286

Анонимен

преди 13 години

Планът за изчезването на българите работи на пълна пара.

285

но комент

преди 13 години

Сърбите загубиха Косово, но поне махнаха от шията си албанците.Докато и ние не направим така, ще сме роби в собствената си държава!

284

БЪЛГАРКА

преди 13 години

За следващато преброяване трябва да знаем турски ,защото българите ще сме малцинство.Всичко това е в резултат на геноцида върху българите.Защо трябва да им гледаме циганчетата?По- добре да гледам котка или куче.Как може да има толкова глупави българи,че да стават приемно семейство за циглета???Промиват ни мозъците с турски филми,новини по турски и т.н.Сещаме се за Ботев и Левски,веднъж годишно.Още колко ще търпим,*** да живеят на наш гръб???????1..

283

но комент

преди 13 години

турците поне работят-на полето, по строежите,много от тях също са в чужбина.но ***-нямам думи!Скоро се наложи да отида до болница-пълна е с ***, за които съм сигурен ,че не са платили стотинка осигуровка.тия ще ни довършат!Опустошават социалните ни фондове,оттам са ниски пенсиите на майките и бащите ни, опустошават здравеопазването.Плащаме им по 10 милиарда лева на година,за да ядат и пият.Изхода е да им отделим един окръг и -кой откъдето.да се оправят сами.

282

слави

преди 13 години

Много сме ,като чета такива простотии.Никога не можем да изчезнем ,защото простотията и глупоста са вечни.

281

Анонимен

преди 13 години

Ми докато търпим *** и *** да ни се качват на главата в собствената ни държава, така ще е. Докато имаме държава де.Докато Овчо Глупчев и Мульо Тъпчев се карат кой бил комунист, кой бил ***, мадридският мошеник ошмули страната, цветът на нацията емигрира, турците деребействат в цели региони, а *** са навсякъде и изтласкват от българите от всички села, малки градове и определени квартали в големите. Стойте, търпете, гласувайте си за продажниците или не гласувайте, така ще е

280

ana- do pepa

преди 13 години

Радва ме това, че още има българи като теб, които вярват че са кадърни и ще успеят. Значи има някаква надежда все още.Тук в България, обаче всеки гледа да устрои себе си - според възможностите си и си мисли че е успял в живота- докато наоколо всичко рухва и един ден всички потънем.Ние българите не сме единен народ - това е истината. Всеки мисли за себе си.Дори и много кадърен да си, тези които си мислят, че има професия политик -могат да те унищожат както унищожават всеки ден икономиката.

279

sofeto

преди 13 години

И ГОСПОД реши България да се казва София!!! (е при следващите прброявяния де)

278

Анонимен

преди 13 години

а *** са поне с 600 000 хиляди повече

277

Анонимен

преди 13 години

къде ги преброиха толкова много хора нямам си представа като половината българия е в софия. Ако някои е патувал активно трябва да е видял че българия е толкова безлюдна че чак страх те хваща по другите градове. Аз не им вярвам защото съм обиколил цяла България през 2010 година и съм видял че е цяла Южна българия е залята с турци. И ако това са българи аз трябва да съм китаец...

276

Анонимен

преди 13 години

Интересно! Всеки констатира и се оплаква. Кога ли ще направим нещо, за да променим ситуацията?

275

но комент

преди 13 години

Интересно ми е какаво ще стане, когато си тръгне и последния българин.когато на *** ще им се наложи сами да си плащат здравните осигуровки, тока и водата,данъците.Когато вече няма да има роби, които са им "длъжни".

274

Анонимен

преди 13 години

7 300 000 - 1 000 000цигани и - 1 000 000 турци = 5 300 000 българи

273

Анонимен

преди 13 години

Плана Ран-Ът работи още. Част от неговите изпълнители още са във властта. Българското население според този план трябва да се стопи на 5млн., за да може сегашната икономика да го изхранва.

272

Георги

преди 13 години

Не се заблуждавайте. Един от хората, които ръководят преброяването ми е преподавател от катедра "Статистика". Каза, че ще бъдем толкова, колкото каже Бойко. Реално сме около 6.1 милиона, но явно са прекалено нагли и ни изкарват с 1 милион повече.

271

но комент

преди 13 години

Добре дошли в ***!Да им е честита на *** първата в света *** държава!

270

do 268

преди 13 години

4e kak mislish jiveem,aide poogledai sa gradovete mqzat na geta ,selata sa kato sled bombandirovka,bolnico,u4ilishta ...parodia sme na jivot....nema go bai tosho da opravi darjavata nqma.

269

Анонимен

преди 13 години

Геноцид

268

pepa

преди 13 години

ima ima ni boi sa,to koito ie kadaren sa oprava vinagi

267

Анонимен

преди 13 години

Алоуууу 262 ти да не искаш да живейм като ***?