192

Бай Ристо

преди 13 години

Най-долната *** на журналистиката Дачков и Парташкова са се събрали с долната *** от политиката Янка, командвани от помашкото чедо Хасан и решили да бутат власта, за да отворят път на Гоце и олигарсите.......много сте порзрачни бе хора, а с това което правите си личи и че не сте много умни.

191

hugadore

преди 13 години

Еееее . . . тия вече прекалиха, сега задължително на следващите избори ще гласувам и с двете ръце за ЦЦ и ББ. Майната им на Флашка Патрашка и Яворчо Дачков барабар с Тракторчето им. . .

190

Анонимен

преди 13 години

Циркът става пълен,щом и перничаните дойдоа

189

сас

преди 13 години

Престъпниясиндикат се обединява с партиния пролетариат от червеносини,в яросно опълчение в защита на правото да крадат и убитат без да им пречат разни полицаи.То на нищо не прилича-преди вземаха милиони от държавата,а сега нищо,че и някакви ги арестуват и си мислят да ги съдят.Абсолутно безобразие.

188

Анонимен

преди 13 години

И къде ще паркират голфетата :)))

187

Stan

преди 13 години

Кой пък им е платил на тия малоунци да ми правят "ЖИВ ЩИТ" !И това ако не е пълен смях..... хахаххахахха

186

МВР

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБВЧЕРА НА ЦЕЦО МУ БЕШЕ ПОИСКАНА ОСТАВКА ОТ НЯКОЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ ЕТО ОТГОВОРА.БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГА НЕ СДАВА ПОСТА БРЕ ХОРА. И ХОРА ЩЕ ИЗБИВАТ АКО ТРЯБВА ....

185

Бау-Бау

преди 13 години

Чувал, съшит с "бели конци". Ако някой е искал да направи шумотевица- наистина е успял, но дали може да ни заблуди?. Нима "помиярчетата" , макар и в журналистически одежди, са нещо ново? Я да си припомним как разпалено Я.Дачков венцехвалеше Костов и разпъваше на кръст "човекът от Мадрид". Явно сега някой нов господар му плаща сметките и непрекъснато ни учи откъдето му падне - я екран, я радио, я ...А за Патрашкова - измеренията,в които може да изпадне една незадоволена жена - нямат граници.

184

Анонимен

преди 13 години

Абе тия хора работа нямат ли си?

183

Анонимен

преди 13 години

Смях

182

перо

преди 13 години

Жива верига чак от Перник :)))) че то половин България е в София.

181

антикомунист

преди 13 години

-генерал-лейтенант о.р. инж. д-р Бойко Борисов бивш член на БКП,който отказа да се деполитизира и напусна МВР-Цветан Цветанов бивш член на БКП и милиционер от комунистическото МВР , -Цецка Цачева бивш член на БКП, бивш партиен секретар-Лъчезар Иванов бивш член на БКП -Божидар Димитров бивш член на БКП, -генерал-лейтенант Аню Ангелов бивш член на БКП-Кристалина Георгиева /еврокомисарката / бивш член на БКП и още доста от НС бивши.Та все се чудя защо всички бивши БКП АКТИВИСТИ и ДС-КГБ ченгета ,сега се срамуват от миналото си,като се опитват да изскарат противниците си комунисти,ченгета ту на ДС ту на КГБ?Нали преди казвахте:Комунист звучи гордо,къде отиде вашата гордост,че така бързо се опитвате да прехвърлите вашатагордост върху нас противницире ви?

180

tere

преди 13 години

Волен Сидеров на предизборен митинг в Русе, 31 март 2009 г.:"Нека да излезе сега Бойко Борисов и да каже: "Абе, вижте се'а кво, аз исках да вляза в Държавна сигурност, но не ме приеха, станах пожарникар. После дойде 10 ноември, фанАхме се с едни авери и напраихме банда, рекетирахме, напраихме охранителен бизнес, натрупАхме така милиони. После, какво да пра'а, влезнАх в политиката. Завъртех се около Тодор Живков, така, поразмачках му ушите. После дойде цара, и на него му размачках ушите и след това той ме напраи главен секретар. Еми такъв ме направи - такъв бех. Ако ме беше направил портиер, щях да бъда портиер... А Цветелина през това време взе Сибанк от Славчо Христов, знаете го тоя - банкера на Иван Костов, кръчмаря, на който му дадоха най-голямата банка, през която минават парите на всички предприятия в България... Добре, защо по този начин откровен те не излязат и не кажат какво са всъщност? И тогава да разберете за к'во се борят... Щото един човек, който е натрупал милиони, който сега отново държи охранителния бизнес и само охраната на "Лукойл", чийто собственик му е личен приятел и авер, с който си ходят на лов - Вальо Златев, друга номенклатура - та само охраната на "Лукойл" му внася на месец сигурно над 200 милиона... Добре, този човек идва на власт и какво прави, за кого ще работи според вас? За отрудените хора, за хората, които сега казват как се живее зле с една пенсия, или за вальозлатевци, георгигерговци, василбожковци и други подобни, с които вече е прекалено обвързан? Аз не го казвам това, защото водя някаква лична битка. Казвам го с цел логическо мислене, казвам го с цел хората да преценяват какво ги очаква. Когато ми казват, че това е алтернативата, аз казвам: значи, ако това е алтернативата, ние трябва в колона по един да отидем към Черно море и, така, леко да се гмурнем без излизане."

179

Анонимен

преди 13 години

Бомба за сплашване не се слага!Вариантите са два-Цецо или Тракторчето.

178

lex

преди 13 години

Българската мафия досущ прилича на Патрашкова. Едно грозно, уродливо, сиренясъло ***, което все още пъпли, защото му остана само един бастион. Българският съд. Но този взрив вече е върхът на селянията излъчвана от пишман българските мафиоти, дошли от разни кози пътеки и паланки в столицата ни, за да грабят, убиват и крадат. Чудя се тези животни от ранга на Патрашкова, Трактора, Козела, ***, Явор Дачков имат ли въобще чувство за реалност??

177

курбалаев

преди 13 години

до : 177 като гледам тая чашка с кафето та си мисля..какво ли си слагаш в кафенцето..

176

do Една_от_БГ

преди 13 години

Доста си тупа самата ти ... добре, че вече умните хора са повече от тъпите като тебе.

175

168 - продължение

преди 13 години

Виновниците за взрива не са нито от силовите структури, нито от Галерия. По-скоро зад гърба на Галерия, някой се опитва с един удар да убие два заека. Да овинят Галерия и да свалят вътрешния министър. Тази гатанка трябва да решат самите силови структури, да намерят истинския извършител. Иначе, вината ще падне върху полицията, овинявайки я, че нарочно крие извършителят.

174

ГЕРБушко

преди 13 години

Те от това Боко и простолюдието отърване НЕма....Явно е дошъл момента за терминал ДВЕ само да не ритнитопковеца на смяна, че може и да не ни пуснат :))Имам чуство, че Българина от ден на ден затъпява все повече....Никой не си гледа материалното състояние а вярва на ХИМЕРИ и ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ за едно по добро бъдеще....Но какво друго може да се очаква от Батман след като партията майка го е закърмила със идеята за по-доброто БЪДЕЩЕ а дотогава лапайте мухи :))))

173

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Еййй това е да имаш КГБ-ейска закалка... - излизаш чист от ситуацията и доволно потриваш ръце на "Дондуков" 2... - само, че не е предвидил ефекта на бумеранга...