41

Анонимен

преди 13 години

А ТАКА ГОЦКО,Я ИМ ИЗРЪМЖИ!ИЗКАРАЙ ПУШКАТА ЗА 50 БОНА,Е ТАКА ЗА РЕСПЕКТ,НЕКА ЗНАЯТ КОЙ Е ШЕФА.

40

д

преди 13 години

Гоце, те СРС-тата и теб удариха, стана ясно че ти си покровителя на Мишо бирата, ама това нещо остана в сянка и ти мина метър..............Утре май ще има нова порция според сайта "гласове", между другото, явно войната продължава:Утре, 23 февруари, от 10. 00 часа, журналистите от в. Галерия ще дадат извънредна пресконференция, на която ще бъдат оповестени нови скандални разкрития около злоупотребите на властта. Пресконференцията ще се проведе в залата на БТА.

39

агент Буда Борисов

преди 13 години

ДУ 22-ри посд/ЕЙ ША ТЪ ЧУПЯ...ДА НИ МЕ ГУВОРИШ ТЪЙ

38

Анонимен

преди 13 години

37 - Споко брато! Много хора изпитват твоите чувства към Гоце по отношение към теб:) Не май се коси:)

37

повръща ми се

преди 13 години

Гоце мълча за заменките, мълча за спрените еврофондове, за Батко и Братко, за отвличанията и убийствата.... Сега много се загрижи.... Плюя на теб, Гоце! Плюя и на платените ти поддръжници! ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ, НО ЗАВИНАГИ!

36

Анонимен

преди 13 години

Мачкай Първанка! покажи на милиционерите, че са охлюви в интелектуално отношение:) А на тези, които се подиграваха за шлема нека им е честито новото поскъпване на газта:) Да се стяга тока:) Ох Котьо! Как ще има хващане за палци:)

35

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ Е БАЩАТА НА НАРОДА, АМА ДЕЦАТА МУ - НАРОДА, КАК ОЩЕ ТЪРПЯТ БАЩА СИ, КОИТО Е КРАДЛИВ ЛИЦЕМЕР МИЛИАРДЕР

34

Конфуций

преди 13 години

Гоце е агент на ДС. Други коментари са излишни.

33

Оляхте се

преди 13 години

Цял ден соц. бисери на бившите управляващи.... Кво да им коментираме.... искат си кокъла обратно на всяка цена. Няма да ви го дадем другари. Със всяко изказване, всяко появяване в публичното пространство ме отвращавате все повече. Пак ще гласувам за ГЕРБ.

32

до 19

преди 13 години

ТЕЗИ СЪЩИТЕ НЕДОРАСЛИТЕ, ТОЧНО ТЕ ЩЕ ВИ ЗАКОПАЯТ В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ВАС ПРЕРАСЛИТЕ.

31

Анонимен

преди 13 години

Килийката със северно изложение го чака! Комшии ще са му свинаря,манджуков,стойков,барети,клюнове,сополи, и др.мутри негови спонсори ///

30

гоце в затвора

преди 13 години

Гоце май го е страх да не влезе на топло, щото ако се докажат нещата които върши и децата му няма да могат да му излежат присъдите

29

Анонимен

преди 13 години

Каква и интригата?Мисля че иска да разбере от това което му отчитат и това което е минало митницата някой ХАРСЪЗИН да не пропуснал лептата !ТА КАКВО БЕШЕ С ЛИАНИТЕ СПИРАНЕ НА ЕВР.ПАРИ -ТОГАВА НИКАКВИ СБИРКИ И НАЦ.СИГУРНОСТ СИ БЕШЕ ОК СЕГА МНОГО ГРИЖА ЗА БГОТ ТОЛКОВА ГРИЖА ЩЕ СЕ ПОБОЛЕЕМ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ

28

Анонимен

преди 13 години

Война за 2 млрд.Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина, пише в. "Торнадо". Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите на Пещера, Карнобат и др. Спрени сделки на военното министерство от предишния режим на тройната коалиция са лишили от стотици хиляди евро комисиони за оръжейни търговци, действащи под крилото на президента.Обявените за незаконни частни яхтени пристаница, дворци, яхти още по-ясно очертават кръговете, които са бесни от управлението на ГЕРБ. Точно те са в основата на обявената война срещу правителството начело с Бойко Борисов, твърди вестникът.В ариергарда на тази военна кампания бил обявеният за тартор на "Октопода" Алексей Петров и преданите му РЗС и в."Галерия".Милиони били дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договаряли най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. Кой има интерес от всичко това? Разбира се, Алексей Петров и свързваните с него лица от подземния свят, мафията, престъпните групировки, ДДС секторът, поръчковите магистрати, опозицията, свързана с мафията, президентът Георги Първанов основен двигател на задкулисната война, олигарсите, кукловодите от Държавна сигурност.

27

Анонимен

преди 13 години

президента мафиот нали ти ги поръча тия СРС-та бре Гоце що се прайш на луд сега ?

26

Анонимен

преди 13 години

СТАНИШЕВ - ПРЕЗИДЕНТ

25

Анонимен

преди 13 години

Само така Първанов! Кажи им истината! не че материала ще те разбере:)

24

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! Момчето си отива, но изкарало възможните два мандата по Конституция! Ха сега да видим Боко колко ще изкара:) Виждам, че и газта пак ще се увеличава, а това значи и всичко по веригата:))))))))))

23

jasemi

преди 13 години

***!

22

Адолф Борисов

преди 13 години

Да живее бъдещата коалиция между агентите БУДА, ГОЦЕ и САВА!