106

fggnm

преди 13 години

xa,xa edin tuka pi6e 4e GERB bili po dobri 6toto po-malko kradqli ot BSP ,bravo be kradci s mqrka ,i kva e razlikata ot oniq

105

109

преди 13 години

Питай хвалипръцкото ББ.

104

Анонимен

преди 13 години

" Вие си се плюйте помежду си. Единствено от това плюене печелят политиците. "Печели и платената форумна гейберастия, не забравяй!

103

Анонимен

преди 13 години

Защо Доган,Масларова и Цонев не са в затвора,а там трябва да бъде Цветанов?

102

an

преди 13 години

V MUTRESTANIQ NIKOGA NQMA DA JIVEETE KATO EVROPEICI. STANDARTA NA JIVOT NIKOGA NQMA DA SE PODOBRI. ZA6TOTO VAN6NIQT DALG NA MUTRESTANIQ E -37 MILIARDA- TEZI MILIARDI 6TE GI PLA6TAT I PRA, PRA, PRA, VNUCITE NI.V MOMENTA PLA6TAME SAMO LIHVITE PO TEZI MILIARDI. ZA DA GI PLA6TAME MUTRO-KOMUNISTITE VDIGAT AKCIZA,NAMALQVAT ZAPLATI I PRNSII,NALAGAT PO VISOKI TAKSI,GLOBI,DANACI.A KADE OTIDOHA TEZI 37 MILIARDA? OTIDOHA V BANKOVITE SMETKITE, NA EDNA 6EPA OLIGOFRENI.A NARODA 6TE PLA6TA .NARODEEEEEEEEEEEEE

101

Анонимен

преди 13 години

106 нещо не те разбрах? Защо Доган не е в затвора?

100

MP42

преди 13 години

63% искат президент извън ГЕРБРъстът на цените и политическите скандали от първите месеци на годината са факторите с най-силно влияние върху общественото доверие към управляващите.

99

ФЛАШКА

преди 13 години

Борисов: Ало, Трактора ли е?Алексей: Кажи, че имам работа.Борисов: Абе Тракторе, защо цената на картофите расте?? Виж в днес.бг какво са писали!Алексей: Ми ще се вдига, я! Като ме държа затворен, как да ора? Сега ти си виновен! Айде - чао! И да знаеш, че картофи не се вадят с бомби, лично пробвах пред "Галерия"!

98

Анонимен

преди 13 години

" ама ни занимават с жълтите стотинки на Цецо"За тия "жълти стотинки" Цоцко Цветанов в нормална държава щеше да прекара едно 10-15г в затвора!

97

Анонимен

преди 13 години

акциза ти е 60 % от цената за тва има биодизел има инсталации може да почнеш да си го произвеждаш и ще ти е по евтино с около 50-60 ст може и повече на литар

96

Случаен

преди 13 години

Чудя се на хората, които с такъв плам защитават политиците. Няма значение от коя партия са. Не схванахте ли, че тези са комбина. Не им пука нито за държава, нито за народа. Единственото, което ги интересува колко да награбят. Вие си се плюйте помежду си. Единствено от това плюене печелят политиците. Вие губите. Всички ние губим. Защото ако не бяхме овчо стадо, досега да им бяхме поискали сметката. Защото те поръчват и музиката и софрата, на която само те седят, а ние плащаме за всичко.

95

fggnm

преди 13 години

da vdignat cigarite za6to vdigat xranite,taka ne e li po spravedlivo,ama bez cigari moje a bez qdene ne,znaqt kak da derat kojite

94

Анонимен

преди 13 години

Двата милиона рушвет на Доганя са законни ама ни занимават с жълтите стотинки на Цецо.Всички червени *** и тези които ги подкрепят сте за бесилката.

93

Анонимен

преди 13 години

Какво се занимаваш да отговаряш на комуидно заблуден пропагандист?

92

Анонимен

преди 13 години

Акциза е обвързан с членството на българия ЕС.

91

Анонимен

преди 13 години

до 82 колко магистрали се строяха преди да доидат ГЕРБ на власт по 3-4 км за година даже ни спряха и еврофондовете защото за тях защото се крадяха парите и не отиваха по предназначение кои дигна заплатите чуждестраните инвеститори като плащаха по големи заплати и нямаше начин и наще фирми да не дигнат защото хората бягаха и почти нямаше безработен за тва заплатите бяха големи колкото по малко безработни има толкова по големи заплати ще взимаме

90

Христо Ганев

преди 13 години

И къде са тия магистрали, дето са се строили? Какво искаш - правителството да ти дава по 1000 евро на ръка на месец, защото си голям пич ли? Работи и ще има и за теб и за децата ти!

89

Анонимен

преди 13 години

Пишете ли ми минуси другари?Гладни ли сте?Не се пънете БСП скоро няма да се върне на власт,даже лека полека ще изчезне като партия.

88

До 89

преди 13 години

В световен мащаб нямат. Но не забравиха да вдигнат акциза на горивата, нали? Сметни колко ти струва бензина и колко са акцизите. Доколкото си спомням цената на петрола не е 200$ за барел.

87

Анонимен

преди 13 години

Каквото и негативно да се случи в държавата,според комуноидната пропаганда ГЕРБ са виновни.Даже в момента БСП сами си произвеждат простотийте за да рекламират колко сме зле.