14

Schweizer

преди 13 години

Мното ***, *** и нискоинтелигентни *** са останали в България. Радостното е, че са малцинство- основно подръжниците на БСП, ДПС и на Първановата Шайка. А още по-радостното е че с течение на времето по съвсем естествен път стават все по-малко. Това, както и правителството на Борисов, са шансовете на България да стане едно по-добро място за живеене. Винаги ще има шепа заблудени маломуници, които да се оставят да им се промие мозъка от комунисти или ислямисти, но не може всичко да е перфектно.

13

Тялото

преди 13 години

Толкова мноог хора работят... пардон ходят в тоя парламент и не можеш да намериш и 5 да стават за нещо.

12

Dan

преди 13 години

Абе нещо ми се губи едно изказване това на Яне Янев -"Пари не съм вземал не са ми предлагали сам взех решението да оповестя СРС-тата които не са манипулирани, готов съм да се подложа на детектор на лъжата в България или чужбина!" А на Вас губи ли Ви се?

11

Селянин

преди 13 години

Не били взели ха ха ха ха ха ха ха Те и Верту партията не бяха се наредили за скъпи телефони,ама .....

10

Депутатско кюфте

преди 13 години

Не са взели пари... още, ама ни ББ ни обеща по 100 000 :) Големи *** ! Всичките са за разстрел !

9

Анонимен

преди 13 години

ООООООООООо,ами да!Как така са взели пари и да си признаят,то има ли дупетат да е там и да откаже пари или DSMбез пари! Лиглювци и дупелизци недни!

8

MONIKA

преди 13 години

ESTESTVENO , CHE SA VZELI PARI. NO PO - VAJNO E ,CHE ZENITE MNOGO RASTAT , A NA NAS ni otvlichat VNIMANIETO .

7

Анонимен

преди 13 години

няма партии,няма политически принципи и идеали,няма честност и справедливост-всичко е само пари и власт и пак пари,пари,пари..........

6

Жалки нищожества

преди 13 години

Пари не са им дали 100 % ! Тоя дето го заляха с водата - Матев ли е, Колев ли е ... е такава мишка и страхливец, че милиционерите просто са го заплашили с нещо.Предполагам, че другият отцепник е същия страхливец.Кой ще им дава пари на тези мижитурки ...А и милиционерите от ГЕРБ не обичат да дават. Те са свикнали само да взимат !

5

Анонимен

преди 13 години

Да! Една комична разработка, която доказва, че премиер, министър на финансите и шеф на митниците крадат с Бирата акцизи, не може да събори българско правителство:)

4

Анонимен

преди 13 години

Предишният,който се отцепи и стана НЕЗАВИСИМ , получи висок държавен пост - под гласуване на министерски съвет - тоест ГЕРБ.Ама това не е важно - всичко днес е принципност и желание да се помогне на народа. Просто управляващите имат малко по-различна дефиниция на понятието.

3

Анонимен

преди 13 години

Напоследък всички искат да се явяват на детектор на лъжата:) Нали е под ръководството на лъжеца Цвъцко:)

2

Br.Imp.

преди 13 години

Тая комична предизвикваща само смях разработка на Алексей Петров - РСЗ още ли я споменават из новините?!

1

Анонимен

преди 13 години

Да сте взели бе бунаци :)