87

swede

преди 13 години

BULGARIYA? :) mi prestipnosttt :)))))))))))))) korupciya

86

Сиганин

преди 13 години

Глупости, аз например веднага правя асоциация с един голям - 42 номер и четвъртит. При това без лубрикант - все пак криза е!.

85

Темерут

преди 13 години

България се слави с чудесните си луканки, суджуци, пастърма, червени вина, сирена... Имахме и хубави зеленчуци, но за жалост, вместо да си ги произвеждаме ние, започнахме да ги внасяме отвън, и не струват тези, които са на пазара...

84

novo20

преди 13 години

Това за туризма е тотално сбъркано. Бг не може да прави значим туризъм, това трябва да е ясно. Нито културен, нито друг. Много къс сезон, лоша оправия, лош вид и на градовете, селата, пътищата. А националния символ в рекламната кампания по-скоро наподобява едно нещо, което мирише лошо, отколкото роза. ТВ рекламите са нескопосани, досадни, отблъскващи.

83

BON

преди 13 години

България се слави с корумпираните ни политици,руски агенти,комунисти,мафията и престъпността и чужденците ги е страх да дойдат на ваканция в България.Свалете всички партийки защото са комунистически.А българина е извещен с простотията и страха най вече заради новините на турски и търпимостта на корупцията.

82

Анонимен

преди 13 години

"Tрайков отбеляза, че когато чуят "България", чужденците не правят никаква асоциация" За европа сме кефен пълен с ***, слуги, *** и евтино пиене.

81

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте в класацията ЕВРОПЕЙСКО ДЪРВО НА ГОДИНАТА! Напишете в гугъл european tree of the year-за да намерите сайта и гласувайте за българското дърво от Гърмен! От 1 мейл-1 глас се допуска. Засега румънското дърво води, но разликата е малка! Покрепете българския чинар от Гърмен(на английски plane tree from Garmen)

80

Анонимен

преди 13 години

България - чалга, как какво...

79

Хакуна Матата

преди 13 години

Докато има ЧАЛГА в България, ще има селяния и момиче, които се обличат и държат като ***...

78

Анонимен

преди 13 години

тоо па *** 74... през кои настойки бе, ***... видял си една уиндоус операционна система в живота си... и то сигурно нелицензирана.. за настойки ми говори... хахахаха

77

някой

преди 13 години

До: Расъл у РасникА пък аз се чудех руските "туристи" какво му харесват на нашето Черноморие - пък то какво било!

76

Чужденец

преди 13 години

България - алчни, злобни, завистливи, лицемерни и нискоинтелигентни хора, за които най- важното нещо е да мрънкат и ругаят по всичко и по всеки.

75

ku4eto

преди 13 години

до 72 а защо не пишеш на кирилица?

74

Анонимен

преди 13 години

Да 65 и ти си доказателствотоУМНИЦИ КИРИЛИЗИРАЙТЕ СИ КОМПОВЕТЕ БЕ СТАВА ПРЕЗ НАСТРОЙКИ

73

pepa

преди 13 години

elate 4ekam vi,na seko kioshe,na seki kilometar,zemam eftino

72

man4o

преди 13 години

gord sam 4i sam balgarin

71

някой

преди 13 години

България - див комунизъм, братушки, паметник на Съветската Армия, български чадър, Черноморие ... руски туристи налазили по Черноморието ... хубава природа (с това си приличаме със Швейцария) и сувенири - за западни туристи на надути цени.

70

Анонимен

преди 13 години

Швеция със секса,Франция-с храната,България - с ***, комунисти и .....Янето

69

mery

преди 13 години

За какъв имидж на България говорим! От дизайнерски заигравки със шрифта и цветовете на рекламата по телевизията човек не може да прочете името БЪЛГАРИЯ! Но важното е че някой наш човек усвои парите за това!

68

kiten

преди 13 години

elate na moreto ,da viditi stantart na jivot