157

Анонимен

преди 13 години

159 Ти вярваш ли си като говориш?Аз вече спрях да се надявам на тази въображаема тълпа...

156

Amenhotep

преди 13 години

За това поредно *** звество са пряко и косвено отговорни следните същества:- Всички толерасти и безумници твърдящи, че *** подлежат на интеграция- Шорошоидите, които смятат че *** трябва са имат само права, но не и задължения. - Цветанов и подчинените му фуражкотиквеничковчета - които не правят абсолютно нищо за превенцията на *** престъпност.- Всички *** НПО-та, Фондации и организации, които учат ***, че са безнаказани.

155

GOSHO

преди 13 години

Малкото *** пита баща си:- Тате когато вие с вуйчо вадите кабелите от под земята това какво е?Дъртия *** отпива от шишето с ракия :- Това е бизнес сине!Ромлянчето пита пак?- А когато ви хване полицията да крадете жица и ви бие, какво е ?-Това е нарушаване на човешките права и расова дискриминация сине!Отговорил достолепно бащата *** !

154

МИЕТ

преди 13 години

Тези няма да станат хора , те са умствено изостанали и увредени.Трябва да бъдат третирани като животни.Трябва да бъдат съдени и мястото им доживот е в затвора.Какви са техните родители ? Такива родители , които не могат да отглеждат и възпитават децата си не трябва да имат деца и също трябва да отговарят за това и да бъдат съдени !

153

пушката

преди 13 години

Тоя *** народ няма ли да си дигне задните части най-сетне? Аз съм готов да се бия дори!!! До кога ще си заварвам двора и къщата обърнати наопаки??? До кога държавата ще прилича на *** душа - краде от хората и мързелува??? До кога изобщо ще тъприм това???

152

Анонимен

преди 13 години

Защото когато една тълпа от цяло село народ (или един квартал в големите градове) отиде в *** зона ...и започне да бие наред и да пали къщи, към тях се присъединят и други хора , на които им е писнало , тогава нито европедерасти , нито полиция нито никой може да ги спре да се направи това, което отдавна трябва да се направи , да се спре *** престъпност.

151

Анонимен

преди 13 години

МНОГО СКОРО ПОЖАРНИКАРА ГЕНЕРАЛ-БОКО ЩЕ ТИ4А ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА ГАСИ ПОЖАРА С ПРОБИТАТА ЛЕИКА ДЯНКОВ.

150

Анонимен

преди 13 години

А сега го търсите бай Тошо нали?Щото беше железен и имаше страх!Я да беше сега на власт да пусне вътрешни войски да ги смелят всички ***!Ама го няма вече.Е кой не скача може и да е червен,но при червения имаше ред...е и страх и тъпотии де,но имаше ред!ФАКТ!

149

ъ

преди 13 години

Разберете, че по селата вече почти няма разлика между *** и не -***. Особено във североизточна България, там всички селски момци са еднакви - скотове!!!!

148

.

преди 13 години

Чакай малко сега, тази жена е изчезнала на 19ти Януару в някакво село , не става ясно тия две *** *** отвлекли ли са я , защо са я убили? Какъв мотив може да имат за да я убият двама *** на по 16 години, ако зависи от мен тия двамата ще увиснат на някое дърво и не ме интересуват лицемерните европедерасти и техните организации , да си ги интегрират те , това са животни разбират само от бой и строг режим. Когато такова нещо стана с български вкартал българите трябва да се събират

147

Анонимен

преди 13 години

" Единият от ромски произход. Двамата са на 16 години и са криминално проявени"Да живее българо-ромската дружба!

146

Анонимен

преди 13 години

НЕДОВОЛСТВОТО НА НАРОДА СЕ УВЕЛИ4АВА С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН.МНОГО СКОРО ПОЖАРНИКАРА ГЕНАРЛ-БОКО ЩЕ ТИ4А ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА ГАСИ ПОЖАРА.

145

бесен

преди 13 години

ОЩЕ ГИ ТОЛЕРИРАЙТЕ ОТ СТРАХ ДА НЯМА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ!!! А ТЕ ЩЕ ГРАБЯТ И УБИВАТ!

144

чашата прелива

преди 13 години

СМЪРТ!

143

Анонимен

преди 13 години

Да помолим Уорлик да ги вземе в Хамерика .лично съм съгласен да започна събиране на пари за самолетните им билети / да не се набутват хамериканците/А може и италианския посланик да ги осинови ,нали е много загрижен за тях и им направи фестивал .Да ги взимат .Скоро ще има бунтове ,на изоставени от правителството си българи.

142

:(

преди 13 години

Едното от ромски произход, а другото - чист *** !!!

141

Анонимен

преди 13 години

135Така е но няма как да стане защото това се третира като гражданска война.Достатъчно е да развържат ръцете на полицията за да има ред.Малко само да ги отупат и ще се научат.Лошото е ,че и това няма как да стане.Едно време вътрешни войски пуснаха в турските села и се оказа,че това било възродителен процес.Днес няма как да стане срещу ***,а особено и като и *** се водят европейски граждани наравно с нас.

140

Анонимен

преди 13 години

Хора, анонимност тук няма. Ако ще пишете рецидивистки коментари, научете се що е то прокси сървър и има ли той почва у нас. По темата - тези двамата съм сигурен, че са ги сплескали от бой в районното. Полицаите са направили каквото могат, не всичките са тюфлеци с палки, които ти мрънкят за 10 лева.Съдебната система обаче, е смешна. Няма дисциплина и ред. Дано да ги осъдят. Дано да се сети някой, че тези мангаля и *** правят проблеми.

139

az

преди 13 години

Референдум за връщане на смъртното наказание и връщане в действие на Закона за изтребление на разбойниците.anamnesis.info/documents/brigands-1922.pdfНикаква милост и търпение.Не може *** да удуши и убие невинна жена , съпругът и да работи и да плаща данъци ,за да храни убийците на жена си в затвора ,а децата и да нямат майка и да гладуват.Време е народът да престане да търпи и да се отърси от отръвната си плесен.Откъдето и да идва тя -от политик до малолетен престъпник.С Т И Г А !!!

138

Тъжно

преди 13 години

Като се замисля и ми става много,много тъжно.След 21 години УЖ демокрация в България цари беззаконие,престъпниците забогатяха а свестните хора едва оцеляват.Децата се дрогират,а тези които не го правят ги дебнат педофили, почти всички знаят за Х.Ботев само че е булевард в София.Тъжно ми е защото години наред псувах Т.Живков,а сега осъзнавам че неговото управление беше стотици пъти по-добро за обикновеният човек.Нямаше "криминално проявени",мутри,наркобарони и т.н а *** бяха завряни в миша дупка