36

36

преди 13 години

Ох, ти направи голямо откритие :))). Честно казано май на всеки ще му е сто пъти по-трудно да се сети нещо, за което Тиквана НЕ е излъгал. Щото примери за непрекъснатите му лъжи и увъртания навсякъде - като се почне, че той е десен комунист, та се стигне до откровените лъжи за какво ли не се сетиш.

35

35

преди 13 години

Кво толкова си се разлюбопитствал по отношение на кункурентната креатура на БКП? Питай твойто от гербавата креатура за техните далавери, а остави хамстера да го съдят, както твоя Вожд обеща.

34

до олигофрена 31

преди 13 години

Нещастниче,заключението е в 15 страници и навсякъде извода от експертизата е че записите са напълно реални и автентични......това какво е ако не 100 процента истински записи....БОКО ИЗЛЪГА И БЕ ХВАНАТ.....СРАМ И ТАКЪВ ИНДИВИД НИ Е ПРЕМИЕР.....ПО- ДОБРЕ ДА ЗАКРИВАМЕ БЪЛГАРИЯ. ИСКАХТЕ БОКО ТИКВА ,НА ВИ СЕГА ТИКВА НААААААААА........ЕТО.....Анализът е цели 15 страници, в които ясно и точно се доказва, че записът не е монтаж, нито е бил обработван допълнително.Френската лаборатория, която анализирала записите, е една от най- добрите в Европа. Работи с френския съд и прокуратура, както и с редица други страни.

33

Анонимен

преди 13 години

Тук е мястото да се запитаме къде се записите на Серго?или за какво са си говорили Гелевите и Запалката?

32

Анонимен

преди 13 години

мухахахахаха!!!!...умрях от смях - Трактора-президент, Хамстера-заммухахахаха

31

Санди

преди 13 години

Защо така бе Станишев.Та нали Алексей е съзнателен гражданин.

30

Анонимен

преди 13 години

Има ли нещо общо между "Будоинвест" и агент Буда?:)

29

за 25

преди 13 години

Никъде в експертизата няма становище че записите са истински.........поради таз причина се снишиха всички

28

Истината

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

27

Таласъмчо

преди 13 години

Бойко се *** като премиер и има голямо желание да се *** и като президент. Ашколсун!

26

Amigo

преди 13 години

България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.37 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

25

Жялко че

преди 13 години

Дебат нема да има - трартотът е бъдещ пандизчия или аз ще си просна чорапите върху човките на орлите на Орлов мост........

24

А сега ква стана тя.

преди 13 години

Такива са заглавията в западната преса и предимно във френския ежедневник "Монд". Ха честито........Записите на Ваньо Танов и Бойко Борисов за Мишо Бирата са напълно автентични. Експертизата, поръчана от в-к Галерия в независима френска лаборатория, посочва, че не са извършени манипулации.Анализът е цели 15 страници, в които ясно и точно се доказва, че записът не е монтаж, нито е бил обработван допълнително.Френската лаборатория, която анализирала записите, е една от най- добрите в Европа. Работи с френския съд и прокуратура, както и с редица други страни.

23

Анонимен

преди 13 години

sergo videli dokade q dokara qneto 6toto my golema ystata

22

Анонимен

преди 13 години

Няма ли кой да му даде на този едно детско камионче да си играе.

21

Анонимен

преди 13 години

sergo vnimavai i tvoqta maika da ne pla4e kato na qne

20

Мале, мила

преди 13 години

Докъде я докарахме, мале!Две мутри ще се борят за президентския пост! Дано никой от тях двамата не спечели!

19

Джони

преди 13 години

И Боко и Трактора са мутри бивши съдружници /в Будоинвест/.Един дол дренки са.Ама и Цецо иска да е президент.Голяма надпревара ще е.

18

Анонимен

преди 13 години

az nqma nikoga da si dam glasa za sergei

17

ало Редакцията

преди 13 години

Думата "трактор" в случая не би ли трябвало да е подлог в това изречение. И ако да, то моля го поставете като такъв където му е мястото. Моля Ви уважаема редакция, научете се на правопис и словоред, че вече все по-трудно Ви разбирам заглавията! Или и те са в тон с качеството на статиите?