137

антиЕС

преди 13 години

в днешното трудно време за АБСУРДИСТАНИЯ всеки търси начин да се идентефицира като какъвто и да е ,но само не и на българин.Например Мустафа Зуахид е ***-тюрк,а Аmenhotep се мисли за славянин или иранец.Вкрайна сметка не сме сигурни самите ние какви сме и откъде произхождаме,тръгнали сме да обсъждаме някакво малцинство в Гърция

136

Amenhotep

преди 13 години

135, Сред турците може и да има малко араби - турската "нация" създадена от Ататюрк е изключително омешана на етно-генетично ниво. Обаче пробвай да кажеш на някой иранец, че е арабин - е те тогава става страшно!

135

Войвода

преди 13 години

Извинявам се - "оврат", а не "уврат", грешка при набирането ...

134

истински националист

преди 13 години

Amenhotep как ще докаеш че съм въпросното лице бе откачалко?:)нещо си прекалил освен с всичко и с дрогата май?:)гнусен грозен дебелакслед 1 час ела пред ндк- да видиш дали съм от севлиево *** такъв:))

133

Войвода

преди 13 години

Трябва наистина ли да се откъсне жива плът от Майка България, за да ни уврат тъпите кратуни, че нито НАТО, нито ЕС ще бранят нашата национална сигурност въ всичките и измерения. Трябва да преживеем онова предсказание ли, за да се опмним. Или ще продължим да си лелейкаме - колко сме умни, колко сме информирани, колко някой днешен политик приличал на Левски и т.н. Няма ли да се опомним?!

132

Анонимен

преди 13 години

То дори на турците им е обидно ако им кажеш, че като раса или произход имат нещо общо с араби ;)Който не вярва, да отиде в Турция и да пробва (да си изяде шамарите)

131

Amenhotep

преди 13 години

До 130 Не виждам как съм заслепен от религията в случая, особено след като твърдя, че помаците са си чисти българи. Не че сред тях няма много такива дето се турчеят де ... но това е основно благодарение на безумната политика на българските правителства от 60 години насам.

130

скакауец

преди 13 години

Ей тия византийците винаги ще ги боли за българите,ей ама много ги е яд ама ние сме си виновни .Бай Тошо трябваше с Брежнев да влезем с 3 българска и 5 руска армия да видим да ли Джими Картър ще ше да скочи,и сега ксанти манти халкидики всичко ще ше да има нови имена.БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА.

129

СВЯТ

преди 13 години

САМО ЕДНО НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ БУЪЛГАРИТЕ СА ПРИЕЛИ ХРИСТА ...НЕКА ДА ПИШАТ ИСТИНСКИТЕ ИСТОРИЦИ..

128

Amenhotep

преди 13 години

"Тезата" за "Арабския произход" на помаците е едно "ново 10", написано от един полу-неграмотен "професор", купил си диплома неясно от къде и написал пасквилите си из разни сепаратистки вестничета като Кърджалихабер ... В общи линии въпросният "професор" беше "донесъл вода от 100 кладенеца" и беше забъркал един исторически миш-маш в който "доказателствата" са изсмукани през пръсти ... най-тъжното е че някои слабообразовани индивиди се връзват на тия SCI-FI уйдурми.

127

Анонимен

преди 13 години

Аменхотепе, няма какво да спориш, ама просто ти казвам че прекаления национализъм и омраза към религията заслепява хората.Ако наистина си историк - не позволявай религия да ти затваря очите за обективната истина.На много сегашни историци от сорта на Божидар Димитров им се иска българите да са най-древното племе на земята и от самото начало да са били християни.Ама виж примерно Волжка България - древна ислямска държава от всякъде! Исторически и археологически доказан факт.

126

Анонимен

преди 13 години

Министерството на просветата казва, че 48 процента от първолаците са с друг майчин език, не Българския. Дотам я докараха либералите. Министър Игнатов плямпори, че не било никак страшно. Ето това са управниците от 21 година насам *** и майкопродавци.

125

Войвода

преди 13 години

И националистите ни се оказха едни псевдопатриоти - АТАКА. оказа се, че атакуват единствено и само уютни постове в парламентарни комисии и топли места в европаламента. Май ни трябва истинска националистическа партия, която да не проповядва омраза към другите етноси, а грижа към българите. Истинско родолюбие, защита на българите, на българската история, на българската писменост, на православното христянство, на семейните ценности, на Майка България ...

124

Amenhotep

преди 13 години

А ето кой е този дето беснее по мой адрес (коментар 117):Автобус на фирма "Биомет" с 37 пътници, пътуващ от София за Варна, беше отвлечен около 15.00 часа. Първият подобен инцидент в България, с толкова много едновременно отвлечени, приключи щастливо, без да пострада никой. Първоначално 33-годишният похитител Мирослав Блажев от Севлиево твърдеше, че освен пистолет има и бомба в багажното отделение.В добавка само ще спомена, че след пускането му от затвора (защо не го вкараха отново в лудница

123

някой

преди 13 години

До: AmenhotepА да, виждам тук че някой преди мен се е сетил да спомене, че има версия и за тракийски произход на помаците, но нека не задълбаваме толкова далеч в историята, затова не сметнах за необходимо да го изтъквам като хипотеза. В случая става въпрос за генетични изследвания.

122

Tina

преди 13 години

До 75:А твоето е глобалистки псевдо атеистичен нихилизъм.Гърците са хитри тарикати. Ще лъжат, лицемерничат и подливат вода, само да стане на тяхното. За тях няма чест и достойнство. Вижте как стана олимпийският им шампион на халки 2004 г. Жалко за "помаците" - всеки ги дърпа, но никой не ги приема изцяло. Сами ще стигнат до истината, че са българи.

121

Мощния Айгюптос

преди 13 години

Който твърди, че Егептяните са араби, е много неграмотен.

120

някой

преди 13 години

До: AmenhotepАменхотепе, тук като цяло си прав, виж ми само коментара с който уточнявам, че насилственото помохамеданчване не е единствената възможна версия (но е много вероятна).Проблемът по конкретната тема тук обаче е в Гърция, а не в Турция.Тоест - проблемът идва в случая от братята гърци, които упорито признават турски етнос но не и български на тяхната територия.

119

Анонимен

преди 13 години

Следователно гърците ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-ЕС,НАТО,"ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" яко ги тресе параноята от българите!"помацко език" А КАТО Е НА ПОМАЦИТЕ,НО Е ГОВОРЕН И ОТ НЕПОМАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ тогава какво???Християните в Българска Родопа говорят "чужд"език???!!! Обикновен идиотизъм,Гърция иска да се представи като демократизираща се поне по отношение на малцинствата,но творят глупост след глупост А БЪЛГАРИТЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА НЕ БЪДАТ БУНАЦИ-ТУК Е БАЛКНАСКИ ПОЛУОСТРОВ и европейщина не вирее!!!!

118

Amenhotep

преди 13 години

118, Значи с теб нямам какво да споря. И двамата сме съгласни с официалната историческа и стина. ***До 117 Ку-Ку!