15

ха така

преди 13 години

Ами щом носят по-голяма печалба нека всички началници да са жени! :D

14

Димитър

преди 13 години

На крива ракета, космоса и пречи! Професионалистите се доказват с професионализъм, а не с пола си.

13

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Това може да стане, когато срещнем ник във форума - Гергана Тъпата... - а знаете ли кога ще стане това?....

12

Долу соц-либералите

преди 13 години

Това е социалистически похват и подбив на конкуренцията.И сега има жени шефове,които са си извоювали това място,просто мъжете са повече по естествени причини.Тези квоти ще сринат всичко,конкуренцията е естествен процес.А,и за да няма 'дискриминация',въвеждат обратна дискриминация.

11

Makinzi

преди 13 години

Хубавци мили на батя! И как го изчислихте това с 56% процента? я си помислете кои са първите 50 на Стандарт и Пуър, пък вижте кой ги управлява по бордовете. Да не говорим за нефтените компании в арабския свят и Русия - май не печелят по-малко пък нищо че булките са кът в ръководството. Я ми дай ти Солунската митница, пък ако ще и без булки вътре! *** пълни, представям си колко милиона са утрепали и разпределили за да направят такова изследваме, ава като има кой да дава

10

миньор

преди 13 години

а не може ли идолу в забоя повечко булки? че иначе е скучно, особенно като те затрупа. Ама ще писнат веднага - не можело! Жени били. заначлници стават за бачкане НЕ! по голям социализъм от това ....

9

Льольо

преди 13 години

Тия май наистина се чудят какво да правят в брюксел, ами то на бизнеса туй му е прогресивното че каквото е кадърно става, блез разлика мъжко женско, ако носи по-галяма печалба кой е луд да отказва на жени или мъже. Простотии пълни! Нашите Пенки началнички са доказателство ,как това не блива да се прави.

8

ogi

преди 13 години

Че как иначе.

7

Анонимен

преди 13 години

Да имаш шеф е един от най-големите недостатъци на една работна позиция. Дори жените си признават, че не стават за началници. Не става въпрос за дискриминация, просто мъжете и жените са различни. От началника понякога се очаква да взима решения за общото благо, загърбвайки междуличностните дразги. За една жена това е невъзможно!

6

rainbou1

преди 13 години

Ми ай' де. Откога чакам жената да бачка до 10, да се мотка по командировки, пък аз след 6 да се прибирам, да готвя и да проверявам домашни :-)

5

Анонимен

преди 13 години

Ужас....Който е имал жена за шеф ще ме разбере...

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

На жените им стига,че са началници в ...къщи.Ако започнат да се...доказвати навън,ще се промени еволюцията на...света;водещо сега е,мъжкото...начало.

3

Салахадин

преди 13 години

На тия *** да и пратим Калина,кат са зажалили за жени началници.Имаме и резерви:Фандъкова.Масларова и леля Цецка в краен случай!!!

2

дано

преди 13 години

звучи добре, дано да стане!

1

Адолф Борисов

преди 13 години

Ами ето, аз съм най-голимият европеец, назначил съм Калина Илиева, Румяна Желева, Цецка Цачева, Искра Фидосова, Геновева Алексиева и Лъчо Мозъка