283

borokaro

преди 13 години

Тази проверка трябваше вече да е огласена в медиите - пък в комисията малко ме интересува кога ще се гледа ...ТРЯБВА ДА КАЖА ЧЕ ПРИ КАДАФИ НЕЩАТА СА ДОСТА ПО ДЕМОКРАТИЧНИ ОТ СЕГА

282

Анонимен

преди 13 години

пореден звучен провал на Цвъкчо. аве защо тоа винаги гледа като надрусан с формалин?

281

Василев

преди 13 години

ГЕРБ има нов лидер и това е Цветан Цветанов!!!Бойко е руски шпионин, ще го пратим в Кремъл с едно стадо каракачанки!Цветанов е най-смелият български министър, който дръзна да се изправи срещу Червената Мафия,дъртите генерали и руските шпиони!Гарантирано от ГЕРБ!!!

280

Анонимен

преди 13 години

До кога една мафия ще се изправя срещу друга мафия ,пребоядисани червени в най-различни цветове ще се плюват за пред хората ,а иначе заедно ще крадат!Между впрочем ,сивото много отива на ГЕРБ ,така някакси е по-незабележимо.То трябва да се краде с финес и те сега това го усъвършенстват . За народа така хитро и полека цените се вдигат ,ужким много качествено става всичко /Стара планина , сирене ,хляб / ама май само цените са на ниво. И ТОЯ ТОТЮ !

279

Анонимен

преди 13 години

*** номер 2 го чака софийският централен. ама там ще му хареса. ще му порят *** с любоффф

278

Баровец с Х6

преди 13 години

Като не искате ГЕРБ.И винаги ще недоволни.Ето моето предложение-Първанов примиер,Алеко президент,строителен министър Доган,министър на здравеопазването Яне Янев,министър на образованието Костов,министър на финансите Станишев.Тогава Америка пасти да яде.Ще сме номер едно.Само Герб!Само Бойко!

277

Въпрос?

преди 13 години

Коя е Черната *** дето стана *** на БСП

276

Анонимен

преди 13 години

партийка геЙб се оака отново, за пореден път, както винаги.

275

ликтор до 270

преди 13 години

Както казах вече,Димо Гяуров е бил служител на НРС,а ти грешиш !Първо през 1997 г. го произвеждат полковник , а години по-късно - генерал ,мисля че беше през 1999 г. Както и Бойко - през 2001г . го произвеждат полковник,а през 2003 г. генерал.

274

до ченгетата

преди 13 години

Млък, готованковци, научете се да ловите престъпници..

273

Анонимен

преди 13 години

цуци бързо стягай нова полицейско-холивудска акцийка да замажеш положението. че рейтинга направи се разтопи. аре синко, а аз ще чакам клипчето във вебокса. хайде давай че рейтинга, рейтинга вече никакъв го няма.

272

Р. Петков до 271

преди 13 години

Другите отидоха да обядват в стола и те оставиха сам ли, другарю? Спокойно, ти си истински мъж комунист, ще преглътнеш с достойнство поредната порция ла*на по свой адрес, нали за това ти плащаме.

271

MP42

преди 13 години

Управлението на ГЕРБ може да се харктеризира с едно изречение..Едно се говори,а друго се върши.Примери колкото искате..

270

Анонимен

преди 13 години

Сега имаме уникален шанс да подкрепим най-корумпираният български министър от 20г. насам ,който дръзна да се изправи срещу народа си и честните хора, за да подкрепи мафията и контрабандата!Гарантирано от Василев!!!

269

Анонимен

преди 13 години

Цвъ Цвъ пак се оака.

268

Анонимен

преди 13 години

поредният звучен провал на кабинета на тиквата

267

наблюдател

преди 13 години

Ами какво изобщо да слушат скалъпените доклади. За всички е очевидно, че Пъпеша лъже! Допреди проверките обясняваше, че като партиен функционер не е взел и стотинка, а сега тръби, че като шеф на ГРОБ прибрал заплата от 170 бона за две години. Кога лъже Пъпеша? И от къде ГРОБ му е платил тия пари, след като "горките" трябваше да ипотекират апартаментите на Цуци, че да си платят таксата за участие в изборите :) Крадлива ***.

266

до 268

преди 13 години

Ами защото *** и пенсионерите не ползват фацето, затова

265

Анонимен

преди 13 години

друг известен гей в политиката е Цуци Пудела. Пудела и Мони Пицата са били любовници, но Боко тиквичката се намеси във връзката им и я разби. Там нещата са много сложни, ако се наведеш на другаря началник, веднага се издигаш или запазваш своя пост. Всички са от партийка геЙб.

264

до 219 ликтор

преди 13 години

Я помисли малко нормално ли е един младеж на 34 да става генерал, и дали по нормалния начин е станал такъв? Защото Димо Гяуров е бил точно на толкова когато го произвеждат с указ за генерал през 1997 г.!