233

bg

преди 13 години

Do anonimen NE SAMO NA ZVETANOVITE A I NA BOIKOVITE I ZJALOTO POLITBURO

232

236

преди 13 години

А новината за Цуцовите имоти скоро нема да я видиш :). Поне не тук и по независимите медии :))) Щото някак и тях ги е срам да кажат, че пенсионери с 200 лв. пенсия могат да правят дарения на Цуци за по 150-200 бона, пък и те да облажат с апартаментче :))) Иначе Цуцко е невинен. Дова го доказва и бродировката на ръкавите му :)))

231

Анонимен

преди 13 години

Да дадем политическо убежище на Кадафи ????

230

Анонимен

преди 13 години

236 - Че ти не знаеш ли всичко е 6 при Цветанов! Той шефа на НАП нали каза, че ще го пита дали е вярно:))))))))))))

229

до 221

преди 13 години

АААА, значи гърците като имат 300 граждани в Либия ,що така не се чу да превозват по грък в самолет или кораб и другото да е чужденци?Ставаш смешен.Та нали затова са на работа от външно. Как така в първия полет има 110 българи и са осведомени, а за втория 1? Нямало е желаещи българи да се махнат от Либия или не е достигнала информация до тях че ще има такъв полет? И в двата случая гафа е на министерството ни. Понимаешь?

228

Дедовия

преди 13 години

Първия самолет който кацна в Бг от Триполи , нормално излетя доста по късно от този който се преземи по обяд.Другото странно е че е бил 180 местен , а с него се завърнаха 110 пътника.общо българите завърнали се в Бг са 111 човека.Правителствения самолет е превозвал 70 хървати.При такава значима бройка , е нормално Хърватска да поеме разноските.Но това му дойде дюшаш на Бойко , защото е водеща новина и приглушава малко скандалите с Цвъцко , които ще се развихрят утре.

227

221

преди 13 години

А то гербавите така ще кажат :) Ами да сте питали другите как правят врътката бе! Дай пример за друга държава, която да праща самолет или кораб за 1 човек? Няма как да дадеш. Що ли? Ми то си има чалъм, ама от гербав едногънков акъл :))) Сега Тиквата може да наеме и една ескадрила от Луфтханза, че и нея да я прати.

226

Анонимен

преди 13 години

Очаквам новината за Цветановите имоти,че да се пренасочим натам..а тази вече не е интересна..Който си дошъл,дошъл...кака се ожени

225

К50

преди 13 години

Феновете на Кралят Слънце са смесица м/у най-долните комунисти и седесари. Това е все едно най-крайните привърженици(измета) на ЦСКА и Левски да подкрепят един отбор... Това е еманация на деградацията...

224

Анонимен

преди 13 години

Абе тази жена да не е била Цветелина бре:)

223

bobi

преди 13 години

E ako de spasili sa i komshii

222

Анонимен

преди 13 години

229 - Не бе! ти пък! Мисля, че само твоето е важно:) Все пак си Бог:)

221

Мисия Триполи

преди 13 години

Няма да се учудя, ако жената пътник работи в посолството и са я заставили да пътува :) :) :) Българите сме просто големи ! Дълбок поклон пред гениалната ни нация :) :) :) Мисия Лондон репи да яде :)

220

Анонимен

преди 13 години

Интересно, кой плаща разходите за тези самолети?

219

Анонимен

преди 13 години

218 а на атакиските и коминистически *** мнението да не мислиш, че е важна

218

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно на тези, които плювате дали нямаше да сте благодарни ако бяхте на летището там в този ужас и ви качи самолет на друга държава. Или сигурно щяхте да кажете "ама не това е с вашите държавни пари, няма да ни возите, нищо, че няма ваши сънародници тук". То бива злоба ама вие се учливате... Това, което са направили е в реда на нещата и няма нищо общо с правителството и политиката. Още по-малко с Бойко Борисов.

217

Анонимен

преди 13 години

Като слушам пристигналите Българи от Либия,не са много въодушевени ,че са ги изтеглили от там.Та те живеят там от години и не е възможно да не са забелязали,че обстановката се нажежава в последните месеци, но въпреки това не са направили нищо по въпроса да се приберат по-навреме от там, та сега се налага при екстремни условия срещу много пари да си ги изтегляме.Къде са били посланниците през това време и какви са били задълженията им ?

216

213

преди 13 години

Гербави *** между не успели да дойдат и не искали да дойдат има огромна-а-а-а разлика. Просто хората предпочитат да си останат там отколкото да дойдат в мутрофицирания *** с име БГ.

215

Анонимен

преди 13 години

220 - Явно отчаянитео ти е голямо:) Що взе да препоръчваш на хора да се гърмят, защото не мислят като теб:)))) Да не си посегнеш ей:)

214

Луфтвафето

преди 13 години

Що умираш от глад бе тапир? Няма от къде да крадеш ли? Точно от Бойко, Гоце и Костов ще мреш от глад.