67

до 66

преди 13 години

Квартала на митничарите и наркотрафикантите ли?!!!!!!!

66

Анонимен

преди 13 години

АКО СИНИТЕ НЕ БЯХА ЧЕРВЕНИ СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА СРЕДНА КЛАСА И НЯМАШЕ КОЙ ОТ КЪДЕТО МИНЕ ДА НИ КЛАТИЗА МЕН КОСТОВ ВТОРИ ПЪТ ПОДКРЕПЯ ГОЦЕЯВНО МУ ДЪЛЖИ НЕЩО

65

Симпатизант

преди 13 години

ГЕРБ са велики- сега и фондовете ще са наши! Гласувайте, за да имаме нов Тодор Живков! Да живее народната демокрация!

64

кл

преди 13 години

малко са несгодите на народа,а сега трябва да плаща и за компроматите на станишев,що не излезне др. станишев пред хората да му докажат колко го обичат ааааа,май не му стиска

63

ъ???

преди 13 години

Тоя кютук,на снимката смее ли се,или се напиня да се извезе звучно!

62

Анонимен

преди 13 години

66Само така 66Като няма изход и отчаянитето е взело връх мини на изпитаната рецепта - гнусни ***, всички са червени и т.н.:)))))))) Давай брато! докато възвърнеш душевното си равновесие:) Е! ако можеш де!:))))

61

Гошо Тъпото

преди 13 години

Компроматите не са...грешно похарчени пари.Те свършиха това,за което Бойконе би огъл и да...мечтае.Сега всеки...герберист,ако не дай Боже реши да прави....далавера,ще си отваря очите на...четири и по точно;ще ги прависамо на ...четири очи.

60

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко. Само така. Велик си. Напред към втори мандат. Целият квартал ще гласува за теб на президентските. Размажи гнусните ***, дето от нямане на далавери пари започнаха да си съчиняват измислици и компромати.

59

коко

преди 13 години

Социалистите с подкрепата на сините си изпълниха мисията.Качествено ограбване на народа.Качествено опростачване на народа.Качествено емигриране на народа.Разруха за България.Е постигнаха го,за 20 години.И на всичкото отгоре Бойко бил виновен,че хората били бедни.

58

Анонимен

преди 13 години

Ще забравим ли, че структорите на Гебр са наситени с милиционеро-ченгесарска *** и са подхранвани с пари от "наши" бизнесменчета, а най-сигурния му електорат в момента са *** цигарджии пласиращи евтини цигари,които според Ревизоро са плод на контрабанда, а според други смятящи тя е ощетила хазната с - има-няма 2 млд. лева? Двата показни тира на веселата тройка Цъцко-Пицко-Танов са извадени от сметката.

57

Анонимен

преди 13 години

Противно ми е да му гледам физиономията, да го слушам и да чета за него (само заглавието съм прочела)добре, че не съм гласувала за него и съвестта ми е чиста

56

Анонимен

преди 13 години

58Боко- Моко и се получи отрочето коко:)))))))))))))))) Плод на несподелена любов и пиянско изнасилване:)

55

sss

преди 13 години

bravo Boiko...savremenniqt Vasil Levski...

54

гарабедчо

преди 13 години

Не му върви на Бойко с матриала ,народа калпав, опозицията още по калпава.Компроматите *** .Нищо свястно . Защо така бе ,защо не му се падна една голяма дъжава , един свестен народ, дето като го крадат да се радва. Да има иза бойко ,и за Цецко и за хамериканчето , и за Фидоската . Ато какво пенсионери ,лекари ,лекарства всички пари искат. Отде бе, няма , малкоса ,нестигат за всички . Дайте ги на батя си Бойко защо ги давате за компромати. Ох мъко Бойкова къде другаде те има.

53

коко

преди 13 години

Боко- Моко и ви влезна по-дълбоко..а ся плюйте Бойко

52

някой

преди 13 години

Борисов: Компроматите са грешно похарчени париТака е по-добре да му ги бяха дали лично, тъй де за някоя друга магистралка (така да се каже) да идат.

51

кл

преди 13 години

сега бойко да ги вкара в затвора там да си правят компромати

50

Анонимен

преди 13 години

Ся видехме и сините,че са с червените

49

Анонимен

преди 13 години

Учил съм Конституционно право - вотът на доверие не е изпитание - ТОЙ е просто ПОЛИТИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТ. А когато имаш зависими до безличие депутати и коалиционни партнъори - той не е изпитание - той е гавра. А когато пък подобен вот прикрива ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - това вече е най-срамната страница от новата ни история.

48

от снимката

преди 13 години

диалога е следния:В: черпи една бира беБ:споко бе гласувай па ше черпа и двеВ:не ме разбра бе,искам един Мишо Бирата