си бил "там" и колко ги познаваш. Абсолютно не се различават от нас в това отношение. Има една основна разлика. Хората там са свикнали нещата да работят и да са подредени и не се сещат за много от глупостите, за които българина се сеща, просто защото не им е опирало яйцето отзад. Аман от разбирачи, те онез кат *** на рози мирише. Като ги притиснеш знаеш ли какви *** стават?

155

Чужденец

преди 13 години

До ЦървуланОт глупостите, които пишеш излиза, че световната автомобилна индустрия е в заговор срещу българския народ защото във всяка кола монтират колани и на задната седалка.

154

шОфер

преди 13 години

до 142Пич, там хората не гледат какво правят куките или депутатите!Не е въпроса дали полицая кара без колан. Това твойто звучи като "видяла жабата, че кучето си вдига крака, кат пикае и тя вдигнала крак". Ако съседа ти си направи колата кабрио кфо, и ти ли ще я отрежеш! Пич, бъди чист пред закона и ще си по-силен, от коркото да се правиш на тарикат, щото еди кой също бил тарикат! Само ще загубиш! Никой не е спечелил от тарикатщина на пътя, ако нещо е спечелил е безплатен паметник!

153

Анонимен

преди 13 години

Абе то хубаво ще слагаме колани, то и сега си ги слагаме, ще спасят човешки животи евентуално в някои ситуации, ама какво ще правим със скапаните пътища, които са виновни за толкова поразии? Ами с *** с борнирани джипове какво ще правим?

152

РЪКОВОДСТВОТО

преди 13 години

Отново никой не успя да се аргументира с какво точно колана пречи на добруването на българина и защо целия народ е тъжен заради това, че трябва да си слагате коланите.

151

Анонимен

преди 13 години

излезте с камера и снимайте полицейските коли.слагат ли полицаите колани,имат ли стикери за гражданска отговорност,технически преглед,винетка-за тях задължителна ли е.ей тогава ще говорим конкретно кво праим.

150

Цървулан

преди 13 години

До 141: питай един мой познат, който се спаси само защото беше без колан. Удари го кола странично и благодарение на това, че не беше вързан за седалката, като осъден на смърт, беше избутан от удара встрани на другото място и се оттърва със счупено бедро, а не както в противен случай му казаха, че ще стане - да бъде размазан. Не казвам, че коланите не спасяват в определени ситуации, но не това е основното за безопаснотта. Ако не виждате целта тук, особено с коланите отзад, значи сте ***.

149

Чукундур

преди 13 години

Аз обаче искам да попитам: За чий плащаме пътен данък, винетки и т.н. чудеса, след като пътищата ни са като "разораната целина"? То за движение по такива "пътища" не ние трябва да плащаме, а държавата трябва да плаща на нас ВРЕДНИ, понеже си трошим колите!

148

Discovery

преди 13 години

До 140! Мед ми става на сърцето, като чета подобни коментари... разбирам, че все още има трезво мислещи хора!!! Евала ти правя колега евала!!! Много неща ми се иска да изпиша по тази тема, но просто няма смисъл... едно си баба знае, едно си баба бае!!! И ди му обяснявай на българина кое е правилно и кое не..., ама като отидете в чужбина спазвата законите нали... щото дупе ще ви е яко!!!