22

sesilia

преди 13 години

СПОРЕД ЖУРНАЛИСТКАТА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА БИЛИ ДАГЕЙЦИ - тя ги разбира тия работи .МНОГО ЛЕСНО СЕ ЛЕПИ ЕТИКЕТ НО ТЕРОРИЗМА НЯМА НАЦИОНАЛНОСТ.ГАНДИ Е КАЗАЛ - око за око и светът ще ослепее -ЧУВАЛА СЪМ ,ЧЕ В МОСКВА СПОКОЙНО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗХОЖДАШ АКО ПРИЛИЧАШ НА КАВКАЗЕЦ , ТОВА Е ОБРАТНОТО НА НАЦИОНАЛИЗМА КОЙТО Е МНОГО СИЛЕН В РУСИЯ -тези неща са взаимно свързани .ИЗХОДА АЗ ВИЖДАМ ДА ИЗДИГНАТ ЕДНА ВИСОКА СТЕНА КАТО ИЗРАЕЛ И ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ , ТЕ СА КЛАНОВО ОБЩЕСТВО ......

21

Един Българин

преди 13 години

Пожелавам ти същото на теб и роднините до 9то коляно! Не сте наред и само пречите на развитието на земната цивилизация. Очаквай същите веселби в Цариград и курортите от същите като теб.

20

Анонимен

преди 13 години

Путин дава по 250хиляди долара на загиналите. В сравнение с БГ тези които се давиха в охридското езеро получиха 4хиляди.

19

курбалаев

преди 13 години

до:османосманчо тоя или тая дет се е взривил на домодедовосъщо като теб по три четири пъти на ден се е дупил на алах и това е била единствената причина поради която се е събудил сутринта с две думи от такива като теб държавата и въобще целия свят няма никаква нужда - тъй-че запасвай едно коланче като този убавец на летището и се съберете всички такива /вие си знаете кои/и натискай копчето и отървете планетата от това бреме.

18

Kemal-Istanbul

преди 13 години

A be Osmane shto za chovek si ti? Za kakvi slavianski okupatori govorish ? Za kakvo sa vinovni tia tsivilni hora ? Putin sega shte im prasne gazetsa, dai boje...

17

Наблюдател

преди 13 години

Тероризмът е най-голямата заплаха за цивилизацията. Той е продукт на болно и извратено съзнание, в повечето случаи умишлшно предизвикано чрез "промиване на мозъци" и доброволно или насилствено приемане на психотропни и наркотични вещества. За разлка от всички най-големи злини предизвикани на човечеството, тероризмът няма националност, цвят или политическа принадлежност, така, че борбата с него трябва да е безкомпромисна, независимо от мястото и държавата. Поклон пред паметта на загиналите.

16

Анонимен

преди 13 години

Те и тук взривяваха влакове и гари! И пак са на линия,вижте коментар 7! Значи прав е бил Живков...

15

спокойна

преди 13 години

"В него има 35 души и е съставен по откритите документи. Под номер 10 е записан Иванов, Николай Иванов, на 40-45 г., България." Е как като списъка е съставен по документи, възрастта на човека не е уточнена?

14

Анонимен

преди 13 години

Дано близките не са разбрали от телевизията днес сутринта, защото като знам руските затъмненния и българските бързи реакции на институциите...А за тоя конфликт - няма оправия, това е като хронична язва, която се подклажда от всяко следващо отмъщение на всяка от страните, от невежеството, фанатизма и липсата на перспектива за тези хора. Който се интересува - да прочете"Три чаши чай" и ще разбере, как на мястото на липсващо светско образование и бедност се настаняват религиозни фанатици.

13

tarbuh

преди 13 години

Османе, а какво ще кажеш за араби и турци, които са христиани?

12

До 7

преди 13 години

Османе откъде разбра какъв е бил човека. Може да е бил като тебе със същата вяра и убеждения.

11

RE:ОСМАН

преди 13 години

А камикадзето преди да взриви бомбата е пита сигурно дали има мюсюлмани и ако има да излязат...Колабирай в изпражненията си терористе!

10

XXX

преди 13 години

MNOGO VAJNO

9

Анонимен

преди 13 години

Знаят му трите имена, а възрастта - 40-45??!?!?!?

8

Анонимен

преди 13 години

Аз имам комшия със същото име Николай Иванов Иванов живее в Австрия сутеньор е на 1 жена за която се женен вече.

7

Осман

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Не жаля за славянските окупатори!!

6

Анонимен

преди 13 години

От година на година все по-зле се развиват нещата в световен план. Календарът на маите бил измислица... дано да не е, че вече не се издържа

5

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИНА Е ЖИВЕЕЛ В АВСТРИЯ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ КАТО КАКЪВ ГРАЖДАНИН Е ОБЯВЕН

4

:(

преди 13 години

странно, никъде досега из официалната информация не казваха, че има загинал българин. Дори и не споменаваха такъв като вероятен. Дано да е станала някаква грешка. Жалко за загиналите и семействата им.

3

Анонимен

преди 13 години

`амка им гаджалска