77

Idiot

преди 13 години

До ПичАбе Пич,кой те е налъгал, че детектора на лъжата е годно доказателствено средство за събиране на доказателства?Нямо такова в НПК, съдът не може да го приеме за годно!!!Много телевизия гледаш!

76

70

преди 13 години

Да в БГ не е доказателство, но е факт. Не си чел, ами разрови се в нета и прочети. Този е искал да се яви на детектор, явил се е и резултатите са отрицателни. Свидетелските показания на кошаревски свидетел са без стойност. Вече ти казах, ако не ставаше въпрос за това дело, тоя никой съд нямаше дори да го допусне да свидетелства. Биологичният материял е доказателство и то доста сериозно, но както вече ти казах самият водещ прокурор използва израза "не особено убедителна". Защо не мога да ти кажа. Ако това го беше казал Марковски ясно, но да го каже обвинението вече е друго нещо.И накрая не знам защо така се надъхваш. От този случай аз искам само едно нещо - убийците да бъдат наказани най-строго - по възможност доживот без право на замяна. Но от изнесеното до момента не съм убеден, че точно този е убиеца. А възможността истинския убиец да си ходи на свобода и да претрепе още някой мен не ме блазни. А теб?

75

memmy

преди 13 години

Интересни откъде има пари да плаща на Марковски?!! Предвид какви други фигури защитаваше той...Явно в хлебопекарната ги е изкарал!

74

до номер 2

преди 13 години

аз пък съм убеден че знаят кой е убиеца и затова го набутаха на тозисилно се съмнявам да е той макар че като цяло май си е изродно все пак 2 сестри убити и изнасиленитука прочетох че и овчара дето ги намерил бил убит-това го чувам за 1 път но може и да е така,2 *** частни детективи мисля че също умряха по странен начин-не си спомням подробностите,професора дето Го "само"обесихатука някой казва че и друг свидетел имало убит-не знам за кого говорят,но май са прекалено мн.труповете не мислите ли

73

Emigrant

преди 13 години

Do Pi4;Ti si nai golemiq *** i negramotno mirizlivo *** pr1kvalo see nqkoga znae6li nai golqmata gre6ka na maikati kakva e 4E TE E S1BRALA ot poda kak moje6 da prikazva6 taka za gorkite deca BOG DA GI PROSTI

72

стг

преди 13 години

тъй като нагласеното дело няма как да мине, тоя по някое време ще го удари на съвест и ще се самоубие по някъв странен начин и така

71

Анонимен

преди 13 години

Въпреки, че не мисля, че Колев е убиецът, смятам че ще го осъдят. Нито Марковски, нито който и да било адвокат няма да може го спаси. Това е прекалено голям случай, с огромен обществен интерес, за да си позволят съдии, прокурори и полиция да продължат да го водят в графа "неразкрити". За такова убийство винаги трябва да има заловен извършител. А дали това е реалния или не - никой не го е грижа.

70

66

преди 13 години

Що, направо по милиционерски заключения ли да го караме и никакви адвокати :))). Да де, ама ако некой с който си пътувал в метрото ако каже, че ти си претрепал девойките и ушевите решат да отчетат дейност май друга песничка ще пееш :))). Виж сега и най-добрия адвокат не може да направи кой знае какво ако прокурора си е свършил перфектно работата. Тук обаче издънките са една след друга. Всъщност така е в 99,99 от случаите. Некадърни и отекчени прокурори и некадърни милиционери. Това е резултата.

69

до пич

преди 13 години

е аз за това питах дали ги е перкал в гъзеца. защото ако да, то там може да има материал за ДНК. примерно аз обичам да перкам женките в дупница и после да им се мятам там, докато не почне да се стича по краката им.

68

възмутен

преди 13 години

Знаете ли мен какво ме плаши? Както и преди мен коментиращи имат опасения относно вината на този човек, така и аз ги имам. Лошо е, ако този човек е невинен и отиде в затвора. Какви са доказателствата - никакви, думите на съкилийник. За мен е смешно, че в много пияно състояние е успял да "свърши толкова много неща" около убийството и то на двете момичета. Не ви ли звучи съмнително? Плаши ме режисурата на Цветанов във всички акции, плаши ме, че всеки един невинен може да бъде набеден и обвинен!

67

Пич

преди 13 години

"Или може би детектора лъже? :) По принцип е възможно, но според специалистите трябва да си доста добре подготвен и в невероятна кондиция, за да го постигнеш. "Детекторът не е доказателство, единствено може да подпомогне разследването по някакъв начин. Аз лично не съм чел официално резултатите от детектора (ако изобщо е минавал на детектор). Биологичния материал намерен по жертвите е доказателство, както и свидетелските показания. Интересно ми е как могат разследвашите да "подхвърлят" ***?!

66

онбашията

преди 13 години

впрочем, практиката да се осъжда невинен ако няма сигурен виновен е добра. верно някой ще го отнесе (едва ли ще е примерен гражданин), но по-добре десет невинни наказани, отколкото един виновен пуснат. я си помислете какво щеше да стане ако производителите на коли пускаха автомобил на пазара щото НЯМАЛО ТВЪРДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА че е опасен?

65

ДО 58

преди 13 години

Той ако е искал да продължи да претрепва други, имаше почти 4 години преди да го хванат да го прави.

64

54

преди 13 години

Къв ненакъв лев под масата те гони :))?? Ти тоя от снимката като го гледаш колко кинти има? Виж като си припомня началото на този случай и първите заподозрени - две дечица на местни номенклатурни баровци май там виждам кинти :). А като се има предвид, че ако този го осъдят тия няма да ги закачат за нищо повече някак от само себе си се замислям дали пък някой не плаща, че този мухал да бъде осъден и да опере пешкира.

63

онбашията

преди 13 години

51, че то адвокат дето защитава само невинни се води некадърен. колкото по-очевидно виновни успее да измъкне адвоката, толкова повече му се носи славата на добър и по-висока е таксата му. римското право е най-голямата издънка на римляните.

62

Анонимен

преди 13 години

Щом Ствийски е насвобода значи и Лазар Колев тряа пуснат

61

интересува ме

преди 13 години

а дали ги е перкал в гъзеца?

60

25

преди 13 години

виновен не виновен за това убийство, той трябва да лежи, защото има друга присъда за изнасилване на 13 годиншно момиче!!!! и ако си е бил в затвора както трябва, тези убийства е можело да бъдат предотвратени(може би) !!!! той така или иначе си остава престъпник и мястото му е в затвора, макар че заслужава нещо много по лошо, например да му се резне........ :)

59

51

преди 13 години

Ако беше толкова очеваден убиец вече да са го осъдили десет пъти, пък ако ще адвокати да са му най-големите светила в световната юриспруденция. А като гледах репортажа от делото вчера Марковски се държи спокойно и адекватно и аргументира всички глупости сътворени от обвинението, а прокурора са гъне като червяк и не може един смислен отговор да даде на въпросите на журналистите. Що ли?

58

Анонимен

преди 13 години

Петърнейчев, Румен Петков, Георги Стоицев - тия тримата трябва да бъдат съдени, и то не само за момичетата, а и за убития овчар, намерил телата, и "самоубития" проф. Раданов... Това са убийците, останалото е търсене на изкупителна жертва..