10

веско

преди 13 години

Веселин Маринов - Нашата полиция

9

Анонимен

преди 13 години

"Друг проблем се оказва, че районът на Пловдив, в който живеят около 700 хиляди души, се обслужва от 20 линейки."Изумително!

8

dv

преди 13 години

112 e *** никой да не звани на тези мърльовци които не си вършат работата званете само на специализираните телефони,кучетата от парламента не са си свършили работата,това е/

7

Иво

преди 13 години

глупости 112 му трябвали 25 минути да се обясни на 150 и после 5 мин да дойде линейката...как може 700000 хиляден град да се обслужва от 20 линейки,мисля че в африка сигурно има повече линейки.Веднъж виках линейка за един дядо който припадна до един блок,беше късно към 11-12 часа,дядото с склероза вобще незнаеше къде се намира,мислеше,че е 7 часа сутринта и е излязъл за хляб.Вдигнах го на една пейка,чаках линейката 40 минути..Звънях на 150

6

Breach

преди 13 години

Не знам? Сега ще пиша на колегите от ИНФСО да поскат разяснение от българска страна за тази теория

5

предложение

преди 13 години

ако това е държавата ни по добре да се закрие

4

Breach

преди 13 години

Бързина Системата е напълно автоматизирана. Приетият сигнал се предава към службите за спешно реагиране за секунди. Телефон 112 осигурява бърза и едновременна намеса на няколко служби за спешно реагиране, когато инцидентът изисква тяхната намеса.

3

БЯЛАТА МАФИЯ

преди 13 години

Та сега ли открихме топлата вода.Човек дори и Болница да Колабира никой няма да му обърне внимание ,ако не си ПЛАТИ В БРОЙ.Само че в Болницата има бонус - да го Изметат Санитарите в Моргата.

2

Анонимен

преди 13 години

Полицията влиза в действие когато трябва да се потушават протести. Иначе, йокму... за нищо не стават.

1

Parvan

преди 13 години

"Когато звъните, за да потърсите бърза лекарска помощ от телефон 112, идването на линейка отнема повече време, тъй като от центъра препращат обаждането към телефон 150 и така ще се налага хората да обясняват по 2 подробностите около инцидента", разказа дежурният в Бърза помощ. Медиците съветват линейка да се вика директно от телефон 150"Да вярвам ли на очите си!? А за какъв дявол тогава ни беше хвалбата, че сме постигнали единен достъп до системата? За какво ни е въобще 112?