258

сс

преди 13 години

идат избори , дали боко ще вика пак ги бихме , ако се касае за физическа разправа със сигуност да , но победа на предстоящите избори ще гледа през крив макарон , а цеко физкултурата колкото и да се пъне , най-много да се опусне , тогава ще мирише не по-малко от сега , ето това са мръсни корумпирани милиционери ...дс такива и онакива , ами вие господа от кое дс сте ? ОСТАВКИ И БЕГАЙТЕ ДА РИТАТЕ ТОПКА , ТОВА Е ДЪРЖАВА , А НЕ РПУ ИЛИ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН

257

До 263

преди 13 години

Откога на масивното строителство му се казва -панелка.Сигурно от когато Цецо консултанта си напазарува апартамента,и откогато виличката в с.Шума е малка селска къщичка.

256

До 278

преди 13 години

Да и този един човек сам си пише по 40 - 50 плюса:)Колкото до "*** псувни" те са характерни за *** гербери.

255

До 265 и264

преди 13 години

Не е известен случай, когато старшина по душа си е подал оставката доброволно, след като се е докопал до офицерска длъжност!

254

Гуньо

преди 13 години

Интересни заблуди - критиките срещу ГЕРБ били писани от един човек... ало.. ГЕРБЕРАСТИТЕ... събудете се моля; в момента 80% поне са против ББ; и може би не повече от 20% заблудени овчици все още му въздишат... :-))

253

Анонимен

преди 13 години

Тоя ще е министър най - много до края на месеца.От герб се чудят от сума време как да му напомнят деликатно да се оттегли, но "Туй" не се сеща.Вчера направо му вдигнаха жълт картон - пак не се сеща.Е накрая ще е с якия топор, ама то наглец от друго не разбира:)

252

Nеrealen

преди 13 години

275,За какво да му разпечатват форумите, като 99% от *** псувни, клетви и псувни срещу ГЕРБ са писани от един и същ човек. Че то си личи от километри, по стила, начина на изразяване, по всичко.

251

Гагов

преди 13 години

Цецо отивай си бе човече .Не е за твоята уста министерската лъжица. Гаф след гаф. Станахме за смях на света. Омразихме ви лъготенето . Няма да стане твоята работа ,да управляваш със страх. Тато го разбра преди 20 годин. На Цецо главата не увира. 21 век е човече. Сталин отдавна го няма ти си тръгнал да го копираш. Ако си не идеш ще те изгоним.

250

Римското правило!!!

преди 13 години

Дай на народа хляб и зрелища и си гледай кефа. НЕуважаеми политици /не сте и за "господа"/, ПИСНАХТЕ ни с тези СРС-та.Вместо да се боричкате за кокала /колкото и да е сладък той/, съжалете се над този народ.Започнете да РАБОТИТЕ за това, за което сте получили вота на избирателите си.Сигурно е трудно да УГОДИШ на ония които са Ви дали парици и наричат себе си "бизнесмени". Сигурно има и честни хора сред тях, но изметта, келипирджиите са мнооого повече. Ако искате да оставите следа в историята, сложете НАЦИОНАЛНИТЕ интереси над всичко. Апелирам Ви: ВРАЗУМЕТЕ СЕ. Иначе ви очаква забвението и омразата на НАРОДА.

249

варненец

преди 13 години

Този още ли е министър на вътрешните работи.До кога ще излага държавата да си хваща чукалата и на село Шума.Бях се отказал в последните 10 години да гласувам, но ГЕРБ ме принуждавата отново да гласувам.То бива некомпетентност но тяхното е връх на сладоледа...Дали на Бойко му разпечатват форумите от Пресцентъра на Министерски съвет и да види какво мисли народа за него и Цецко и управлението на ГЕРБ.Не вярвам щеше да има реакция от негова страна по отношение на Цецко - лъжецо.

248

реален

преди 13 години

Нереален, при пръв прочит не можах да схвана.Прав си от момента в който пред написаното от теб сложиш "нереален".При обратния знак всичко си идва на мястото.

247

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

На тази наглост може да се отговори само по един начин. Да обявим месец март за месец на национален протест и още на 2 март да се съберем пред парламента и да поискаме избори три в едно. Който е съгласен да гласува с ръка нагоре.

246

зоро

преди 13 години

Всички станаха зидари.Б.Б и той обеща да замаже митницата .Той също е зидар. ц. ц итой се мъчи да замаже гафа с С.Р.С .Но така няма опит горкия .Ще свикне.

245

герб

преди 13 години

гейчета бспарски искате да крадете още но нямааааа,затова не ви отърва бойко.секна ви кранчето.и сега всички ви виновни.само вие не крадете.за тези последните 8 години фалирахте държавата.

244

Misleshta

преди 13 години

Poglednete tozi chovek na snimkata. Da vijdate neshto koeto da vi pokzava intelekt, buden um ili guvkava misul?Az ne vijdam. kak si predstavjate da e prezident?Az bih se sramuvala tozi chovek koit prilcha na neshto podobno mejdi taksimetrov shofer i bakalin da ni predstavliava po sveta.A kakvo biha si mislili za nego gurjavnite glavi s koito shte se sreshta?Shte gadaia, neshto ot roda, i ako tova im e prezidenta kakvo li predstavliava naroda mu???

243

Nerealen

преди 13 години

263, браво взе ми ника. Страхотен си- и така и така си написал нещо- каква е разликата между едните и другите?

242

деко

преди 13 години

Нагли ***, ей, и от БСП-то и Костов тия се оказаха по-нагли, крадливи и гнусни. Мутри селски ***.Сигурно и тоя коментар нямам право да го пиша, ЩЕ ИМ СЕ НА НА ТИЯ КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

241

до 261

преди 13 години

Та какво казваш?- ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ-МАФИЯТА И БОЙКО БОРИСОВ

240

Анонимен

преди 13 години

Добре де, тоя наглец докога смята да си стои на поста!?!Вчера съвсем недвусмислено му показаха червен картон дори депутати от Герб!

239

Анонимен

преди 13 години

Недопустимо е в една държава вътрешния министър да прави гафове и да не подава оставка и на това отгоре и голяма уста да отваря. Оставка другарю милиционер!