85

Анонимен

преди 13 години

ама Бойко беше идеалния кандидат за манистър-прецедател нали? ъмммм умен за народа си мисли той ,ако не ни управи няма кой. а честито ви сега добре ви милва отзад

84

Анонимен

преди 13 години

а сега на всички гласували за Герб . ЧЕСТИТО!!!!!!!!!! и Горчиво Горчиво.

83

Анонимен

преди 13 години

Мисля че позицията за магистралите е правилна..но не е само магистрали ...

82

Великобритания

преди 13 години

Данъчната година в Обединеното Кралство започва на 6-ти април и приключва на 5-ти април.Можете да не плащате данък общ доход, ако доходите Ви не преминават определена граница. Те варират, но средното за страната е 5 225 лири годишно. Преди да достигнете тази сума може и да Ви обложат, но в такъв случай трябва да се обърнете към HM Revenue and Customs на края на вашия престой и сумата ще ви се възстанови. Данъците се удържат директно от Вашата заплата по системата Pay As You Earn (PAYE) плащай както получаваш и има различни ставки:Стартова: 10 % от 0 до 2230 паунда;Базова: 22% от 2231 до 34 600 паунда;Висока: 40 процента над 34 600 паунда.

81

Глас Народен

преди 13 години

Крайно време е ония в Парламента, без значение от коя партия са, да разберат, че В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА СИСТЕМА ДЪРЖАВАТА РАБОТИ ЗА НАРОДА, А НЕ ОБРАТНОТО. ВТОРОТО СЕ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ!!!А крайно време е ВИЕ, драги мили мои сънародници, да спрете да мрънкате или да се обиждате на партии - всичките са един дол дренки. Тази държава има нужда от революция.

80

Австрия

преди 13 години

Всеки, който живее в Австрия, плаща данъци, независимо дали доходът, който получава, е от източници в страната или извън нея. Ставката в Австрия е прогресивна и зависи от дохода, получен през календарната година. Данъците на работниците се удържат от заплатите им всеки месец заедно със социалните им осигуровки и се превежда директно от работодателя към компетентните служби. Не плащат данък доход работници, чийто годишен приход не надвишава 11 100 евро, както и самонаети лица с годишен доход под 10 000 евро. Ако получавате допълнителни доходи /извън работната заплата/, трябва да попълните данъчна декларация.

79

онзи

преди 13 години

Тези прости ГЕРБ-ери не могат ли да четат?? Що дрънкат само глупости. 1 млрд.лв. са по-малко заплатите за 2010г. в сравнение с 2009 г. Над 300 000 безработни.Подобно нещо Бг не познава. Оставка некадърници от ГЕРБ. Унищожихте държавата ни.

78

ВОТ

преди 13 години

АЗ ЩЕ КАЖА, ЧЕ ПРИОРИТЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА СА ХОРАТА.НЕЩО КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ПРИОРИТЕТ ЗА ГЕРБ

77

Германия

преди 13 години

Всеки, който живее и работи в Германия трябва да заплаща данъци върху доходите си. Индивидуалните условия на живот се вземат предвид при изчисляване на облагаемия доход. Доход до 7 664 евро годишно е необлагаем в Германия. Над тази сума доходът се облага с прогресивно нарастващ процент, от 15% до 42% върху дохода. Данъците се удържат при всяко заплащане на заплатата директно от работодателя, който ги внася в данъчната служба. Критериите за облагане се установяват с Данъчна карта за заплащане, издавана ежегодно от общината на база на съхраняваната там документация. Данъчната политика в страната е много по-благосклонна към лицата, които са омъжени, за разлика от неомъжените, чиито доход се облага с по-високи данъци.

76

ISTINATA

преди 13 години

BKP - NIE O6TE SME NA VLAST !!! NSO - DRAPNETE SE OT PATQ DRUGARIE MINAVAT !!!!!!!!!!!!!!!!

75

Испания

преди 13 години

Работодателят удържа дължимите от работника данъци и социални осигуровки от месечната брутна заплата. Дължимият данък върху личния доход се начислява върху всеки доход, придобит чрез труд или инвестиции и се увеличава прогресивно. Задължението да се декларира доходът започва от 22,000 евро

74

Българин

преди 13 години

Щедри към чуждите - стиснати за своите !ГЕРБ спасява чужди граждани с наш самолет в Либия, щедро опрощават дългове на чужди държави, раздават пари и помощи на ромите, но ... стане ли въпрос за българите са пестеливи и започват да ни убеждават, че държавата нямала пари ...Казано на чист българск : Ай сиктир бе !

73

жоан

преди 13 години

Разбера се и децата вече знаят, че от магистрали най-лесно се вдига икономическия стандарт....... за някои

72

ВОТ

преди 13 години

НАРОДЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ ОТ КАКТО СА ДОШЛИ НА ВЛАСТ ВСИЧКО ВЪРВИ НАДОЛУ.ДОБРЕ, ЧЕ Е ЕС ДА ОТПУСКА ПАРИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА МАГИСТРАЛИ, ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ НИЩО.

71

Анонимен

преди 13 години

Не бъркайте ГЕРБ с НДСВ. ГЕРБ отиват на ***. При НДСВ имаше растеж, инвестиции, данъците падаха. Всяка година имаше вдигане на пенсии и заплати.

70

Гърция

преди 13 години

Доходът от възнаграждението Ви е обект на данъчно облагане. Годишен личен доход до 12 000 евро годишно не се облагат с данък. Не се облага с данък и доход до 14 000 евро за лица, отглеждащи 2 деца и до 22 000 евро за лица, отглеждащи 3 деца. Данъкът в/у доход, по-висок от посочения, е прогресивен /от 27% до 37%/.Притежателите на моторни превозни средства плащат годишен данък от порядъка на 150 евро.

69

габ

преди 13 години

тия доидоха по гладни и от комунистите

68

до63

преди 13 години

Високо интелигентен дори и да съм беден не желая да подкрепям великата гадост

67

Глас Народен

преди 13 години

Предлагам на *** Митова да си тегли съчмата в най-кратък срок. А на останалата *** от "Позитано" 20 предлагам да се изсели от Република България по възможно най-бързият начин на разстояние минимум 2000 км, без значение в коя посока. Най-добре ще им е надолу в Африка. Там все още останаха държави, в които не всичко още е окрадено...ще им се отвори парашута на червените ***.

66

Анонимен

преди 13 години

И трите предни правителства на СДС, НДСВ и Станишев вдигаха заплати и пенсии, привличаха инвестиции имаше работа и растеж. Сега само скандали и милиционерщина.