17

Анонимен

преди 13 години

Хората, които оплюват тревата ще им кажа само едно:Образовайте те се! Хем ревете, хем хабер си нямате! Аман от такива като вас!

16

trb

преди 13 години

govorish pulni gluposti..kvo radikalno promenq...radikalno ti promenq povedenieto kristal 4ist mdma ..no ne i trevata....no kato stanah na vuzrast prosto mi pisna i mn rqdko pusha ve4e....

15

Ivanov

преди 13 години

до 11. Неслучайно дадох пример пример "трева-аспартам". Аспартама ни пречи да мислим критично, докато тревата пък ни прави казано на груб език "безхаберни" към заобикалящата ни среда. Ти не го усещаш това, защото ако го усещаше нямаше да пафкаш редовно. Тогава всичко си е наред) Няма леки и тежки наркотици - ИМА ПСИХОТРОПНИ ВЕЩЕСТВА! Когато едно вещество ти променя радикално поведението - сам си прави извода дали да го употребяваш или не!

14

Анонимен

преди 13 години

.. за да прибират хора с по 0.3 грама в себе си, да пълнят затворите и да отчитат дейност, д***а и ***

13

do11

преди 13 години

Do bilkara :)) bilka bila hahaha mi pu6i mashterka i jojan be :D

12

Анонимен

преди 13 години

Контролират се масите единствено чрез това, че го държат нелегален, за да могат да го продават на абсурдно високите цени и да печелят от това. Ако го легализират и контролират няма да има някакъв проблем... за съжаление това никога няма да стане

11

Анонимен

преди 13 години

Контрол на масите ??? Как точно се контролират масите чрез тревата можеш ли да ми обясниш ,при все че тя е лек наркотик, билка ,която по никакъв начин не води до пристрастяване ? Колкото до удрянето в мозъка - алкохолът също удря мозъка, защо не вземат да го забранят?!

10

Ivanov

преди 13 години

а вие толкова ли сте *** да проумеете, че наркотиците удрят директно в мозъка и единственото, за което се използват е контрол на масите!Н същия принцип действат и някои "не-наркотици" като Аспартама - има го във всички подсладители, сладкиши и всякакви ***. Всяко едно психотропно вещество действа в различни центрове в човешкия мозък - тревата на едно място, а аспартама примерно на друго.

9

джо

преди 13 години

Ми евала, а на мене ми писна да ме гонят за една цигара!!! Ония със синтетиката си ходят на свобода, а мене ме гонят за тревица...

8

дуда

преди 13 години

Като не можем да отглеждаме друго у нас, да вземем и ние да станем като холандците! Ей ги - туризам, пазари, такси за консумация - евала! Така се правят пари!

7

Анонимен

преди 13 години

Legalize it !!! Не мога да разбера защо още толкова много хора подхождат толкова ограничено и не могат да разберат, че канабиса е пъти по - безвреден от алкохола и цигарите ! Даже е полезен

6

Трева

преди 13 години

Това, че са забранени говори единствено за другите страни. Толкова ли е трудно да се схване от малките ни мозъци, че колкото повече забраняваш нещо, толкова повече се намира начин то да бъде заобиколено. Единственич начин е да се регулират нещата, не да се забраняват. Също като проституцията - и какво като е забранена? Няма *** ли?

5

охо

преди 13 години

Maле-мале, ако икономиката ви зависи от продаването на забранени в други държави треви, да ви таковам икономиката!

4

ха ха

преди 13 години

Да бе! Той и секстуризмът не съществува...

3

Анонимен

преди 13 години

"Наркотуризма" - това е някаква нова глупост, под претекста на която правителствата по света ще ограничават гражданските права още повече.

2

Андрей

преди 13 години

Me love ganja!

1

Legalize It!!!

преди 13 години

Трябва да ги напушат масово в парламента за да станат естествени и да си седнат на задниците...