109

do 103

преди 13 години

a ti zakona za dvijenie po pati6tata 4el li si go ili po princip si lae6???

108

Анонимен

преди 13 години

DNES.BG е сега е момента да пуснета една анкета.Чия е вината.А след това да пратите резултата на НСО.

107

питанка

преди 13 години

От знака е видно, че има ограничение за 30 км/час. Дали мутрите на Бойко са карали с 30 км/час. Те също са длъжни да спазвата нормите на Закона за движение по пътищата! За тях няма предвидено разрешение за по-висока скорост. Още повече возят Премиера - Слънце и по този начин, карайки неразумно, заплашват живота Му, а ние народа има опастност да осиротеем!

106

Drugarya

преди 13 години

Керлива, ***, пожарникарска държавица ...

105

Паткан

преди 13 години

Според мен водача на Пасата е невинен.Щом пасата е ударен отпред а другата кола от страни то версиите може да са само две1- Всеки се е движил в своята лента, в последния момент /когато двете коли са се изравнили/ пасата е кривнал нялаво и е ударил БМВ то странично.2- БМВ то се е движило по средата на пътя или на другата лента. След като е видяло пасата в последния момент се опитва де се прибере в своята лента като завива надясно и така получава страничен удар.Какво мислите

104

грешка

преди 13 години

НСО-НЛО. Обаче те и във въздуха пак ще намерят в кого да се блъснат!Ка ли ще звучи тогава акта на независимият експерт -космонавт:-НЛО не са разбрали ,че НСО на Б.Б. са на оглед за нови магистрали !!!!

103

Анонимен

преди 13 години

Да винаги ние сме виновни,като видиш кортеж и трябва да се хвърляш в канавката така ли? Като е министър това не означава че трябва да мрем заради тях,а има и друг момент на калпав водолаз водораслите му прачат

102

Анонимен

преди 13 години

Как пък не се удари с кортежа на *** да видим тогава кой щеше да е виновен?

101

буба4ко

преди 13 години

Пак да питам аз - къде в закона пише че кортежа има право да се движи в нарещното?Те в америка и русия не ги пазят така както тука...нема таква държава :)

100

Vinagi vinoven sum.

преди 13 години

Gerberi ...s takiva t.n. "rukovoditeli" deto vse nekoi im e vinoven shte go dokarate do ..predsrochni izbori. Moje da slagate minusi, a te se slagat ot plateni gerberissti, horata okol nas sa tolkva nedovlolni ot celata prostotia koiato nasadihte v durjavata i stanahme oshte po-bedni. Kato znam tez tupanari ot NSo kak karat mi e iasno koi e vinoven. I chovecheca sega shte plashta akt zashtoto Borisdov se e samozabravil i tova shte mu isiade glavata.. Cvetanov vurvi po suhtia put.

99

СПРАВКА

преди 13 години

първата кола има за задача да изхвърля ненужните коли на народа от пътя, за да минат богонамазаните!!! Естествено опитен водач на първа кола ще удари странично колата на електората. Естествено е, че ще избегне удара със страничен удар! Така е и станало в случая. ЦвЦв като син на шофьор от същата служба, е добре запознат и затова е предупредил своите да внимават на завоя, да не ги удари някой, при което колата - водач е навлязла в насрещното и е избълкала Пасат-а.

98

Анонимен

преди 13 години

И ние какво да направим като ти си толкова грешен:) Бъди като Боко - Бог:)

97

паткан

преди 13 години

ако искаш да ти го начертая. Щом пасата е ударен отпред а другата кола от страни то версиите може да са само две1- Всеки се е движил в своята лента, в последния момент /когато двете коли са се изравнили/ пасата е кривнал нялаво и е ударил ковата странично.2- БМВ то се е движило по средата на пътя или на другата лента. След като е видяло пасата в последния момент се опитва де се прибере в своята лента като завива надясно и така получава страничен удар.Какво мислиш

96

Анонимен

преди 13 години

Сега го чака по-тежкото водача на Фолкса:) Обвинение за атентат и ще види къде зимуват раците:)

95

Анонимен

преди 13 години

Мутрите винаги са права. Когато са облечени пък и във власт - още повече.

94

M

преди 13 години

Всеки път, когато направя грешката да чета коментари под статия в някой български сайт, имам чувството, че кръвното ми скача десетократно. До тук виждам 88 "компетентни" мнения, от които всяко едно изпълнено със злоба и наредби. Аз лично не съм била на мястото на катастрофата, затова нямам мнение кой крив и кой прав. Но най ме дразни хора, живеещи в България, плюещи по държавата и говорещи за емиграция и все някой им е виновен... АМАН !!! Аман от безгрешници.

93

Анонимен

преди 13 години

народе, видиш ли кореж на пътя, бягай !!!!!!!!!!!!!1

92

Бинго

преди 13 години

Естествено, Браво и защо не са му взели книжката ако смея да попитам - вече ми е ясно видя ли кортеж пускам мобифона да записва, нека тогава пак да са невинни...СРАМОТА!!!!!!!!!

91

123

преди 13 години

Разбира се, колите на НСО винаги карат най-много с 80 км./час. Винаги простосмъртните карат в насрещното и ги блъскат. ***, държавата сме. Управляват ни *** в Цървуландия.

90

Анонимен

преди 13 години

Ще разбера, че нещо в тази държава наистина се променя, когато някой висшестоящ си признае, че е сбъркал. Но едва ли ще доживея това чудо в България!