250

Ангел

преди 13 години

Вот на Недоверие - то това стана като добро утро....Само разсейват управляващите за да не могат да си вършат работата, не че Те вършат кой знае какво..........!!!!!!!

249

свидетел

преди 13 години

Бе, СТАНИНИЩОФ, ти май само сланинка лупаш и червено вино къркаш, та си така пълничък и блажен. Слушай Бойко, иначе - инфрактче...а?

248

balthazar

преди 13 години

Хора не защитавайте нито една от партиите просто не го заслужават , нищо не са направили за вас . Единственото което правят е за тях самите така че няма смисъл да се карате заради чужди интереси . Не им предоставяйте това удоволствие ,безсмислено е никoй не ви чува защото сте разделени на партиии които излизат от една и съща БКП,патетично но вярно за съжаление

247

вжв

преди 13 години

Ако не беше"изплувала"темата за сигурноста,щеше да"изплува"друга тема!?Важното е да пречат,да протакат,да оклеветяват,да плюят и т.н.,та дано се хванат лапнишарани на въдиците им!Но така доказват с всеки изминал ден,че са най голямата пречка,за развитието на страната,и рано,или късно,ще"изплува"най важната тема-ДА НЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА!Лошота ,за тях,е че не могат да станат "шумкари",като бащите си-изсякоха горите,и няма къде да се скрият-пък и са свикнали вече на друг живот!?

246

Dan

преди 13 години

Тези комунисти още ли не могат да разберат, че вече не са на власт за да си правят законите и правилниците по техен аршин, и слава Богу! ...за тези които са забравили да припомня,. Ванко 1...закона за изборите...забраната да бъдат разследвани за престъпления (не си спомням, закон ли беше или наредба някаква)....Няма вече свърши се с това!

245

SD

преди 13 години

Ай бактън от *** !!!!

244

Анонимен

преди 13 години

Жалко, такова красиво момче, пък се дъни, не му трябва ДПС ,УЧЕН, ТРЯБВА ТИ БЪЛГАРИЯ.....

243

BOSS

преди 13 години

Беше сполучливо предаване и интервю.неочаквано добро.значи вучков може да се държи и горе-долу нормално.а Бойко беше както винаги...отговаряше това което мисли--честно и прямо.нищо общо нямаше с това което тука дращят и лъжат драскачите на БСП-мафията.БОЙКО СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ОЩЕ МНОГО ПОЧИТАТЕЛИ.ЗАЩОТО Е ОТКРОВЕН И СИ КАЗВА ИСТИНАТА РАЗБИРАЕМО

242

крадци

преди 13 години

най крадливите парии....дано ви хване рак...:)))

241

Василев

преди 13 години

Те не го щат в селото , Той пита за на попа къщата!Ееееееее каква нагла ***!!!

240

Анонимен

преди 13 години

vazroditeli i vazrodeni se ekoliraha

239

todor

преди 13 години

Та нали те създадоха този СРС гейт - то е толкова очевидно...

238

гагов

преди 13 години

Не бързай Серж те гербавите им трябват още 6 месеца и сами ще се откажат . Трактора както ги езамлатил ,не им трябва нищо повече . Просто след 6 месеца ще са пълен аут. Какви ли *** ще повръщат тия мекерета дето сега те плюят . Гледай Гоце и се учи . Запомни бии за да те уважават. Гоце създаде Бойко , той ще го отсвири. Сега гербавите почвайте с минусчетата.

237

Баща ми

преди 13 години

казваше, че ако тръгнеш с комунист или ченге, до никъде няма да стигнеш! Рано или късно ще те окрадат,предадат, измамят или провалят.

236

Гошо Тъпото

преди 13 години

ВИЦ Попитали Станишката,на какво се дължи неговия вечен детски...оптимизъм.Много ясно,отговорил Серго;първо,партията ни е много...млада,има няма на 111години и второ-докато аз порасна ...толкова,сигурно ще стана пак...премиер.

235

Анонимен

преди 13 години

Мамо,мамо пък Бойко ми изяде попарата!

234

Анонимен

преди 13 години

дайвайте да сваляме това комунистическо правителство

233

Анонимен

преди 13 години

ЛУД УМОРА НЯМА!

232

Доверието, Санчо ...

преди 13 години

Членството в Шенген е в ръцете на страните кандидати, но решението е обвързано както с технически критерии, така и с ясно политическо решение. Това заяви пред български журналисти в Брюксел еврокомисарят по вътрешните работи Сесилия Малмстрьом в отговор на въпрос за членството на България и Румъния в свободната зона, предаде БТА.Няколко държави заявиха, че има проблем с доверието, а ако няма доверие - няма решение, добави тя. По думите й трябва да бъдат установени причините за подобна нагласа.

231

BG..

преди 13 години

ставаме ***....че като останете сами,ще ми ядете ку...ра