117

Алкохолик

преди 13 години

Тези от Днес са..."Близо 45 на сто от българите консумират чист алкохол": с други думи искат да кажат, че близо половината народ пие МЕДИЦИНСКИ СПИРТ!!!

116

за спорта

преди 13 години

Пак се излагаме,как трийсти бе?!?А в този спорт имаме добре развита младежко-юношеска школа,материална база и собствен материал.МАФИЯ

115

до 104

преди 13 години

Ти сигурно като пиеш 2 ракии си мислиш, че си Ботев. Водиш ли четата из махалата а?

114

Анонимен

преди 13 години

bobo grebeca, Прав си! И не се включват малолетните алкохолици! ;d

113

тути-фрути

преди 13 години

А по стандарт на живот коя позиция заемаме?

112

Генади

преди 13 години

В казан си се пекла,по тръбичка текла,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!Ти носиш упояние и главозамаяние,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!И главозамаяние и кракопреплитание,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!И кракопреплитание и във зида одрание,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!И във зида одрание,в милицио в кървание,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!В милицио в кървание,на мене отбиваниеракийчице,света я мъченичице.Алилууя!(Хвани ме за хубавата,малка,нощна шапчица!)На мене отбивание,от тебе отказвание,ракийчице,света я мъченичице.Алилууя! (Хвани ме за хубавата,малка,нощна шапчица!)От тебе отказвание,към тебе пребиваниеракийчице,света я мъченичице.Алилууя!Със Черно Фередже,ОЛЕ!

111

do 106

преди 13 години

50 л. * 65 градуса = 3250 л/г. : 40 градуса = 81,25 литра - 50 л. = 31,25 л. за доливане - да стане от 65 на 40 градуса. Анадънму?

110

до 109

преди 13 години

Ти за мен не се тревожи,аз не се оплаквам,а правя каквото мисля за правилно и живея така,че не се срамувам от себе си.Живота ми в личен план е чудесен,но ме боли за България.Банално е,но е истина.Срам ме е,че в моята родна държава манталитета на мнозинството е отчайващо елементарен и нивото е толкова ниско.Яд ме е,че сме толкова малка държава,а народа не иска да си промени мисленето и да спре унищожаването на това иначе чудесно кътче,което ежедневно съсипва..както съсипва и бъдещето си.

109

Bobo grebecа

преди 13 години

ние пиеме доста повече,защото тука няма как да отчетат ракията и виното,които сами си прозвеждаме и алкохола в заведенията, които не вярвам да отчитат всичко пред даначните. Това е алкохолът,който е купен от магазина предимно в тая класация.

108

Анонимен

преди 13 години

вечерянето пречи на пиенетожените пречат на пиенетомезето пречи на пиенето

107

Бг чешит

преди 13 години

До 104.Никога пред никого не се оправдавам, защото си нося отговорността за това, което върша.Май предпочиташ да четеш през ред чуждите постинги и да се караш на хората, че не са ти осигурили по-добър живот. Такъв като теб, ако сам не си помогне и Господ не би могъл да му помогне. Чети повече, това поне можеш да направиш. После мисли. И едва след това действай. Под "действие" разбирам и писането на постинги.

106

черно фередже

преди 13 години

ке пием ракийо докат умрем

105

народна песен

преди 13 години

...Рикиьо рикичице, яс те пием за доброти *** удраи у зидо...

104

били

преди 13 години

до 94 -става дума за изпити литри ЧИСТ алкохол., например в 1 литър водка се съдържат само 150 грама чист алкохол.

103

momo

преди 13 години

po kilo na 4ovek na ve4er - tva e

102

до 93

преди 13 години

Да бе,той все Запада подклажда.И ти си намери оправдание,че си бил един от многото мишкуващи,дето е чакал някой друг да ви "вдигне".Сигурно съжаляваш,че е паднал Бай Тошо,че сте си развалили рахатлъка.Едното ядене и пиене си го имахте,за какво ви е друго,ще се правите на смели вечер по мазетата,наливайки се с ракия и ще си разправяте вицове,ама ако трябва да се свърши нещо сериозно си подвивате опашките.Това лично Ботев го е изпитал на гърба си.Тръшвали са му вратите и са си траели.

101

до Геле

преди 13 години

Лилии Геле, бегай бръже за полоьвинка грозданка оти изостанаме ноого!!

100

Г. на географията

преди 13 години

Таджикистан и Турция от кога са в Европа!?

99

eXtreme

преди 13 години

Стегнете се братя българи! Не мога сам да наваксам за всички ви :)

98

Бг чешит

преди 13 години

Добавям към постинга си 93:До 74,Не забравяй, че между т.нар. "велики сили" съществуват и официални, и конфиденциални договорки - България е била жертвана да бъде сигурен сегмент на съветската зона. Ако наистина те интересува състоянието на държавата ни, психиката на българина от онова време и неговият отпор, прочети мемоарите на Вл.Бранев "Следеният човек". Има и други интересни книги от този род, но тази е особено показателна.